חזיות טריומף
-
שלום,
זוהי הפעם השלישית שלי בתאילנד והפעם אני חייבת אבל חייבת לקנות חזיות של טריומף בזול. מישהי יודעת לומר לי בדיוק איפה אפשר לקנות?
כי בפעם הקודמת שהייתי ראיתי רק חנות אחת כזו בmbk בסגנון המשביר והחזיות לא היו ממש זולות.
תודה רבה. -
חזיות טריומףאין סיבה שחזיות טריומף מקוריות ימכרו בתאילנד בזול, זה מוצר יבוא ומוצרי יבוא בתאילנד יקרים.
פעם הייתה להם ואולי עדיין יש חנות מפעל בירושלים, בתלפיות, נדמה לי שברחוב פייר קניג או ברחוב מקביל. אני מאמין ששם יהיה זול יותר מאשר בתאילנד.
מקווה שיש לך עוד תוכניות לנסיעה ולא הרסתי סתם. -
חזיות טריומףרצוי להבדיל בין "מותג" לבין "יבוא". רוב המותגים מיוצרים בתאילנד ואינם יבוא. כמובן שמחירם יהיה יקר יותר מאשר סחורה לא ממותגת או מזוייפת בשוק אך עדיין יהיו זולים בהרבה מאשר בארץ. כמו שאמר שלמה - כאשר מוצר אינו מיוצר בתאילנד אלא מיובא אליה - מחירו יהיה יקר. -
חזיות טריומף - שיחת גברים....שלמה ודודו אתם כנראה לא מעודכנים.
מידע אישי, כבעל כמה וכמה כרטיסי אשראי, אני מצהיר בזאת כי חזיות טריומף המקוריות נמכרות בתאילנד במחיר זול בהרבה ממחירן בא"הק.
הכרטיסים שלי מגוהצים, בעניין הנ"ל, בכלבו טוקיו במרתף שב"מקדש" MBKהמגעיל. -
יוסי ל.אתה דווקא מחזק את מה שאמרתי...
.... המותג "טריומף" כמו עוד הרבה מותגים אחרים, מיוצר בתאילנד ואינו מיובא ולכן מחירו זול בהרבה מאשר בארץ.
מוצרים אחרים אשר אינם מיוצרים בתאילנד ומיובאים אליה מבחוץ - בדרך כלל די יקרים. -
אני מודהשא. כבר יותר משנתיים לא ראיתי מה מחיר חזיה בישראל.
ב. כשהיא רוצה לקנות חזיה אני ממש לא מתעניין במותג, רק מבקש שתרגיש שהיא נוחה לה ושזה לא יהיה זבל תאילנדי שמתרפט תוך שבוע
ואכן במרתף בטוקיו יש מבחר נאה למדי של מותגים בי"ל במחירים שפויים למדי.
אלוהים, עד היכן הידרדרתי עד כדי כך שיש לי אפילו ידע מסויים על קניית חזיות, לפחות נזהרתי מלדעת מה זה קאפ או C46 ובבקשה אל תשלימו לי את ההשכלה בנושא, אני פשוט לא רוצה לדעת. -
טוב, בא נדבר על טנקים ומטוסים -
רעיון מעולה.מאחר והסתובבתי במקומות שבהם היו כל מיני דברים מברזל עם שמות מוזרים כמו נגמ"חון, אכזרית, מרכבה סימן 3 ועוד כל מיני דברים כאלה ובעיני הכל נראה אותו דבר, במיוחד בגלל הצבע אז תמיד נהגתי לשאול את החיילים במקום איך קוראים לאוטו הזה.
כן, את המרכבות היה ניתן לבודד, יש להן תותח. אבל אלוהים יודע מה ההבדל בין סימן אחד ל 3 או למה זה לא תומ"ת בעצם. בעיני זה אותו דבר.
מה שזה אומר בעצם זה שאני לא מתיימר לדעת הכל, אפילו לא רוצה, מתרכז במה שבאמת מעניין אותי. -
חזיות טריומףרק לידיעה כללית , יש 4 גדלים עקריים לחזייה , מסומנים כך :
A - פרושו אבוד
B - פרושו בינוני
C - פרושו סבבה
D - פרושו דאבה .
לידיעתכם -
מכל מלמדי השכלתי -
תגובה לרוזן: אתה גדול! -
אם D = דאבה, אז DD = דאבבה (טנק בערבית)? -
מצרפת קישור להשלמת ההשכלה בנושאhttp://fun24-7.blogspot.com/2006/12/bra-sizes.html
מוזר שהשאלה הופנתה לבנות הפורום וכמעט רק בנים הגיבו...
-
ccshlomo אני מתפלא עליך....בתור איש חימוש,יש הבדל ניכר בין סימן 1 לסימן 3.וההבדל זה לא בגלל שזה לא תומ"ת(תותח מתנייע).בלי להאריך פה ומסיבות מובנות,ההבדל הגדול בין סימן 1 לסימן 3 זה רמות השיכלול,במילים פשוטות,סימן 1 ישן יותר ובסימן 3 ישנן מערכות אלקטרוניות הרבהיותר מתקדמות.
אם הבנת אותי....
ושוב,תומ"ת זה טנק לכל דבר,רק ללא צריח(תותח).יכולת העברת גייסות על הקרקע בשטח לוחמה בצורה יותר בטוחה.בטוח יותר מהנגמ"ש.
פה אני חוזר לחזיות,עם כל הידע הזה בטנקים ונגמש"ים,באותו ערב גורלי בבסיס,הסתבכתי בפתיחת החזייה של חברתי
.דקות שלמות אני נלחם עם האבזם המטופש שישנו בכל החזיות עד שנואשתי
והיא עשתה זאת למעני
.מי המטומטם שחשב על האבזם הזה ולמה עד היום הוא קיים.זה מכשול אחושלוקי לפעם הראשונה.ומי היה אז מאמין,שיותר מ-20 שנה אחרי זה ,אני אמצא למי לספר על אותו הערב ועל הקשר שלי בחיים בין חזיות תומת"ים ונגמש"ים.
כמאמר השיר:"הו,הו,איך שגלגל מסתובב לו..."
-
אפשר להגיד על הקישור גדול/ענק? -
אפשר לתת לו דירוג G או H -
חזיות טריומףחזרתי לפני שבוע מתאילנד וגם אני לפני הנסיעה שמעתי על עניין החזיות הזולות של טריומף בתאילנד ואכן גם מצאתי מס' חנויות. אני לא יודעת איפה יש בבנקוק, אבל בקוסומוי יש 2 חנויות דיי גדולות וגם זולות. אני קניתי חזיות שהיו במבצע 3+1 כאשר המחיר של אחת הוא 250 באט, אז יצא דיי משתלם. בנוסף, פגשתי שם בחורה ישראלית שאמרה לי שהיא קנתה חזיות של טריומף לפני 4 שנים בתאילנד והן עדיין מזחיקות מעמד. שווה לקנות ובטח בשביל המחיר המצחיק הזה...
החנויות נמצאות על השדרה של הצ'וואנג. תהני! -
ט