טיול לארה"ב
-
שלום,
אנחנו זוג בני 65+ נוסעים לפגוש את הבת בארה”ב וולטייל יחד..(הנסיעה היא בתחילת החודש הבא)
נוחתים בניו יורק נהיה שם 4 ימים ואז נוסעים לסיאטל לפגוש את הבת.
זו פעם ראשונה שלנו באמריקה.
עכשיו המסלול בגדול הוא להגיע לסן פרנסיסקו ולסן דיאגו וגאס…וחזרה לארץ מלוס אנג’לס יש לנו 3 שבועות .
מה אתם ממליצים? כיצד מסדרים מסלול? ומסתדרים עם הזמנים?
תודה.
-
שאלה חשובה האם אתם מתכננים על לנהוג ולהיות יותר בטבע. או לטוס בין הערים ולהיות יותר בערים.?
-
הי, אנחנו מתכוונים לנהוג , אנו אוהבים מאוד טבע אבל רוצים גם לבקר קצת בערים .
תודה
-
שלושה שבועות סה”כ (כלומר כולל את ניו יורק, סיאטל וכו’..)
או ששלושה השבועות הללו מיועדים רק לטיול לאחר הסיום עם הבת בסיאטל.
מה תחומי העניין שלכם?
בעיקר טבע?
בעיקר ערים?
-
כן שלושה שבועות מרגע שננחת בניו יורק כולל סיאטל ואנו נמשיך לטייל עם הבת.
כמו שכתבתי רוצים טבע וגם ערים.
תודה.
-
עדיין לא לגמרי ברור- כמה זמן תהיו בסיאטל עם הבת..
מה שעות הטיסות שלכם הלוך/חזור
תעשו רשימה מסודרת לפי ימים של העוגנים שלכם – וככה נוכל להתקדם
-
נוחתים בניו יורק ב- 5.6. בבוקר מוקדם. אפשר לומר שנהיה בהתחלה 5 ימים בניויורק ואחרי זה נגיע לסיאטל ומשם נתחיל את הטיול עם הבת,ראיתי באיזה אתר מסלול שמצא חן בעיניי מסיאטל לסן פרנסיסקו אבל זה מסלול של שבוע הייתי רוצה לקצר קצת להשאיר זמן לסן פרנסיסקו , פארק יוסמיטי סן דייגו כביש 1 ושהייה בוגאס של יומיים בערך ומסיימם בלוס אנג’לס . כל מה המקומות שאני מזכירה זה רק משמועות וקצת מאתרים באינטרנט אין לי הרבה מושג במרחקים ומיקומים.
-
אנו חוזרים מלוס אנג’לס ב- 26.6. הטיסה בשעות הצהרים.
-
כלומר יש לכם כ 15 ימי טיול נטו (בדקו אותי).
3 ימים סן פרנסיסקו
3 ביוסמיטי
2 כביש מס 1
2-3 לוס אנגלס
3 בלאס וגאס
2 סן דייגו
יצא לי 16 ימים.
-
אם הבת בסיאטל – למה אתם טסים משם לקליפורניה? אם הבת היתה בברצלונה – הייתם טסים משם לאמסטרדם לטייל? או נשארים באזור ומטיילים בפירנאים?
אני הייתי נשאר באזור, ומטייל בטבע היפה שיש בצפון-מערב ארה”ב, במקום לטרטר לדרום-מערב.
-
תודה על העצות אבל זה קצת מסובך. אנחנו רוצים לבקר קרובים בלוס אנג’לס.
בינתיים סיאטל ירדה מהפרק.
-
תראו – מנסים לעזור לכם – אבל אי אפשר
אתם שולחים בכל פעם שביב מידע שאינו מספיק.
כשתיסגרו על התאריכים, שעות טיסה, ומה חשוב / לא חשוב לכם – נוכל להתקדם
-
ל: טיול לארה"בתודה לך , אנחנו מתחילים להתגבש , אז ככה נהיה 5 ימים בניו יורק ומשם נטוס לסן פרנסיסקו ונעשה את המסלול שהצעת נשארו לנו אכן 16 ימים אחרי ניו יורק.
מכיון שרוב הנסיעות שלנו היו בטיולים מאורגנים ועוד כל מיני אילוצים (הבת שעובדת שם בדילוגים ממקום למקום). יצא קצת מבולבל.
כשנהיה בניו יורק אנחנו מתכוונים לקחת טיול מאורגן של יומיים או שלושה לניאגרה , יש לך המלצות?
ושוב תודה על הסבלנות.