הצעת נישואין פראג
-
" יש לפעמים תחושה שחלק מהגולשים עוסק בציד טרולים"אורי
אתה נוטה לתקוף את נירית ומשרת את מה שיצאת נגדו וחבל לכולנו -
" יש לפעמים תחושה שחלק מהגולשים עוסק בציד טרולים"להזכירך, אורי , כמה נשכחות מן העבר.....
אתה איש של קטעים אפורים. בוא נאמר את זה בעדינות, על סמך התבטאויותך בעבר כלפי מגיבים אחדים , אי אפשר להתפעל מאישיותך ו"מטוב ליבך" . עפ"י הרמה שהפגנת כאן בעבר, ניתן היה לקטלג את גילך כגילך הנוכחי האמיתי מינוס 40.ילדותי, מתכסח,עוקצני וכד'.אמנם השתפרת עם הזמן, אבל כנראה שזה עדיין לא ממש מספיק !
-
לאורי הנכבדלא פניתי אלייך ומזמן כבר לא מתייחסת לתגובות ולהתקפות ולהשתלחויות שלך.
כבר ראיתי לא פעם איך אתה מתייחס לכל מי שחושב אחרת ממך,
ואם מישהו שואל שאלה שלא נראית לך, או נראה קצת מוזר, אז ישר אתה מאשים אותו כ"טרול".
אני רק מבקשת ממך אל תערב את ארץ הולדתי. זה לא שייך לעיניין.
בכל העולם יש אנטישמיים וגזענים. אז תעזוב את ארץ הולדתי היקרה לי בצד. (בהנחה שאתה בכלל יודע מאיפה באתי ולמה).
אה, מזל שאתה לא יכול לטעון שאני טרול.
אני באמת מאמינה במה שכתבתי, ואם זה נראה לך זיוף, בעייה שלך. זכותי לחשוב אחרת ממך, ואני לא מתביישת בכך.
ובאמת לא נכנסתי לשרשור בגללך, אל תגזים בחשיבותך לגבי. אבל לא יכולתי להתאפק הפעם מלענות לך,
והלוואי וימחקו את שתי התגובות.
-
" יש לפעמים תחושה שחלק מהגולשים עוסק בציד טרולים"תודה לכל המגיבים.
אכן אני מתנצח כאן עם נירית ובכך עוזר כמוה להשיג את מטרת הטרול, אבל גם את מטרתי, להראות שיש תגובות מיותרות ומייצרות שירשורים מעיין זה שממילא כבר כאן.איני מציג ולא הצגתי את עצמי מעולם כיפה נפש וגם לא כמי שמלמד אחרים כולל "מקהלת מעודדות" מוזרה, כיצד מה ובאיזה סגנון לכתוב וגם מגדיר עבורם את קבוצת הגיל המתאימה להם. מעולם לא ביקשתי מהאלו "להתפעל" ממני או מהכתיבה שלי אני מקוה רק שבאיזהשהו מקום נעזרו באינפורמציה או קיבלו תיאבון לטיול בעזרתי.אני רק יכול לספר לכל "המעודדות" שמלחמה ממושכת בטרולים, מאפשרת גם להם לכתוב ככל העולה על רוחם עד גבול מסויים שלא הם קובעים, מבלי לזכות בחרפות ואפילו לא בניתוח תרומתם הממשית למטיילים.עם זאת ,אסיים את חלקי בדיון המיותר הזה, בכדי לספר לכם שאחד המגיבים, התורמים והמסיעים לכל מי שטייל לרומניה בשנים האחרונות -דודו- נעלם ונאלם ממקומותינו אחרי טיפול "ידידותי" של הלא מתפעלים מאישיותו. כך חיסלו הטרולים,
מקור סיוע ענקי למטיילים. -
נירית אליךנירית נשמה
ב 4 מילים:
רומנטי זה כלכך אישי
אפילו בין בני זוג ,רומנטי אצל אחד יכול להיות בנלי לאחר.
בישבילי הכי רומנטי שיש זה חוף כנרת בליל ירח,אז מטופש לשאול בפורום אניטרנטי שורץ זרים שאלה כלכך אינדבדואלית, עד כדי כך מגוחך שבהתחלה זה נראה כמו בדיחה,ולפי כך צחקנו ממנה וזרמנו איתה. אבל 1234חפר נתן בנו עם הנבוט שעד עכשיו יש לי נפיחויות(לא נפיחות) וסימנים כחולים.
אני באמת מאחל לבחור הזה חיי זוגיות פורחים,אבל שיעשה זאת בתבונה
עם לא היה מתחיל עקום זה היה נראה אחרת.
דעתך חשובה ותורמת וכבוד על הרצינות שלך,גם אורי תורם וזו דרכו וסגנונו,ומזל שכך ולא כולנו זהים.שבת שלום לכולם.בהצלחה לחודדה.
באהבה לכולנו.וכבוד למעודדת.
אוהד. -
נירית אליךהיי אוהד!
תודה על התשובה ועל ההתייחסות.
אתה לא יודע כמה אני מאמינה במשפט שלך :
"מזל שלא כולנו זהים"
חותמת עליו בשתי ידיים. והוא צריך להיות תמיד לפנינו, בכל מה שאנו כותבים ועושים ולא רק כאן בפורום.
שוב, תודה, והמשך שבת נעימה! -
נירית אליךאיך ענית לי לפני שגמרתי לכתוב???
את קורת מחשבות או משהו? -
על טרולים ועל רומנטיקה בפראג -לנתי -
פראג יפיפיה ומלאה במקומות רומנטיים...
אני הייתי ממליץ לך לקחת את ברת המזל לאחד מאלפי הפאבים המגניבים והמקסימים שבעיר, להשקות אותה עד כלות בבירה צ'כית משובחת וזולה למידי, וכטוב לבכם בבירה להציע...
נראה אותה מסרבת...
נ.ב. אני הצעתי ככה נישואים לאישתי בפאב קטן בהוד השרון.
ולגבי טרולים -
בספטמבר האחרון טסתי עם אישתי (כן כן זו שהצעתי לה נישואים בפאב קטן בהוד השרון) לצרפת ולפני זה ישבתי זמן רב פה באתר וקראתי טיפים ומסלולים של אנשים.
אף העלתי מספר שאלות בפורום שכולם נענו באדיבות, ופירוט וסייעו לי מאד.
באחד הדיונים בפורום (על נושא איסתא) העליתי תגובה שאחד מחברי הפורום לא ממש חיבב.
כמובן שזכיתי לתגובה מכוערת ועוקצנית ולכינוי המיתולוגי 'טרול'.
מכיוון שהמגיב הכועס רשם מעל 7000 הודעות פה בפורום ואני בקושי כמה עשרות הנחתי שהכי חכם לא להתחיל התנצחויות עם 'זקני הפורום החכמים'.
אני טס הרבה ולומד הרבה מהפורום הזה אבל די יצא לי החשק להשתתף בדיונים.
נתי בהצלחה -
ותודה לכולכם על כל הטיפים היפים והמידע הרב שאתם משתפים פה את כולם
גיל (זה אגב שמי האמיתי) -
על טרולים ועל רומנטיקה בפראג -בעיני רעיון ההצעת נישואין בפארג מאוד רומנטי ומלהיב . העיר הזו פשוט מדהימה ביופייה מראות מההמים. רציתי כן לתמוך למי שהציע את הצעת הנישואין בשיט.זה נראה לי רעיון מדהים .
אני ובעלי חזרנו לפני שבועיים מירח דבש מקוצר בפארג (לפני תיאילנד שיהיה בעוד חצי שנה)
נהינו מכל רגע . היינו במלון מדהים וגם ביצעו הפלגה אומנם ביום שהייתה הפלגה רק לשנינו והייתה מאוד יפה ורומנטית בעיני. אני מצטרפת לך רשמים מהטיול שלנו מקווה שזה יעזור מעט.
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/th-1077363/start-0/ -
על טרולים ועל רומנטיקה בפראג -בראבו פארקר
אז מה אמרת פה?
אוהד(שם אמיתי מת.ז.) -
תודהתודה רבה לכולם!
עזרתם לי המון...
שמח שישנם עוד צדיקים שרוצים לעזור,
אעשה כך בעתיד... -
הצעת נישואין בחו"ל? תחשבו על העתידאם אתה מציע נישואין במקום שבאותו רגע לדעתך הוא מדהים, יש להניח שבעתיד תרצו להגיע לשם שוב ולהיזכר באותם רגעים, ואפילו יותר מפעם אחת. אם זה בחו"ל, אני לא בטוח אם תוכלו להגיע לשם שוב וזה גם לא יהיה אפשרי להנחיל את הסיפור לדורות הבאים.
המלצה שלי לבחור מקום בטיול בארץ, ואתה יכול לבחור את הרגע והמקום אם זה יהיה במסגרת טיול רגלי שבו אתם לבד, או בנקודת תצפית כל שהיא בו נוכחים חברים או בני משפחה, או בתעלול מיוחד כמו מטוס עם כרזה הנגררת מאחוריו והפתעות כאלו דומות, כך שבעתיד תמיד תרצו לחזור למקום הזה ולהיזכר ברגע המיוחד.
אגב, כדאי לפני ההצעה להיות בטוח בתשובה, כיוון שאם התשובה תהיה שלילית, ברוב המקרים זה יהיה סופה של החברות, ואם זה קורה בחו"ל, הלך הטיול.
אז, הצעת נישואין רומנטית ככל שתהיה, רק בארץ.