אנגליה - התייעצות
-
בקיץ שנה שעברה טסנו לאנגליה. בחרנו לטייל בדרום קורנוול ובפיק דיסטריקט.
התאהבתי. אנגליה הרחיבה את ליבי. ידעתי שאשוב אליה במהרה.
השנה, יש אילוצים. הבכור בצבא בטירונות ולא יצטרף אלינו. לשניים הנוספים שלי יש מחנה קיץ, בר מצווה, טיסה לחו”ל של האמצעי עם חברים וגם טיסה של האבא והבן הצעיר למונדיאל.
אז בין לבין יש לי את התאריכים 4.8 עד 15.8. אין גמישות. בבוקר של 4.8 הבן עולה לתורה אז אם לא אמצא טיסת לילה אנחנו נטוס ב 5.8.
ליבי עם אנגליה וחשבתי על צפון ווילס בשילוב אזור האגמים.
יודעת שמומלץ לטוס למצנסטר אבל הטיסות לשם יקרות בכמעט 1000 יורו בתאריכים שלנו וזה מוגזם . לכן האופציה היא לוטון.
אשמח לתובנות / עצות לגבי חלוקת הימים.
תודה,
טל
-
הצעה: דרום וויילס במקום צפון וויילס. איזור מקסים, חופים מהממים והרבה אפשרויות לפעילות, במרחק פחות מחמש שעות נהיגה מלונדון. היינו שם מספר פעמים ולא נמאס לנו, וטסנו מ/ל-לוטון.
-
אני מציעה נסיעה צפונה לwarwick castle (יום מלא) ולalton towers (יום מלא)
ניתן להקדיש כיומיים לאזור הpeak district לטיולי טבע ומשם להמשיך לעיר יורק שהיא פשוט נהדרת.
אחרי יומיים ביורק הייתי ממשיכה לאזור צפון ווילס (כ3-4 שעות נסיעה) למספר ימים נוספים של טבע ואטרקציות אתגריות.
ומשם חזרה ללונדון.
אנחנו עשינו את הטיול הזה לפני מספר שנים והוא זכור לנו כאחד הטובים שלנו.
-
לא חייבים להגיע לאגמים.. הם באמת קצת רחוקים וכדאי לשמור אותם לטיסה שתתאים יותר.
אפשר לעשות טיול מתגלגל שיתחיל מדרום מזרח (דובר, טירת לידס, ועוד), ממשיך לאיזור החופים של יורה, ברייטון ונוספים, עולה צפונה דרך סטונהנג’ , סולסברי ובאת’ עד לקוטסוולדס ומסיים בטבע המרשים של צפון וויילס (סנודוניה, קונווי וכו’)
-
תודה למגיבים.
את הפיק דיסטריקט חרשנו. גם בסטונהנג היינו בדרכו לקורנוול.
כל האזור של קוטסוולדס פחות מתאים למשפחה שלנו שפחות מתחברים לעיירות ויותר לטיולי טבע ונופים. לכן צפון ווילס נראה לי יותר מתאים.
אוליב- תוכלי בבקשה לפרט יותר על דרום ווילס.
טל
-
אפרט בשמחה.
אנו היינו בדרום ווילס 3 פעמים [עם 2, 3, 4 ילדים, בפעם האחרונה הגדול היה בן 11].
ראשית, יש שם מגוון אפשרויות לינה. אמנם דירות וקוטג’ים זה בדרך כלל לשבוע ובפרט בקיץ, אבל יש שם מגוון אפשרויות של B&B במחירים ממש לא בשמיים.
שנית, יש שם הרבה מסלולי טיול באורכים משתנים בהתאם למה שנוח, גם קלילים וגם פחות קלילים.
שלישית, יש שם חופים מדהימים, שדורגו בין החופים היפים בעולם, ומלבד זה שהם יפים יש בקיץ גם כל מה שקשור לגלישת גלים ופעילויות מים [אנחנו פחות בעניין אבל זה לגמרי קיים].
רביעית, יש שם הרבה היסטוריה, ובפרט מוזיאונים פתוחים ומכרות לשעבר שאצלנו במשפחה מאד מחבבים.
אנו מאד נהנינו שם וחזרנו לשם כאמור 3 פעמים, אחת הסיבות היא שזה מרחק נסיעה סביר מאד מלונדון, כך שיכולנו גם לבקר את המשפחה וגם לטוס לאחד משדות התעופה בלונדון. אנו בדרך כלל חילקנו את הנסיעה לשניים, כאשר באמצע עצרנו בבריסטול בפארק נחמד בשולי העיר.
מצרפת לך קישור לסיפור טיול שכתבתי בפורום על אחת הפעמים