המלצה לחברת הסעה
-
אשמח להמלצה על נהג או חברת הסעה אמינים ובעלות סבירה להעברה מ JFK למלון במידטאון.
-
מונית צהובה (מהתור)?
אובר?
בגדול המחירים של כולם דומים, עד כדי דולרים בודדים
תוכל גם לבדוק באתר של JFK רשימה של חברות שמורשות לספק שירות כזה
http://jfkairport.com/#/to-from-airport/taxi-car-and-van-ser vice
-
אין לי בעייה עם מונית צהובה וגם מדובר בשעה שאין הרבה תנועה לעיר.
אלא שבעבר כבר קרה לי שהנהג במונית הצהובה היה אחד שירד מהמטוס מהודו חמש דקות לפני ואני הייתי צריך להסביר לו איך לנסוע למלון.
לכן אני מעדיף שמישהו אמין ומומלץ ימתין לנו אפילו אם יעלה כמה גרושים יותר.
-
כמובן שתמיד יש סיכוי לרמאי או נהג חדש, אבל דווקא ככל הידוע לי נהגי המונית הצהובה מפוקחים הרבה יותר מהאלטרנטיבות, ולכן הסיכוי שם לנהג בעייתי/רמאי פחות גבוה
למונית צהובה יש מחיר אחיד (52 דולר + אגרות + תוספת לשעות שיא) מ JFK למנהטן, כך שלנהג לא אמור להיות אינטרס לעשות לך מעגלים כדי לנפח את דמי הנסיעה.
בכל מקרה – כרמל הוזכרה רבות בפורום וגם אני השתמשתי בשירותיה כמה פעמים והייתי מרוצה. מצד שני – כם היו אזכורים לבעיות איתה
השתמשתי גם בשירותי סופרשאטל (הכחולים) – הן בהסעה משותפת והן בהסעה פרטית וגם היה בסדר
באופן אישי אני לא אוהב נהג בודד (“משה”). לתחושתי חברה גדולה יחסית אמורה להיות יותר אמינה מנהג בוד. אז בארץ אני כן משתמש בנהג מונית מסויים (כי הוא שכן ואני סומך עליו), אבל בחו”ל אני מעדיף שלא
אבל אולי אני טועה בגישה שלי
-
עד היום (לא בניו יורק) לקחתי פה לא מעט המלצות על “משה” או “אבי” בכל מיני ערים בעולם, ותמיד היה בסדר. כמובן שהסיכוי שיהיה בסדר עולה ככל שיותר אנשים ממליצים על אותו נהג.
-
יצא לנו להשתמש כמה פעמים (במערב) בשירותי Super Shuttle והם מצויינים.
-
זה עוזר לי במזרח ?
-
היי
ממליצה לך בחום להשתמש באחת מאפליקציות המוניות, אובר, ליפט, ויה. מחיר ממוצע של הגעה לעיר דרכן הוא בין 30-50 דולר.
אפשרות שנייה היא לנסוע עם מונית צהובה שהמחיר שלה קבוע ולדעתי עומד היום על 60 דולר.
-
תודה...אני אבדוק את עניין האפליקציות.
אני מניח שזו הזמנה שאני אוכל לעשות רק אחרי הנחיתה ולא מראש?
-
קיבלתי המלצות מכמה מקורות שונים על החברה שבלינק המצורף.
מחיר לאדם כולל מזוודה 21 דולר מ JFK למרכז מנהטן.
משדות תעופה אחרים יותר זול.אוכל לתת את חוות דעתי אחרי שאחזור לקראת סוף מאי.
GO Airlink NYC
-
האם יש שרות אוטובוס מ JFK למידטאוון ובאיזה תדירות?
-
-
בקשר לשימוש באפליקציות כמו UBER לדוגמא.
אני מניח שזה יכול להיות בעייתי אם המכשיר הנייד לא מתחבר לרשת הסלולרית מסיבה כלשהיא. איך אתה אמור לזהות את הרכב שמגיע אם האפליקצייה לא אונליין ??
-
מבדיקה שעשו לי בניו יורק עם האפליקציה של UBER ו LYFT, המחיר יותר יקר מJFK למלון בעיר בהשוואה למונית צהובה. אם ככה לא רואה סיבה לא לקחת מונית צהובה ביציאה מהטרמינל ולא להתקשקש עם האפליקציות.
-
השתמשתי מספר פעמים במונית הצהובה והיה מצויין.
רק לא להתפתות ל”חאפרים”, לעמוד בתור המסודר.
-
מבדיקה שעשו לי בימים האחרונים אין מחיר של 30-50 דולר מהשדה לעיר באפליקציות אובר וליפט זה קרוב ל70 דולר. בנסיעה פרטית הכוונה ולא משותפת עם נוסעים נוספים שזה לא בא בחשבון.
מונית צהובה מחיר קבוע 53 דולר + TOLL + TIP (במידה ויש TOLL)
ברור שהכוונה למונית מהתור המסודר בחוץ ולא חאפר שדג אותך בפנים.