סלובניה או סלובקיה
-
מתלבטים בין סלובקיה לסלובניה.
הורים+ 3 ילדים בגילאים 16,13,5.5
טיסות הוזמנו לוינה.
תודה מראש
-
כדאי להוסיף מידע: מתי הטיול\לכמה זמן\היכן כבר טיילתם\ואיזה שיקולים יש לכם.
מבחינת מיקום הנחיתה סלובקיה הרבה יותר מתאימה. הנסיעה לסלובניה לא קצרה.
-
אכן חסרים פרטים בשאלה...
בסלובניה טרם היינו, אבל בסלובקיה כן, והיה טיול מעולה.יש שם שילוב של מסלולי טבע בכל הרמות, ואטרקציות כיפיות למשפחה כמו פארקי מים וחבלים, מערות קרח ונטיפים, מגלשות הרים, ראפטינג משפחתי ועוד ועוד.
גם אנחנו נחתנו בוינה, והמשכנו ישירות לשבוע בטטרה. בסיום הטיול היינו 3 וחצי ימים בוינה.הנה סיכום הטיול, אולי יסייע לך להחליט אם אתם מתחברים ליעד ולאופי הטיול.
-
תודה על התשובות המהירות
מתי? סוף יולי עד תחילת אוגוסט כ9 ימים מתוכם יומיים לוינה (2 מתבגרות חובבות שופינג)
כבר היינו ב: אוסטריה (פעמיים- זלצבורגלנד+טירול), היער השחור, ארה”ב, הולנד.
אוהבים לשלב קצת טבע (לא מטיבי לכת)אטרקציות,ופארקי מים.
-
בסלובניה עוד לא היתי. כל מה שכתבת יש בסלובקיה. אפשר לחלק את 7 הימים כך ש-4 ימים בהרי טטרה הנמוכים ו-3 בגבוהים.
-
סלובקיה כייפית. יפה. המחירים שלה הוגנים. יש בה את כל מה שצריך בשביל טיול משפחתי מהנה. היא קרובה לווינה.
נראה לי ממש מתאים בשבילכם לטייל הפעם בסלובקיה.
-
-
אני הייתי מוותרת על וינה אם היא מתוכננת לקניות בעיקר.
בסלובקחה יש לכם לא מעט אפשרויות.
כמעט בכל מתחם מחוץ לעיר יש קניונים עם מכלול חנויות טובות.קניונים עם רשתות מוכרות,דקטלון.. המחירים נראה לי זולים יותר בסלובקיה.גם הלינה תהייה בסלובקיה זולה יותר.שבוע לסלובקיה עם ילדים,די עמוס.מפה
-
הטיסה לוינה הייתה יותר נוחה ובדיוק בתאריכים שאנחנו מוגבלים בהם. בנוסף נקודות הנוסע המתמיד של אל על הוזילו את העלויות- בכל זאת 5 אנשים

-
בסלובקיה לא היינו, אבל יכולה להעיד שסלובניה היא אחת המדינות בה הכי נהנינו ויום אחד עוד נחזור אליה.
גם אנחנו טסנו לוינה והנסיעה מ/אל סלובניה ממש לא הייתה נוראית.
מצרפת מדריך שכתבתי על סלובניה בעקבות הטיול שלנו.
-
אנחנו היינו בקיץ שעבר עם 3 ילדים באותם גילאים בסלובקיה.
גם אנחנו נחתנו בוינה ולקחנו לילה אחרון בעיר.
מאוד מאוד נהנו בטיול הזה.
יש אטרקציות, מגלשות הרים, פארקי מים, ראפטינג והכל במחירים נוחים מאוד.
מלון בוינה הזמנו בדרום העיר ליד קניון scs וכך גם קינחנו בקניות ביום האחרון.
פירסמתי פה בפורום סיכום טיול מפורט. את יכולה לקרוא ולהתרשם.