התייעצות - שמורת VERCORS צרפת
-
תכננתי יום טיול שיוצא וחוזר לאיזור גרנובל.
מגלשות הרים
מערת שורנש
הבתים התלויים
חסר לי עוד משהו קצר בטווח הזה – מסלול קטן של 2 ק”מ למשל, מפל, נקודת תצפית יפה, משהו קל שיקח כשעה.
האם במהלך הנסיעה בערוץ LA BOURNE יש משהו מעניין עם מעט הליכה? או אולי באיזור סנט נזרין? ראיתי שיש שם שייט בסירה גדולה אדומה על הנהר, מישהו היה ויכול להמליץ? פוחדת שזה סתמי. יש גם את מערת טאיס אבל נראה לי יותר מדי 2 מערות ביום אחד .
-
קודם כל תודה – אנחנו נטייל בספטמבר באזור וכבר חסכת לי תכנון של יום אחד

ולשאלתך – אולי את זה?
ויש עוד אתר – הוא בצרפתית אבל גוגל יודע “בערך” לתרגם – מספיק כדי להבין.
http://www.visites-nature-vercors.com/fr/
-
בשמחה
שים לב לבדוק שעות פתיחה של המגלשות בספטמבר סביר שרק בסופש שבת-ראשון.לגבי הגנים ראיתי אבל זה מרגיש לי קצת מלאכותי, מעדיפה אתר טבעי לגמרי. הבנתי שהיחודיות של הוורקורס זה הנוף הדרמטי, הצוקים והקניונים, מחפשת נקודה שתיתן לי את זה במאמץ קל

האתר השני מוכר לי, משם הבאתי את רעיון השייט שחשבתי אולי לשלב.
-
לנו דווקא פארק מתאים בשילוב עם מסלול שלך. סוג של רלקס.
לגבי סירה – תגובות ב tripadviser בסדר גמור.
-
אני גם מחפשת מידה על האזור.
זה יכול לעזור לך .
http://www.isere-tourisme.com/selection/nature?f%5B0%5D=im_f ield_sitra_territoire%3A333241&f%5B1%5D=im_field_sitra_d estination%3A2934
-
תודה רבה. אשמח לשמוע אם יש מישהו שהיה ויכול להמליץ על משהו שעשה .
-
מה שאנחנו עשינו (לפני 16 שנים...) זה להיכנס ללשכת התיירות האזורית בוילאר דה לנס ולקבל המלצה למסלולי הליכה. קיבלנו מפה עם הרבה מאד מסלולים, בחרנו אחד מהם בקרבת מקום וטיילנו כשעה בהנאה. מעבר לזה צריך פשוט לנסוע בכמה שיותר מהכבישים שעוברים בתוך הקניונים של הנחלים ברמה הזאת (ולנסוע בזהירות...). הם יפים מאד.
-
תודה לכולם , נראה לי שמצאתי משהו שיתאים לנו. מעדכנת לטובת המתכננים – יש שני מפלים יפים ממש ליד ה petits goulets, המפל הלבן והמפל הירוק. במפל הלבן ניתן גם לרחוץ. הליכה קצרה לכל אחד מהם. וזה גם לא סטייה ארוכה מהמסלול, כמה דקות נסיעה מהבתים התלויים.
בחזור אם יהיה לנו ולילדים כח נחזור דרך אחד משני הערוצים שחוזרים צפונה (LES ECOUGES/NAN) ולא דרך הכביש העוקף ממערב ויש לנו יום טיול ממצה.