ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מסלול בדלומיטים 5 ימים

פורום אירופה
    3
    4
    1042
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • hadarp11
      hadarp11 נערך לאחרונה על ידי

היי 

אודה לעזרתם בלחדד ולסדר את הלוז שלי

זוג+ תינוק (בן שנה), תאריכים 5-10.9

לינה: קורטינה

תכנון יום 1: אגם בראייס, רכבל, עיירה קורברה

שאלות: על איזה רכבל אני עולה-מאיפה? ומה לפני מה רכבל או אגם? מה יש בקורברה? (שוקלת לוותר עליה מחשש לעומס).

זמן נסיעה: שעה וארבעים (קורטינה אגם בראייס)

תכנון יום 2: טיול אופניים מקורטינה באיזור (בתקווה שאפשרי עם תינוק בן שנה)

תכנון יום 3: נסיעה למפעל לואקר+ סאן קנדידו/אגם דוביאקו

שאלות: סאן קנדידו שווה ביקור? אגם דוביקו הבנתי שאפשר לוותר... אולי אופציה חלופית? או שמספיק רק המפעל.

זמן נסיעה 40 דקות (קורטינה למפעל)

תכנון יום 4: עמק פאסה -קנזיי ואגם קארצה

מתלבטת האם נכון לי... זמן נסיעה שעה וארבעים מקורטינה וזה לא פשוט עם תינוק. 

האם בכל זאת נשמע נכוו וכדאי? במידה ולא, אופציה חלופית קלילה יותר?  

*שוקלים לישון לילה אחד בקנזיי ואז לעשות ברגוע

תודה.תודה.תודה 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • tomertsin
        tomertsin נערך לאחרונה על ידי

שלום,

את כותבת: “תכנון יום 1: אגם בראייס, רכבל, עיירה קורברה”

את לו ברורה! (איזה רכבל?) וככה זה חוזר חלילה, תשתפי את הבן זוג שלך שיעזור לך בהכנת המסלול... 

זה יעזור לך הרבה: https://www.google.com/maps/place/%D7%A4%D7%95%D7%98%D7%A1%D 7%93%D7%90%D7%9D,+%D7%92%D7%A8%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%94%E2%80 %AD/@52.4284881,13.1674959,11z/data=!3m1!4b1!4m22!1m16!4m15! 1m6!1m2!1s0x47a84e373f035901:0x42120465b5e3b70!2z15HXqNec15n Xnywg15LXqNee16DXmdeU!2m2!1d13.404954!2d52.5200066!1m6!1m2!1 s0x47b161837e1813b9:0x4263df27bd63aa0!2z15TXnteR15XXqNeSLCDX kteo157XoNeZ15Q!2m2!1d9.9936819!2d53.5510846!3e0!3m4!1s0x47a 8f5cd843ad6b7:0xc565f8980baaec9b!8m2!3d52.3906873!4d13.06549 07

גם האפליקציה הזו לאנדרואיד תעזור לך: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.and roid.apps.travel.onthego 

תקישי קורטינה ד'אמפצו במחשב ותקבלי הרבה חומר על העיר ואת מבוקשך, יש לך הרבה זמן Smile.

תומר

• אלין וסער
          אלין וסער נערך לאחרונה על ידי

היי הדר,

אני חושב שאת צריכה קודם כל להיסגר סופית על המקומות שבהם את רוצה להיות, ואז לסדר אותם בסדר הגיוני לפי ימים. למשל, את אומרת שביום הראשון את רוצה להיות בעיירה קורברה, ואז שואלת – מה יש בעיירה.. אם את לא יודעת מה יש בעיירה – למה מלכתחילה להוסיף אותה למסלול שלך? אותו כנ”ל לגבי הרכבל – לא כתבת על איזה רכבל את רוצה לעלות (בדולומיטים יש עשרות רכבלים), אז איך אפשר לענות על השאלה מאיפה עולים לרכבל?

שימי לב גם שביום הראשון וביום השלישי את נוסעת בערך לאותם מקומות, והנסיעה מקורטינה אליהם היא ארוכה יחסית.. עדיף לדעתי לנסות לאחד ליום בודד (למשל בבוקר – מפעל לואקר, אחרי הצהריים – אגם בראייס), ואם אי אפשר – לשקול לישון באזור בכל זאת, כי חבל לנסוע פעמיים הלוך-חזור באותה הדרך פחות או יותר.

לגבי אגם דוביאקו, כפי שכבר כתבתי לך, לדעתי אין בו שום דבר מיוחד ואפשר לדלג עליו בלי נקיפות מצפון. אם את רוצה אגם נוסף, עדיף לדעתי אגם מיזורינה (Misurina), שסביבו אפשר לעשות טיול נחמד מאוד, ולסיים בפיצריה על שפת האגם (עם יותר מ 50 תוספות אפשריות.. בהצלחה עם זה.. blush), הוא גם קרוב יותר לקורטינה.

אם מתפנה לך יום נוסף – תשקלו לעשות סיבוב בעמק גארדנה, במיוחד בעיירה המקסימה אורטיזיי.

שורה תחתונה, העצה שלי: 

שלב ראשון: תעשי לך טבלת אקסל, תרשמי את כל המקומות שמעניינים אותך (אחרי שבדקת מה יש בהם ושהם באמת רלוונטיים, לא כי שמעת איפשהו את השם הזה או כי “כולם נוסעים לשם”) ותני להם עדיפויות בין 1 (חובה) ל 3 (אם נשאר זמן). 

שלב שני: תראי איפה כל מקום נמצא על המפה.

שלב שלישי: תבני את המסלול בצורה הגיונית, ועם מינימום נסיעות הלוך-חזור באותה הדרך

בהצלחה!

• hadarp11
            hadarp11 נערך לאחרונה על ידי

מודה שגנבתי מאחרים…

אני מקבלת את ההערות וההמלצות שלכם 

אני אשב על הכל במסודר ואז אעביר מסלול.

אבל אני חייבת לציין שאני דווקא קוראת הרבה. לא חשבתי ששעה וחצי שעתיים מרחק זה נורא אבל אני מבינה שאולי אני צריכה לצמצם את זה. 

לגבי רכבל הבנתי שיש הרבה רכבלים לכן לא הצלחתי להבין מה הסיפור מה הכי רוב ונכון.

בכל אופו אשלים את הפער

תודה!

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון