מסלול ל3 שבועות בברזיל
-
היי,
אני והבנזוג שלי מתכננים טיול של 3 שבועות בברזיל (21 יום בול),
אנחנו בני 29 ולכן לא מחפשים את ההוסטלים ויותר מקומות לזוגות וכו’ וכמובן חופים מרהיבים ונופים יפים
אשמח לדעתכם על המסלול הבא:
אנחנו מגיעים לאחר שבועיים בפרו
נחיתה בריו- שהייה של 4 ימים בריו
נסיעה לבוזיוס- שהייה של 3 ימים
נסיעה לאליה גרנדה- שהייה של 3 ימים
טיסה לפורטוזלה, ונסיעה לג’רי
ג’רי- שהייה של 4 ימים
חזרה לפורטוזלה וטיסה לסלבדור
נסיעה למורו- שהייה של- 4 ימים
חזרה לסלבדור וטיסת לילה למדריד
האם זה נשמע לחוץ? האם אפשרי? האם לוותר על משהו? ואם כן על מה כדאי?
תודה רבה!
-
מתי אתם טסים?
אם במקרה מדובר בחודשים שאצלנו זה קיץ ושם חורף, הייתי משקיע פחות זמן באזור חופי ריו (סה”כ תיכננתם 10 ימים בריו עצמה + בוזיוס + איליה גראנדה), כי מז”א פחות מתאים.
מלבד זאת, בתור טיול לחובבי חופים מושבעים הוא דווקא נשמע לי טוב ולא לחוץ.
רק שימו לב שבוזיוס ואיליה גראנדה נמצאים בכיוונים הפוכים ביחס לריו. לכן אני משער שייקח קרוב ליום שלם של מעבר מאחד לשני (לעומת למשל שילוב של איליה גראנדה ופאראצ’י, יעד חוף מעניין נוסף)
אגב לגבי פורטוזלה – העיר נקראת פורטלזה Fortaleza. -
היי , הכל שאלה של מזג אוויר במידה ומתאפשר הייתי ממליץ לעוף על החופים כמה שיותר במידה ולא כל כך הייתי מקזז קצת בחופים של ריו אולי אפילו בוחר אחד מהם מכיוון שהם יחסית דומים ואם תהיו 3 ימים בכל חוף של ריו ו4 ימים בגרי זה יכול להיות קצת מוגזם ניתן לעשות טיולי גונגלים באיזור ריו שהם מאוד מומלצים כגון (יער טיז'וקה הינו היער העירוני הגדול בעולם הנמצא בליבה של המטרופולין של ריו
היער הוא שריד מיערות הגשם האטלנטיים שהקיפו את ריו
איסוף מהמלון בג'יפים פתוחים המאפשרים לחוות את הג'ונגל הכי קרוב שאפשר. ניסע לכיוון טיג'וקה יער אטלנטיק היער העירוני הגדול ביותר בעולם, נעצור בתצפית הסינית בחוף איפנמה בקופה קובנה ,מפרץ גואנברה , במהלך הסיור נוכל לראות את בעלי החיים הטרופים החיים באיזור קופים,ציפורים אקזוטיות ועוד. )הייתי בודק אם יש אופציה לנסוע קצת לאמזונס במידה וזה מעניין אתכם