אחח חזרתי מסין
-
לגבי טרקיםיש המון אפשרויות תלוי במה אתה מעדיף מדרגות שבילים כפרים הרים גובה מסויים נהרות שלגים ירוק מדבר?
בטיול שלי הייתי בטאי שאן התחלתי לעלות ב8 בבוקר וירדתי למטה ב5 וחצי הכל מדרגות וחלקן ב45 מעלות אבל המקום מדהים
הטרקים היותר מפורסמים זה ערוץ דילוג הנמר בין יומיים לשלוש באזור יונאן טרק סוסים בסונפאן יומיים עד חמישה תלוי במסלול ובמזג אויר למשל עכשיו הוא בלתי אפשרי כבר מבחינת קור ושלגים
ועוד לא מאט דברים אשמח אם תוכל למקד יותר על כיוון מסויים ודרגת קושי מסויימת שנוכל למצוא את הטרק שעונה מירבית לציפיות ולדרישות יום טוב -
תמונות מסיןיש לכם מזל שכל התמונות מכל הביקורים שלי בסין נמצאים רק על המחשב בבית אחרת היתה כאן הצפה
-
מזל??? חבל! -
מזל??? חבל!OK הבנתי את הרמז הדק, בינתיים אתה יכול להיכנס לקישור בחתימה שלי ולהציץ בתמונות
-
איפה היינו?
-
איפה היינו?
-
איפה היינו?
-
בוקר טובאז הבנתי שממשיכים יאללה עוד תמונות
-
בוקר טובזה יוסיף עניין אם תוכל לכתוב את השמות של המקומות שבהם צולמו התמונות (למרות שהצלחתי לזהות כמה
) -
צודקמהתמונה הבא נמשיך עכשיו נפרט כל התמונות פה מההתחלה לסוף:
החומה הגדולה בבאדאלינג ושער טיאנאנמן הכניסה לעיר האסורה בביג'ין
פארק זונגשאן וארמון הקיץ בבייג'ין
ארמון הקיץ של צ'אנגדה
העתק מדוייק של ארמון פוטאלה מלאסה בצ'אנגדה היחיד כזה בכל סין מדהיםםם
המסגד של צ'אנגדה שלצערי היה בשיפוצים אך עדיין היה ניתן להנות מאוכל מוסלמי נהדר ברחובות
-
גם אני רוצהגם אני רוצה להוסיף תמונות מסין.
אכן מדינה ממגנטת
-
גם אני רוצהBON BON
תודה רבה על הקדשת הפרפר והפרח!!
כל היתר יפה מאד, ארץ ענקית שדורשת להאמין הגילגול נשמות, היות ONE LIFE לא מספיק.
אולי בגילגול הבא. מה שכן את הטרנס סיבירית לביגינג אני כן אעשה , מקווה לרדת משם הלאה להונג קונג והלאה ויטנאם.
אני יכולה לחלום לא???????
-
תמונות מסין
-
תמונות מסין
-
תמונות מסין
-
תמונות מסין
-
תמונות מסין
-