תאילנד בפסח
-
שלום אנחנו זוג, אחרי טיול נהדר באמריקה עם רצון לטייל במזרח (רק בתאילנד עוד לא ההינו...)
בגלל שרק חזרנו מחופשה האפשרות הכי קרובה ליציאה נוספת מבחינת העבודה היא בפסח (לשלושה שבועות). מקריאה באתר אני מבינה כי זוהי התקופה החמה ביותר .
האם רציונלי לטייל בחום כזה -נשמח לשמוע ממשהו שחווה טיול כזה.
אנחנו מעונינם ברפטינג בין יתר הדברים ,האם בעונה זאת יש מצב לרפטינג (לפני שנה ההינו בקצ'קר בעונה החמה נמה שהשאיר לנו רפטינג דליל לכמה שעות מההעדר זרימה חזקה.,ואנחנו רוצים כמובן משהו סוער יוןתר לכמה ימים)
תודה
טלי ואיתן -
תאילנד בפסחבתאילנד מזג אויר טרופי, כלומר היא נהנת מגשמי מונסון לאורך כל השנה, ולפעמים הרבה מהם.
גם בינואר, חודש עם כמות משקעים דלילה יחסית, ישנם גשמים שלא יביישו אף חורף באף מדינה.
אם לא תהייה שנת בצורת באזורי המונסון, אני מאמין שיהיו מספיק מים בנהרות ובנחלים.
הערה - אני לא מומחה לרפטינג ולא מדריך רפטינג ולא מומחה לחיזוי מזג אויר. ואני לא מתיימר להיות אחד כזה
.
נהרות רבים יש באיזור הצפון, וישנם מטיילים אשר יוצאים לטיולי רפטינג.
בהצלחה
-
תאילנד בפסחטלי ואיתן שלום,
פסח היא תקופה נהדרת לטייל בתאילנד שהפכה יעד מועדף לטיולי משפחות בחופשת הפסח.
העונה בפסח היא מה שנקרא העונה ה"חמה" שמתאפיינת בחום (כמו כל עונה בתאילנד, רק קצת יותר...), אחוזי לחות גבוהים (כמו כל עונה בתאילנד, רק קצת יותר...) ומיעוט משקעים.
צפו לחום ממוצע של 30-35 מעלות ולחות בסביבות 90%.
ההנאה תהיה כל כך גדולה שלא בטוח שתשימו לב לחום וללחות.
מכיוון שמדובר בעונה יבשה, אזי המפלים והנהרות נמצאים בשפל של זרימת מים. אני לא יודע לענות לכם האם יש או אין רפטינג בעונה זו, אבל בטוח שאם יש, הוא חלש יותר מאשר בעונה הגשומה.
מצד שני, אני לא בטוח שרפטינג הוא שיקול בלהגיע לתאילנד. רוצים רפטינג, סעו לטורקיה. רוצים גן עדן - בואו לתאילנד.
דרך אגב, אם תחליטו לנסוע, אולי נפגש. גם אנחנו נהיה שם שוב בפסח.
נסיעה טובה -
תאילנד בפסחגם לי יש שאלה לגבי תאילנד בפסח -
כמה זמן מראש צריך להזמין מקום באכסניה/בית מלון?
אני מגיעה מאוסטרליה וניו זילנד ואני צריכה לדעת מראש אם אני אצטרך להזמין מראש.
תודה -
תאילנד בפסחמכיוון שזה לא שיא העונה, אז בעקרון לא צריך להזמין מראש. תמיד תמצאי מקום לישון בתקציב שלך, אולי תצטרכי להשקיע חצי שעה בחיפוש.
אם הטיול שלך בעל אופי ספונטני, אל תזמיני. אם הכל מתוכנן, תזמיני מראש ותחסכי קצת זמן וקצת כאב ראש.