ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ביטוח נסיעות לתאילנד

פורום תאילנד
    6
    6
    5626
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ztal1
      ztal1 נערך לאחרונה על ידי

נוסעים משפחה, זוג+3 ילדים לשבועיים וחצי לתאילנד, מה המלצתכם לגבי ביטוח נסיעות, האם ביטוח בסיסי כדוגמת הביטוח של חברות האשראי מספיק, או שכדאי לבחור בביטוח כדוגמת ביטוח הנסיעות שמציאים בקופ"ח, או אפילו כאן באתר של חברת "הראל", מישהו יודע מה ההבדל, מבחינת כיסוי לא מבחינת עלויות בהכרח...תודה!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • orenng 24
        orenng 24 נערך לאחרונה על ידי

ביטוח נסיעות לתאילנד
        ממה שזכור לי.. הביטוח הבסיסי לא מכסה דברים חשובים.. והוא אצלי היה בנוסף לביטוח דרך קופת חולים..
        אני מציע שתעשה ביטוח מלא. זה עולה כסף אבל לפחות תהיה מכוסה ב90% מהמקרים שיכולים לקרות.
        • nati544
          nati544 נערך לאחרונה על ידי

ביטוח נסיעות לתאילנד
          גם אני בדיעה שלא לסמוך על הביטוח הבסיסי של חברות האשראי.
          בכל הנסיעות שלי עשיתי ביטוח נוסף.
          נתי
          • eladswisa
            eladswisa נערך לאחרונה על ידי

ביטוח נסיעות לתאילנד
            מבדיקה שלי הכי זול יוצא דרך "הפניקס- מוצ'ילר". הביטוח עולה 1$ ליום ואם רוצים לבטח גם את הכבודה אז מוסיפים 0.25$ ליום= סה"כ 1.25$ ליום. שאר החברות מבטחות בסכומים של 1.70$+ ליום---- כולל גם קופות החולים.
            לציין כי מבדיקה של הפוליסות השונות, הפוליסה של הפניקס לא רע ולעיתים אף עולה בכיסוי הביטוחי.
            • dimari
              dimari נערך לאחרונה על ידי

ביטוח נסיעות לתאילנד
              התשובה לדעתי לא חד משמעית, כי בסה"כ תאילנד די בטוחה, לא הורגים לא חוטפים ,אין מחלות מסוכנות (חוץ ממחלות מין כמובן) גם בשביל לחטוף הרעלה רצינית צריך להתאמץ.
              אבל הפחד הגדול שם זה תאונות כלומר הם נוהגים כמו משוגעים (די דומה לארץ) שלא לדבר על הטוקטוקים. כמו כן זה שהתנוע הפוכה גורם לבלבול מסוים בהתחלה אפילו בחציית כבישים. והרמזורים להולכי רגל שם בדרך כלל ליופי המכוניות ממשיכות לנסוע.
              אז צריך לבדוק מה אומר הכיסוי במקרה של תאונה, עד כמה שאני יודע ביטוח בסיסי מכסה כל יום אשפוז עד סכום מסוים ושכר מנתח/רופא עד סכום מסוים. הכיסויים בתשלום מכסים עד סכום די גבוהה בסה"כ, כלומר לא משנה לאן יצא הכסף כל עוד אין חריגה מהמסגרת הכללית.
              גם ההשתתפות העצמית נמוכה יותר. כלומר אם אתם 5 ו כולכם קיבלתם הרעלה והלכתם לבה"ח, תשלמו בפוליסה רגילה כ 50 דולר לאדם ובפוליסה מורחבת כ 25 דולר .
              אני לא מאמין שיום אשפוז בתאילנד יחרוג למשל מהמסגרת של הפוליסה הפשוטה (מוגבלת בסכום ליום) כי זה עדיין לא ארה"ב, אבל אישית בשביל השקט הנפשי הייתי הולך על המורחב .
              תהנו, והכי חשוב שלא יצא לכם להתנסות בזה.
              • יוסי ל
                יוסי ל נערך לאחרונה על ידי

ביטוח נסיעות לתאילנד - אל תתעצלו
                כל התשובות שקיבלתם, ויסלחו לי הכותבים, לא רציניות.

למענכם בלבד, אל תתעצלו. כל החברות מציגות את הפוליסות באינטרנט. לכל חברה יש גם תמצית כיסויי.
                שבו לבד, תעיינו בפוליסות, אולי תעשו טבלה השוואתית, ותחליטו מה מתאים לכם.
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון