ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

התלבטות

פורום אירופה
    4
    4
    1425
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Orli_3512075
      Orli_3512075 נערך לאחרונה על ידי

שלום.. אנחנו זוג בלי ילדים, מתכננים לנסוע לשבוע לאוסטריה,או לקרואטיה וסלובניה,אני מאוד מתלבטת בין שני היעדים, בהתחלה רציתי לסגור טיסה לאוסטריה, אבל בגלל שהייתי בשוויץ שנה שעברה הרבה,אמרו לי ששוויץ ואוסטריה ממש דומים,אשמח לשמוע המלצות,תודה מראש:)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • המתמידים
        המתמידים נערך לאחרונה על ידי

הי אורלי,

לדעתי אי אפשר להשוות בין אוסטריה לבין קרואטיה וסלובניה. מדובר (ברוב חלקי המדינה) בנופים שונים, סביבות עירוניות שונות וכו’. אמנם לא הייתי הרבה שנים בקרואטיה וסלובניה, אבל באוסטריה אני נמצא המון. וינה נהדרת, אוסטריה נהדרת. דומה לשוויץ? אולי, אבל הרבה מערי אירופה הקלאסית דומות לשוויץ. בכל מקרה מה רע בעוד שוויץ? Smile קחי בחשבון כמובן גם את ההפרשים בעלויות בכל מדינה. אוסטריה יקרה יותר לדעתי מקרואטיה וסלובניה, שגם זה כמובן שיקול.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • telo
          telo נערך לאחרונה על ידי

השאלה איזה טיול אתם רוצים ומה השיקולים.

אוסטריה ושוויץ באמת דומות, אבל גם סלובניה דומה מאוד לאוסטריה. לפחות החלק האלפיני של סלובניה שאליו רוב המטילים נוסעים.

לסלובניה אין לדעתי שום יתרון על אוסטריה. היא לא זולה יותר, הנופים שלה פחות יפים ולא נוח להגיע אליה בטיסות. 

את קרואטיה אני לא מכיר.

אם אתם מחפשים יעד אלפיני קריר וירוק ודי קרוב בתקציב סביר לשבוע אז אוסטריה מומלצת מאוד.

• נירית
            נירית נערך לאחרונה על ידי

לדעתי, סלובניה דומה לאוסטריה בחלקים האלפינים שלה.

אבל המערות הקרסטיות  ייחודיות  ושוות. 

קרואטיה כבר שונה מאד. מצד אחד שמורת פליטוויצה עם האגמים והמפלים נהדרת ובנוסף החופים, האיים, המבניים שונים מאד מאלו של אוסטריה/שוויץ. וגם ההרים שונים מהאלפים.

אם אהבתם את שוויץ ורוצים עוד אבל יותר זול-אוסטירה יעד מתאים.

אם רוצים לגוון הייתי בוחרת בקרואטיה עם נגיעה בחוף והמערות הסלובנים. קחו בחשבון שבקיףץ עלול להיות חם ...

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון