4 לילות בטוסקנה?
-
היי,
אשמח לשמוע את דעתכם והמלצותיכם על הכיוון הבא:
אשתי ואני (30/35) חושבים על טיול קצר לפני הלידה הקרובה (חודש 5). מתישהו בחודש / חודש וחצי הקרוב. אוהבים אוכל, נופים, שיטוט נינוח על פני מסעות ארוכים, לא שוחרי אמנות גדולים…
אנחנו לא רוצים להתגעגע יותר מדי לקטנה שנשארת בבית, אז חשבנו על 4-5 ימים (גג) באיטליה. ברומא כבר היינו, אז טוסקנה נשמעת כמו יעד מעניין.
האם זה זמן סביר לדעתכם?
האם יש מסלול מומלץ?
ראיתי את ההמלצה הזאת: https://www.elal.com/magazine/portfolio-items/europe/italy/r ome/tuscany-by-car/
מה דעתכם? מה אפשר להוריד כדי שיכנס במגבלת הזמן?
תודה
-
אם אתם רוצים לנסוע בתחילת הקיץ ואשתך בהריון הייתי מחפש יעד יותר קריר ונעים מטוסקנה. בטוסקנה עלול להיות חם כמו בארץ.
הנופים זה לא הצד החזק של טוסקנה, במיוחד לא בקיץ.
יש אזורים הרבה יותר יפים באירופה.
לטוסקנה הייתי נוסע בשביל להנות מאמנות וארכיטקטורה אבל זה לא מה שאתם מחפשים.
-
תודה.
היית ממליץ על משהו באיטליה? אנחנו מאוד מתחברים.
אם נטוס מוקדם יותר, בעוד שבועות בודדים, האם מה שאמרת עדיין תופס?
ארכיטקטורה מעניינת אותנו, מוזיאונים – פחות.
-
ארכיטקטורה מענינת יש בכל מקום באיטליה. תלוי מה מענין אתכם. במיוחד בערים הגדולות.
השיקול שלכם צריך להיות מזג האוויר. רוב איטליה פרט להרים הגבוהים מזג האוויר ביוני עלול להיות חם. אני לא אוהב לטייל בחום ויש נשים שבהריון רגישות במיוחד לחום. כשטיילנו בחום בזמן ההריון טיילנו במקומות קרירים.
אפשר לנסוע לפירנצה ולטייל בה 4 ימים עם טיולי יום בסביבה הקרובה. יש אין סוף מידע על פירנצה ובשביל טיול כזה לא צריך רכב שכור. הנהיגה במרכזי הערים באיטליה לא קלה.
-
שלום,
אפשר לנחות בפירנצה, לעשות יומיים טיול בכפרים צ'ינקווה טרה, שהם היפים ביותר באיטליה (תבחרו 2-3 כפרים). בכל הכפרים יש בתים צבעוניים הבנויים בצפיפות על מצוקים מעל קו החוף הדרמטי של הים הליגורי. בסוף, 2 ימים בפירנצה ולהמריא.
אפשר לעשות את זה ממילאנו (2 ימים), גנואה (יום), קרמונה (¾ יום) ולחזור למילאנו.
אפשר לטוס לורונה, לעשות את 2 האגמים (אגם גרדה ואגם קומו) ולחזור לורונה.
אפשר לטוס לונציה לעשות את האי הצבעוני מוראנו, לעשות את אגם גרדה ולחזור לונציה.
יש הרבה אופציות.
רק תמהרו, קופת חולים כללית לא מאפשרת טיסה לאישה שיש לה תאומים, החל מהשבוע ה-26.
תומר