ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

דיסנילנד ושות', התבלבלתי...

פורום צפון אמריקה
    5
    6
    2110
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אמא שלהם
      אמא שלהם נערך לאחרונה על ידי

אז אני קוראת ובודקת ולא מצליחה להבין מה קורה מתי בדיסנילנד קליפורניה.

מגיעים לשם בסוף ספטמבר.

הבנתי שיש שני פארקים והבנתי שעדיף לא להגיע בסופי שבוע.
      הבנתי גם, שהזיקוקים והמצעד, מתרחשים רק בסופי שבוע…
      אז אם רוצים להנות מאלו, כדאי להגיע בסוף שבוע?

הבנתי שניתן לקנות כרטיס משולב לשני הפארקים, אבל לא הבנתי אם זה חייב להיות ליום אחד…
      מי יכול לעשות לי סדר?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שירליץ
        שירליץ נערך לאחרונה על ידי

מבחינת כרטיסים, יש המון אופציות. יש כרטיס הופר שמאפשר לדלג בין שני הפארקים באותו היום. יש כרטיסים במחירים שונים לתאריכים שונים (תקופת שפל, תקופה רגילה, ותקופת עומס). יש כרטיסים שכוללים כניסה מוקדמת בבוקר. 

כל האפשרויות באתר של דיסנילנד: 

https://disneyland.disney.go.com/tickets/

אני מאד ממליצה גם לקנות maxpass דרך האפליקציה. זה מאפשר לקחת fastpass למתקנים מבוקשים דרך האפליקציה (בלי המקספס צריךללכת פיזית למתקן להוציא פאסטפס), וגם מאפשר לקבל את כל התמונות שמצולמות בפארק ישירות לנייד בחינם (תמונות מהמתקנים ותמונות עם דמויות). זה עולה 10$. 

הביקור שלנו בקליפורניה אדוונצ’ר:

http://zeppeltour.blogspot.co.il/2017/11/2.html

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • Shir3227964
          Shir3227964 נערך לאחרונה על ידי

איפה ראית שהמצעד והזיקוקים רק בסופ”ש? הייתי שם באמצע השבוע והיה גם מצעד וגם מופע האורות בסוף היום.

יש שני פארקים צמודים זה לזה. אפשר לקנות כרטיס ליום אחד לפארק אחד, כרטיס ליום אחד משולב לשני פארקים או כרטיס ליומיים או יותר. הכל תלוי מה רוצים וכמה זמן עומד לרשותכם. כמובן שכרטיס שמשלב שני פארקים באותו יום יותר יקר מכרטיס יומי לפארק אחד.

כל אפשרויות הכרטיסים כתובים בצורה ברורה מאוד באתר שלהם, פשוט כנסי ותחליטי מה מתאים לכם.

• adirgali
            adirgali נערך לאחרונה על ידי

1. אכן יש שני פארקים, דיסנילנד וקליפורניה אדוונצ'ר. הכניסות שלהם סמוכות אחת לשניה. כל אחד מהם דורש יום מלא, בוודאי אם לא הייתם בדיסנים למיניהם בעבר. כך שהייתי מוותרת על רעיון הכרטיס המשולב (ששמו hopper ומשמעו כרטיס שתקף ליום אחד בלבד, ובו אפשר לעבור בין הפארקין ללא הגבלה. אבל כל פארק כל כך גדול, גם מבחינת כמות המתקנים וגם מבחינת מרחקי ההליכה, שלא הייתי מנסה את זה בכלל).

הדבר הנכון הוא לקנות כרטיס רגיל (one park) ליומיים (אם אתם משוגעים כמונו אז לשלושה או ארבעה ימים...ככל שקונים ליותר ימים המחיר היחסי ליום יורד). הוא לא משולב, הוא פשוט תקף לשני הפארקים, אבל ברגע שבחרתם לאיזה פארק נכנסים היום, אי אפשר לעבור לפארק השני ביום הזה, רק למחרת.

2. בקיץ יש מצעדים, מופעי לילה וזיקוקים כל ערב. יכול להיות שבספטמבר לא. צריך לבדוק באתר ולבחור את היום שהולכים בהתאם. (כשהיינו באורלנדו לפני הרבה שנים בינואר מופעי הלילה אכן לא היו כל ערב, אבל לא רק בסופשבוע, ואפשר היה לראות מה יש כל ערב בכל פארק ולהחליט לפי זה לאן הולכים). אם יש התלבטות, אז הייתי משתדלת לא להפסיד את מופע הלילה של קליפורניה אדוונצ'ר, שהוא מרשים יותר מזה של דיסנילנד. מצעד אחה"צ לדעתי מתקיים כל יום כל השנה.

3. כן או לא סופש? ברור שעדיף שלא. אבל כאמור, אם מופע הלילה של קליפורניה אדוונצ'ר מתקיים רק בסופש, הייתי הולכת בסופש בשביל זה.

בכל אופן, אנחנו היינו בדיסנילנד ביום ראשון ביולי, והספקנו את כל המתקנים. אבל- היינו באמת מקצוענים, הכרנו מראש כבר בדיוק איפה כל דבר נמצא, ובאנו מוכנים עם אסטרטגיה😂…

למחרת, יום שני, היינו בקליפורניה אדוונצ'ר, שלא הכרנו לפני כן, ולמרות שיש בו הרבה פחות מתקנים- לא הספקנו בכלל, ושמחנו שקנינו כרטיס לשלושה ימים, כך שלמחרת כבר כיסינו הכל, ועברנו לשלב הפעם שניה ושלישית במתקנים נבחרים.

רוצה לומר- ללמוד טוב את המפה, את המיקומים של המתקנים הנחשקים והקשים להשגה ושדורשים פאסט פאס (זו עוד סיבה שבקליפורניה אדוונצ'ר הספקנו פחות- התורים שם למתקני הפאסט פאס ארוכים יותר וכבר בבוקר קיבלנו פאסט פאס לצהרים. בדיסנילנד קיבלנו לשעה שעתיים קדימה לרוב), ולבוא מוכנים למערכה😉.

• adivelednizki
              adivelednizki נערך לאחרונה על ידי

מוזמנת לקרוא פה למטה בקישור המצורף , מהודעה 83 , על הביקור שלנו בשני הפארקים.

אנחנו היינו בחגיגות ה 60 לדיסני = עומס רב , ולכן לקחנו 3 ימים כולל הופר ( חושבת שההופר היה כלול בחינם אם לוקחים חבילה ל 3 ימים )

גם בימים פחות עמוסים אני חושבת שצריך לפחות יומיים = יום לכל פארק ( בלי לעבור כי כל פארק ממלא יום בקלות ) ולנו יום ההשלמות השלישי בהחלט תרם למיצוי החוויה כי אז השתמשנו בהופר 

כדי לעבור בין הפארקים להשלמות וחזרה על כל מה שרצינו .

אהבנו את קליפורניה אדוונצר יותר אבל אולי זה כי היה מאוד עמוס בדיסנילנד , בגלל חגיגות ה 60.

תהנו! 

עדי

הנה הקישור לסיפור טיול :

https://forum.lametayel.co.il/forum_msg/th-1273995/prevloade d-1/start-80

• אמא שלהם
                אמא שלהם נערך לאחרונה על ידי

קראתי את זה בסיפור טיול, לא ממש זוכרת של מי…
                באיזה חודש היית שם?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון