עזרה בתכנון לו"ז בארה"ב
-
שלום
אנחנו, זוג בני 50, מגיעים לניו יורק ב 20.8 אחה"צ , מתכננים להישאר בניו יורק עד מוצא"ש (5 ימים מלאים) ובראשון בבוקר 26.8 לצאת ליעדים שונים כשהתחנה הסופית ב 8.9 היא בוסטון (שם נישאר לראש השנה וקצת אחרי)
יש לנו 13-14 יום שבהם אנחנו רוצים להיות בטורונטו 4 ימים.
הערים הנוספות שחשבנו לבקר בהן:
לאס ווגאס , אורלנדו (אשמח חוות דעתכם האם יש לנו מה לעשות ביוניברסל סטודיו), וושינגטון
חשבנו גם גיחה ללוס אנגל'ס אבל נראה לי סתם מייקר.
אשמח לחוות דעתכם

-
מתוך 14 יום רוצים להיות 4 ימים בטורנטו כלומר נשארים עם 10 ימים
ובהם רוצים להיות ב: וושינגטון, וואגס, אורלנדו
האם הסתכלתם על המפה – גם וואגס נמצאת בחוף המערבי
לא מציאותי או ראלי אלא אם באל לכם לעשות מרתון
האם רלוונטי שכירת רכב?
צריכים להחליט אם רוצים לשלב את החוף המערבי (וואגס + לוס אנגלס כולל פארקים בהם וכמובן עוד הרבה אפשרויות אחרות באזור) – כמובן מחייב טיסה פנימית לוואגס או לוס אנגלס (הלוך חזור אם הזמנתם כבר טיסות)
במקרה כזה שווה לוותר על טורנטו ולהגדיש טיול לחוף מערבי
או צד מזרחי – וושינגטון ואורלנדו (מחייב טיסה לאורלנדו)
-
פארקים בלוס אנגלס פחות מעניינים
חשבנו לקחת רכב מניו יורק לוושינגטון עם עצירה בדרך, לילה, ומוושינגטון טיסה לאורלנדו ומשם לטורונטו ובסוף בוסטון. הבעיה שהטיסות הפנימיות מגבילות אותנו במזוודות.
הרעיון של ווגאס עלה לאחרונה, לא יודעת כמה זמן צריך שם.
האם כדאי לנסוע לוושינגטון, או מיותר? נורא בא לנו לחוות גם נסיעה ברכב ולראות קצת טבע ולא רק ממלון למלון
-
נשמע שאתם לא לגמרי סגורים על עצמכם.
בין ניו יורק לוושינגטון לא חייבים לילה בדרך, זו נסיעה של 4 שעות אולי. בעיני וושינגטון שווה ביותר, עיר מעניינת ושונה מאד מניו יורק או בוסטון.
אם תטוסו לטורונטו, תהיה לכם בעיה לקחת רכב ולהחזיר אותו בבוסטון. עדיף לטוס לבופאלו שנמצאת בארה״ב ולא בקנדה. בין מפלי הניאגרה לבוסטון אפשר לעשות טיול יפה של כמה ימים דרך אתרי טבע.
מה יש לכם לעשות 4 ימים בטורונטו? משפחה?
לגבי אורלנדו – אני לא הייתי מבזבזת על זה זמן בטיול ראשון לארה״ב, ועוד בלי ילדים. בטח עם אמירה שהפארקים בלוס אנגלס לא מעניינים. אז למה שבאורלנדו יעניינו? זה סוג של דומה. פארקי שעשועים מושקעים ביותר. אישית חושבת שלזוג בני 50 אפשר לשלב יום אחד של פארק שעשועים אם זה מתאים בתוכנית, אבל לשרוף על זה 3-4 ימי טיול נראה לי בזבוז זמן וכסף (הרבה כסף). דווקא בלוס אנגלס אפשר לשלב פארק שעשועים עם תרבות, תיירות ונוף, באורלנדו פחות.
לאס ווגאס לא קשורה לטיול הזה. מדובר ב-6 שעות טיסה לכל כיוון. היא עיר מדהימה, אבל תשמרו אותה לטיול במערב ארה״ב.
תוספת מזוודה בטיסת פנים זה 25$. זה מה ששובר אתכם?
טיול יותר הגיוני לדעתי:
ניו יורק
נסיעה לוושינגטון (אם חייבים לעצור אצל האמיש בדרך גם אפשר)
טיסה לבופאלו
טיול עם האוטו שכולל את מפלי הניאגרה וטורונטו, ומשם ברכב לבוסטון.
ניו יורק 5 ימים, וושינגטון יומיים, מפלי הניאגרה יום שלם, בוסטון 3 ימים והשאר לשלב בדרכים.
-
תודה
נשמע תכנון מעניין.
קנדה , אכן משפחה. ישנה אפשרות שנעשה טיול ברכב עד המפלים(בצד של ארה"ב) ומשם ייאספו אותנו.
לאס ווגאס זו סתם הצעה שנזרקה באויר, לא הכרחי, אבל רעיון.
אורלנדו האמת מתלבטים עדיין