ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסה לאלסקה באוגוסט

פורום צפון אמריקה
    6
    8
    6340
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • uukearv
      uukearv נערך לאחרונה על ידי

האם מי מהמטיילים לאלסקה בקיץ, טס עם לופטהאנזה מהארץ ויכול לתאר את הקונקשנים? ועלות הטיסה?

עם איזו חברה הכי מומלץ לטוס מישראל בדרך הקצרה ביותר?
      שרה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אופיר
        אופיר נערך לאחרונה על ידי

טיסה לאלסקה באוגוסט
        לגבי מחירי טיסות - מה שהיה בקיץ הקודם אינו משקף לגבי הקיץ הבא. זה הכל עניין של היצע וביקוש ומבצעים נקודתיים.

לאלסקה ניתן להגיע מהארץ עם קונקשן אחד כמעט רק ע"י טיסה ישירה לארה"ב (ניו יורק, אטלנטה, לוס אנג'לס). אם טסים עם לופטהנזה, יש טיסות ישירות של קונדור מפרנקפורט - חברת הצ'רטרים של לופטהנזה (משהו כמו הקשר סאן-דור - אל על) אבל אני לא בטוח אם ניתן לכרטס את זה ביחד.

• ofuks
          ofuks נערך לאחרונה על ידי

טיסה לאלסקה באוגוסט
          יש לי הזמנה אצל אייר פראנס במחיר מאד אטרקטיבי ועם קונקשניים נהדרים:
          ת"א-פריז (הגעה 21:00)
          לילה במלון על חשבונם
          טיסת המשך למחרת:
          10:30 פריז-סיאטל
          טיסת המשך אחרי שעתיים וחצי
          סיאטל אנקורג'

אותו מסלול גם בחזור רק בלי לילה בפריז: קונקשיין של שעתיים בין נחיתה בפריז והמראה לת"א

עם זאת, אני חושבת שיש כבר בעייה למצוא את הקונקשיין הזה במחיר שלי לאוגוסט - אני חושבת שעכשיו הוא קצת יותר גבוה או שבמחיר הזה צריך להמתין 7 שעות בפריז או אמסטרדם בחזרה (הם עובדים עכשיו בשיתוף עם KLM). שווה לבדוק.

דרך אגב טיסה באחת החברות הסדירות לאלסקה מצריכה גם כן שלושה קונקשנים: בדרך כלל ניו-יורק/אטלנטה/טורנטו ->סיאטל/וונקובר -> אונקורג'

אורית
          • daf
            daf נערך לאחרונה על ידי

טיסה לאלסקה באוגוסט
            לפני שטסתי לאלסקה בשנה שעברה עשיתי שיעורי בית בנושא, ועכשיו בדקתי את עצמי פעם נוספת.

ישנן מעט מאד טיסות מן הארץ לאלסקה בקונקשן אחד. אפשר לספור אותן על פחות מאצבעות יד אחת. מה שכרגע מצאתי הוא לטוס עם דלתא ישירות לאטלנטה ומשם לאנקורג'. לעומת זאת ישנן מאות הרכבי טיסות הכוללות שני קונקשנים.

וגם אם תמצא טיסה עם קונקשן אחד: הן כל כך מעטות כך שמבחינת עיתוי המפגש בין הטיסות - סביר שהקונקשן יהיה לא נוח. למשל, תשע שעות המתנה באטלנטה בדרך לשם, ו- 15 שעות המתנה בדרך חזרה. בסופו של דבר הטיסה תיקח יותר זמן מאשר הרבה טיסות אחרות עם שני קונקשנים.

ולגבי המחיר: אפשר להשיג היום טיסה לאלסקה באוגוסט עם שני קונקשנים בקצת יותר מ- 1400 דולר. עם קונקשן אחד זה יעלה 700-800 דולר יותר.

לפיכך, אני חושב שכדאי לטוס עם שני עצירות בדרך. מנסיון אישי, זה בהחלט לא נורא. הטיסות שמומלצות היום לדעתי הן טיסות בהרכב אייר-פרנס עם נורת'ווסט, או KLM - אייר פרנס - אייר אלסקה וכו', כך שמשך הטיסה כולה כולל שתי ההפסקות לא יעלה על 24 שעות.

דוד
            • עופר אלסקה
              עופר אלסקה נערך לאחרונה על ידי

טיסה לאלסקה באוגוסט
              הטיסות של קונדור לאלסקה נהדרות (רק 9 שעות פרנקפורט - אנקורג'), אבל יש שתי בעיות. קודם כל, כמו שאופיר אמר, לרוב אי אפשר לכרטס את שתי הטיסות ביחד (לפעמים אפשר דרך לופטהנזה, אבל בדר"כ אי אפשר). בנוסף, יש בעיה עם זמני הטיסות לארץ ולאלסקה - הטיסה לאלסקה יוצאת לפני שהטיסות של לופטהנזה ואל על מגיעות לפרנקפורט. הפתרון הוא להישאר בפרנקפורט ללילה (או בכלל להגיע מאירופה...), אבל מבחינת זמן זה כמובן לא מקצר את ההגעה לאלסקה.
              • uukearv
                uukearv נערך לאחרונה על ידי

טיסה לאלסקה באוגוסט
                תודה רבה לאופיר על האינפורמציה.
                בבדיקת טיסות לופטהנזה-אין אפשרות לכרטס מישראל טיסה בחב' קונדור.
                צריך להתחשב בעובדה שזו חב' צ'רטר וקשה לסמוך על הדיוק בשעת ההמראה.
                אני מתכוונת לטוס עם לופטהנזה עקב היותי חברת מיילס&מור.מהארץ לפרנקפורט וממנה לשיקגו.המשך עם יונייטד לאנקוראג'.שעות מאד נוחות.
                בחזרה מאנקוראג' עם יונייטד לסיאטל לשהות 3 לילות וממנה עם לופטהנזה
                לפרנקפורט ולארץ.עלות יקרה של 1950 $
                • rone15
                  rone15 נערך לאחרונה על ידי

טיסה לאלסקה באוגוסט
                  היי
                  אני הזמנתי דרך איסתא טיסות לחדש יולי חזרה באוגוסט לאלסקה עם לילה בפרנקפורט,חזרה מסיאטל לפרנקפורט ומשם המשך לתל אביב 1631 ש"ח לאדם.
                  אלי
                  • אופיר
                    אופיר נערך לאחרונה על ידי

טיסה לאלסקה באוגוסט
                    לקח לך קצת זמן לענות ...

יש אופציה לטוס עם US AIRWAYS עם עצירה אחת בפילדלפיה או עם קונטיננטל עם עצירה בניוארק. בשניהם גם מרוויחים מיילים ב M&M של לופטהנזה.

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון