תו חניה לנכה
-
שלום אני נוסע לארצות הברית ורציתי לדעת האם תו החניה שיש לנו הארץ תופס גם בארה”ב ואו ניתן על פיו לקבל שם תו חניה מקומי לתקופת הטיול
כמו כן האם תעודת הנכה שהיא כתובה גם באנגלית מספיקה שם כדי להיות פטור מעמידה בתור ואו קבלת הנחות
תודה מחכה לתשובתכם
-
בסופ"ש אני חוזר ארצה ואשיב לך אם עד אז לא השיבו לך גולשים אחרים. פשוט אני עם הנייד לא נוח לי, צריך מהמחשב שלי בבית
-
עד שתקבל תשובה מראובן, אני ממליץ בחום להעלות את השאלה גם בפורום מטיילים עם מוגבלויות שקיים כאן באתר. בטוח שתקבל תשובה מהירה.
-
היי
בארץ יש את מועדון עדיף שדרכו ניתן להנפיק תעודת נכה בינלאומית ואף תו חניה בינלאומי למי שזכאי בארץ.
לפי מה שנאמר על ידם, התו תופס בחו”ל כולל אי עמידה בתורים בשדה התעופה וכו’.
בהצלחה.
-
תודה אחכה לתשובתך מאחר ולא קיבלתי תשובות מספקות
תודה מראש
-
shaybhnבוקר טוב ושבוע טוב. כפי שהבטחתי, חוזר אליך עם תשובה:
באתר זה רשום שנכנסים למשרד התחבורה האזורי בארה”ב ומוציאים תו נכה.
באתר זה רשום שבארה”ב רוב המדינות מאפשרות להשתמש בתו הנכה הבינלאומי. צריך לבדוק ספציפית לפי המדינה והעיר בה תשכור את הרכב.
לגבי תו הנכה, בארה”ב הוא נראה כך
יש מקומות לנכים שגם עם תו אסור להחנות את הרכב, אלא אם משתמשים בכיסא גלגלים או יש ברכב רמפה לכיסא גלגלים. מקומות חניה אלה יותר רחבים ומסומנים עם שילוט טיפה אחרת וסימנים על הכביש. אפשר להתרשם באתר זה
כל מה שכתבתי זה לא מניסיון אישי, אני מאמין שב-AISRAEL (רשום בלינק העליון) יכולים לתת תשובות מוסמכות יותר.
מקווה שעזרתי אפילו במקצת.
-
למיטב ידיעתי רק באיזור קליפורניה נדרש תו חניה ייחודי לתיירים, בשאר ארה”ב התו הישראלי תופס.
לא יודעת כלום בקשר לפטור מתור.