יום טיול מדלהי לאגרה
-
יש לנו 2 לילות בדלהי,ואנחנו רוצים לעשות גיחה לאגרה,ופטיפור סיקרי.
האם אפשר להספיק את 2 האתרים ביום אחד
מה עדיף:לקחת את רכבת האקספרס מדלהי ב 6 בבוקר,או להזמין טיול מאורגן,מה שפחות אהוב עלינו,שיקח אותנו ל 2 האתרים?
האם בכלל קיים טיול כזה של יום שלם שכולל גם את אגרה וגם את פטיפור סיקרי?
תודה -
יום טיול מדלהי לאגרהשלום בדאלאכ
אין צורך לקחת טיול מאורגן. תעשו עצמאית. קחו את הרכבת שיוצאת ב6 בבןקר בשמונה אתם מגיעים לאגרה ויש לכם 12 שעות עד הרכבת חזרה. כל חצי שעה יש אוטובוס מאגרה לפטיפור סיקרי שעה וחצי נסיעה ויש גם שמונה רכבות ביום - שעה נסיעה.
אל תתפתו לטיול מאורגן שיוצא מדלהי רק בתשע וחצי בבוקר, גם יותר יקר וגם כובל אותך. וגם ביקור חטוף למדי בפטיפור סיקרי. תהנו.
-
יום טיול מדלהי לאגרהלפטיפור סיקרי, תקחו בחשבון שמדובר בלפחות 4 שעות אם תסעו במונית, ויותר אם תסעו בתחבורה ציבורית, ובהתחשב בכך ש12 השעות שיש לכם בין הרכבות הן 12 שעות ברוטו הייתי מוותר על הביקור.
באגרה עצמה יש מספיק אתרים מרשימים של אדריכלות מוגולית - הטאג' כמובן, הבייבי טאג',המבצר האדום וקבר אכבר(מאד מומלץ לדעתי) וגם ריאה ירוקה עם תצפית יפה על חלקו האחורי של הטאג'.
כל אלו ממלאים יום די גדוש, כדי להגיע לפטיפור סיקרי (שגם היא מצדיקה ביקור) תצטרכו לוותר על אתרים אחרים ודי לרוץ כדי להספיק.קחו בחשבון שכל האתרים בתשלום יחסית גבוה למקובל בהודו(גם הפארק עם התצפית).
אני בכלל חושב שאגרה ראוייה להקדשה של לפחות יומיים כדי לבקר בכל האתרים הראויים.
אני גם מצטרף להמלצה על הרכבות המהירות של 6 בבוקר ו8 בלילה-הדרך הכי מהירה ונוחה להגיע. -
יום טיול מדלהי לאגרהתודה גם לך בדאלאכ על האינפורמציה
אתה האופטימי פה,חלק אומרים שלא נספיק הכל ביום אחד,מקווה שנצליח,השאלה אם אפשר לוותר על פטיפור סיקרי?
תודה!! -
יום טיול מדלהי לאגרהזה באמת יהייה צפוף מאד. אפשר כמובן לותר. לא חייבים להיות במרוץ לחוץ.תגיעו לאגרה ואחרי הטאג' ושאר המונומנטים בסביבה תחליטו. חבל להוציא על זה כבר עכשיו יותר מדי אנרגיה
-
יום טיול מדלהי לאגרהנו,טוב,אנרגיה זה דבר יקר-תודה