מהשדה בגואה לפלולים
-
מהן הדרכים להגיע מהשדה תעופה בגואה (מרגאו?)
לחוף פלולים
ומה העליות וזמנים -
שעה וחצי + תלוי בתנועה -
מהשדה בגואה לפלוליםשדה התעופה של גואה נמצא בואסקו דה גאמה שליד פנג'י, עיר הבירה.
אפשר להגיע משם במונית, והעלות היא (לפי הפרצוף שלך) בין 1000 ל-1500 רופי, נכון לינואר האחרון.
אני עשיתי משהו אחר, כי הרגיז אותי המחיר הזה - לקחתי ריקשה לתחנת האוטובוסים - 80 רופי, משם אוטובוס לעיר הקרובה (לא זוכרת כרגע את שמה) - 16 רופי, משם עוד אוטובוס לפאלולים - 26 רופי. תעשה חשבון לבד.
נכון שזה לקח לי קצת יותר זמן ממונית, אולי הרבה יותר זמן ממונית, אבל , אתה יודע, ניצחתי את ה"מערכת". לפעמים אותי מרגיז שמבקשים ממני בהודו מחירים לפי הפרצוף ובגלל הגיל חושבים שאני גם עשירה ובהתאם המחיר, אז אני עושה "דווקא" כמו ילדה קטנה, אבל זה משתלם
-
פנינה זה בגלל המזוודה...
ובגדול צודקת- לא צריך להתעצל
-
קצת מוגזם!!!!!אני חושבת שזה מגוחך לעשות את כל הסיבוב הזה ואגב לא משתלם.. הייתי אין ספור פעמים בהודו גם בגואה...ותמיד יש מי שצריך להגיע לפאלולים ואפשר לחלוק מונית..בכל פעם שנסענו ה"מונית" היתה ג'יפ מעולה ברמה גבוהה
ויכולים להכנס אליו אפילו 6 אנשים 1500 רופי לחלק ל 6 אנשים זה בסדר גמור בסופו של דבר אין חיסכון "ענקי" כמו שנטען.. וכמובן שחוסכים את הטרטור של מליון אוטובוסים וזה לא חוויה..כשחם..
תעשו אתם את החשבון (-:
והכי חשוב להנות