ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול מחוף לחוף

פורום צפון אמריקה
    5
    7
    1604
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אהרן ק
      אהרן ק נערך לאחרונה על ידי

היי,

אנחנו מתכננים טיול של חודשיים וחצי מחוף לחוף בהרכב של זוג הורים + 2 ילדים (5,7).
      המסלול המתוכנן מתחיל באורלנדו, עולה צפונה לכיוון צ’רלסטון ומשם לוושינגטון, ניו-יורק ומפלי הניאגרה. משם אנחנו מתחילים לנוע לכיוון דרום-מערב דרך שיקגו וכביש 66. מטקסס אנחנו מצפינים לדנוור ומשם לפארקים של יוטה, לאס וגאס, וקליפורניה.
      שאלתי היא – חלק מהמסלול מכיל ימים של נהיגה נטו (מצ’רלסטון לוושינגטון, ממפלי הניאגרה לשיקגו ומטקסס לדנוור). האם עדיף לשכור רכב ולעשות איתו את כל המסלול, או שבחלקים של הנהיגה המתמשכת - להחזיר את הרכב, לעלות לטיסה ולשכור רכב בנקודת היעד?

תודה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דור.ד
        דור.ד נערך לאחרונה על ידי

בטווח זמן שיש לכם הייתי לקוח טיסת פנים בין החוף המזרחי למערבי ובונה טיול נפרד לכל חוף. מהיכן להיכן הטיסה צריך לבחון בהתאם לתכנון הטיול.

• אהרן ק

תודה על המענה.

בהנחהשנתאים את מסגרת הזמן לטיול מחוף לחוף.

מה יותר נוח? לשכור רכב מתחילה ועד סוף ולהעביר 3 מהימים כימים שלמים של נהיגה, או לשכור-להחזיר-לטוס-לשכור שוב?

• reuben13
            reuben13 נערך לאחרונה על ידי

ארה”ב ענקית. אתה צריך לשבת מול המפות (לדוגמה גוגל מאפס), לבנות מסלול ראשוני לפי המקומות בהם רוצים לבקר, לפי הימים, תוך כדי בדיקת מרחקים בין האתרים.

חודשיים וחצי יופי של תקופה, אני מצטרף להמלצה לבנות שני מסלולים, אחד למזרח והשני למערב ארה”ב. חלק בטיסות.

כביש 66 לא מה שרבים חושבים. יש קטעים לא מתוחזקים כראוי וקטעים אחרים שאין הרבה מה לראות או לעשות בהם. במדינות קליפורניה, נבדה ואריזונה אפשר לעשות חלקים מסוימים מהכביש הזה שמעניינים יותר. ברח שלא כל הקטעים יתאימו או יעניינו ילדים בגילאים האלה.

יש בפורום מלא דוגמאות של מסלולים בכל האזורים. בצד שמאל של עמוד הפורום יש מלא קישורים למסלולים, ערים, אתרים וכו’ בארה”ב.

תתחילו לחפור בפורום ותחזרו עם מסלול ראשוני לפחות לקבל הערות/הארות

• עמיחי13
              עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

אולי יעזור אם תרצו לשתף מה הביא אתכם לבחור במסלול הזה. אם לי היו חודשיים וחצי, הייתי מתכנן טיול בחוף המערבי של ארה”ב + מערב קנדה. היתרון במסלול כזה הוא שיש בו הרבה פחות נסיעות והרבה יותר טיול. לשיקולכם.

• אנשיםטובים
                אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

אם מדובר על טיול של חודשיים וחצי שגם ככה עתיר נסיעה, והשאלה היא לגבי 3 ימי נסיעה בודדים של 8 שעות כל אחד

הייתי מעדיף לנסוע אותם וזהו.

בגדול אני מאמין שטיסה יכולה בהחלט להיות עדיפה על יום נסיעה משעמם.

אבל במקרה שלכם אני חושב שההרגשה הבייתי של הרכב יותר חשובה מקטע נסיעה כזה או אחר. בטיול כזה ארוך הרי שתתאימו לעצמכם את האוטו, תקנו כל מיני פריטי ציוד שקשה להטיס וכו’. סתם דוגמא מישהו פה בטיול ארוך קנה ארגז מגירות לתא המטען שיהיה לו נוח.

בטיול של 3 שבועות – אנחנו לא משקיעים יותר מדיץ ולכן פיצול ההשכרה לא בעייתי במיוחד. אבל בטיול ארוך – בהחלט כן.

בנוסף באופן יחסי כשיש המון נסיעות אז 3 ימי נסיעה קשים הם לא דרמטיים.

זה לגבי 3 ימי נסיעה ונוחות

יש גם את השיקול הפיננסי. לא בהכרח כזה קל לשכור רכב לתקופה ארוכה (צריך חידושי חוזה, ולא בכל חברה). דמי החזר למרחקים ארוכים, מחירי הטיסה וכו’. צריך לבדוק כל מקרה לגופו.

אבל אני בהחלט מתחבר לכל מה שנכתב מעלי, שעל פניו טיול כזה הוא לא בהכרח בחירה אידאלית של מסלול. בייחוד שאם אני לא טועה אתם שומרי שבת.

• אהרן ק

תודה רבה על המענה. בהחלט ניקח את המלצתכם בחשבון. תודה!

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון