ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מה דעתכם?

פורום אפריקה
    2
    6
    1450
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • doritberk
      doritberk נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם! בניתי תכנית ל- 1/2 3 שבועות של טיול ,בהתאם למספר תנאים ואילוצים ואני מבקשת לדעת אם זה ריאלי והגיוני.
      נחיתה ביוהנסבורג ומיד טיסה לקייפטאון.שכירת רכב, שהייה של 2 לילות ואז לצאת לכיוון נמיביה, עם לינה בדרך ללילה. שהייה של 2 לילות באזור הדיונות, חזרה לקייפטאון לעוד 2 לילות( ואז גם מתקיים כנס מקצועי). הפיצול הוא בשל אילוצים של תאריכים. מקייפטאון לצאת לדרך הגנים , דרך היין לא מושכת אותנו. בדרך הגנים להיות כ-3 ימים, כולל ציציקמה. טיסה מפורט אליזבט לדרבן, שוב רכב.פה אני נתקלת בבעיה, לאן להמשיך, קודם לדרקנסברג ואז לחזור לסנט לושיה ושלושלואי אומפולוזי, או ההפך ואם בכלל .האם השמורה שלושלואי- אומפ. וסנט לושיה "שוות" ומצדיקות את הארכת הדרך או שנסתפק בקרוגר, ואדו פארק? משם -החלק האחרון של הטיול בו אנו רוצים להיות 3 לילות בקרוגר, יום נוסף בבלייד קניון לחזור ליוהנסבורג ואז לטוס למפלי ויקטוריה ל1-2 לילות. משם לטוס כבר חזרה דרך יוהנסבורג לארץ. נראה די מורכב לכן אני מקווה שיהיה מישהו שיוכל לעזור לי לסדר את הראש. תודה מראש
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Eytanin
        Eytanin נערך לאחרונה על ידי

מה דעתכם?
        הערות כלליות לתכנית
        אפשר להגיע לדרך הגנים תוך מעבר בנתיב היין (רק נסיעה ללא כניסה ליקבים) דרך סטלנבוש-פרנצ'הוק לכוון קלאדון. הדרך מרשימה בהרבה 'מדרך-החוף' (נתיב 2N)
        לא נראה לי שתספיקו לבקר בפארק אדו אם תקדישו 3 ימים לנתיב הגנים. מבחינתי (וזו רק דעתי האישית) אפשר לוותר על אדו ולהקדיש זמן להרמנוס אם אתם מגיעים בתקופת הלוויתנים.
        הקטע מדרבן הוא מעט 'טריקי'.
        שמורת סנט-לוסיה מתברכת בתנינים ועופות מים והיא יחודית מאוד. שמורת שושלוי-אומפלוזי מאפשרת צעידת ספארי רגלי. דבר שאין באף שמורה אחרת. הרי הדרקנסברג, הם הרים מרשימים (לאוהבי הרים) אל תתפסו הכל במכה אחת, וותרו על משהו! תשאירו משהו לפעם הבאה. הנתיב ההגיוני הוא נסיעה צפונה לכוון קרוגר ולא חיתוך צפון מערבי לכוון הדרקנסברג.
        נסי לרדת יותר לפרטים.
        • doritberk

מה דעתכם?
          תודה על ההבהרה, גם לי היתה הרגשה שאולי נוותר על ההרים, במיוחד שכבר ראינו נופי הרים בחיינו, גם אם קצת אחרים( רוקי, אלפים...). דרך איפה כדאי להגיע לקרוגר מסנט לושיה? על המפה יש כמה דרכים אבל קראתי שלא כולם נוחות לנסיעה. שוב תודה
          • Eytanin

מה דעתכם?
            בהנחה שאתם נוסעים מסיינט-לוסיה ישר לקרוגר (ז"א שכבר 'סיימתם' עם שושלוי-אומפלוזי)
            עולים על 2N ונוסעים צפונה עד PIET-RETIEF (דרך PONGOLA)
            כמה ק"מ אחר פיט-רטיף יהיה שלט של כביש 33R. תמשיכו איתו צפון-מערבה, תעברו את העיירה אמסטרדם ותמשיכו עד מפגש כביש 17Nץ
            פנו ימינה (מזרחה) עד העיירה LOCHIEL
            שם תעלו צפונה על כביש מספר 541R עד לעיירה BADPLASS ומפגש עם כביש 38R.
            המשיכו ימינה (מזרחה) עד לעיירה BABERTON (מקום מדהים)
            אם יפול עליכם החושך, תשנו שם (תלויי מתי יצאתם לדרך) אם לא, תמשיכו עם 38R עד KAAPMUIDEN ומפגש הכביש עם כביש האגרה הארצי 4N.
            פנו ימינהעד לעיירה MALELANE
            לכו לישון.
            הכבישים בסדר גמור לפי כל אמת מידה.
            אל תנסו לעבור דרך סוואזילנד!
            • doritberk

מה דעתכם?
              המון תודה, עזרת לי להתמקד , באמת יש צורך ביותר מפעם אחת למדינה הזו.
              • Eytanin

מה דעתכם?
                Cool
                you are welcome!
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון