למי יש יום הולדת... ל...
-
לאורן,
מכיוון שאין סיכוי שאוכל להתחרות איתך בכושר ההבעה בכתב שלך (ולמען האמת כנראה שגם לא בע"פ) החלטתי להביע את דעתי על התגווווווווובבבבבבבבההההההההה שלך באופן שאתה הכי אוהב.
החלמה מהירה!
עפרה
-
לעפרהכלומר, זה כן!
את מסכימה להגיע בשנה הבאה עם קפה הפוך בנוסף לעוגה, מפיות וכלים חד פעמיים (כלים חד פעמיים הם חלומו הרטוב של כל שוטף ומדיח כלים..)
אורן -
תודה ענקית מאורן ועוד כמה מילים (קצת, קצת)הי אורן,
אני רואה שהחום כבר התפתח להזיות - דחוף לקחת את התרופות ואם אפשר, במינון כפול, ותנצל כבר את הביקור אצל הרופא שיחליף לך את הכדורים, הם כבר לא עוזרים...
ובאמת מאחלת לך שאלה תמשיך לחפש לעד את הדברים הטובים החבויים מן העין (שלה), ואני שגיליתי אותם מזמן מבטיחה לשמור בסוד ולא לגלות לאף אחד...
תרגיש טוב, אוסי
-
לאוסי מאורןאוסי,
הפסקתי עם הכדורים ממזמן..לא עזר במיוחד.. רק גרם להשמנה, לעיבוי הקול ולצמיחה מואצת של שערות על הכתפיים..
הפסקתי גם עם הרופאים ממזמן.. לא עזר במיוחד.. רק גרם למריבות בתור, הוצאות על ביטוחים משלימים וצילומים שונים ולצמיחה מואצת של שערות על האוזניים...
מאז שהפסקתי עם הכדורים והרופאים, אני הרבה יותר בריא ועם שמחת חיים.. ולא, יקירתי, אין לי הזיות.. רק ראיה מפוכחת ונכונה של המציאות כמות שהיא...
דרך אגב, מאחר ומישהי כבר טעתה לחשוב שאני נוהג לשתות בלילות את יגוני לבדי, אולי כדאי לציין שזה נכתב בהומור??? שמחר לא יחכו לי שני אחים (לא שלי) עם חלוקים לבנים (שלהם) וצו אשפוז כפוי???
לכן, אוסי, אני חוזר בי מכל מה שנכתב כאן..
ולא, אין לי חום...רק שיעול וגרון כואב.. עם זה אפשר לחיות..
תודה על האיחולים,
אורן -
לאורן מאוסי
-
לאורןאורן יקר,
לפני שתשכח שהייתה לך יום הולדת הגעתי לסגור את אשכול הברכות המדהים הזה!
אין ספק שהוא בהחלט מגיע לך!
קשה לכתוב ולברך אדם יקר שכל מה שתכתוב לא ישתווה אליו אז בלי שום יומרות פשוט אברך אותך:
מזל טוב ליום ההולדת ולרבים שיבואו אחריו,
מאחלת לך שנים רבות ושמחות של ראיית חיים כה מיוחדת ויחד עם זאת כה מחוייכת...
אושר, בריאות ושמחה והמון טיולים בהרכבים משתנים (גם מטעמים אגואיסטים - שגם אנחנו נרוויח...)
ושוב מזל טוב מכל הלב,
רוית.
-
תודה ענקית מאורן ועוד כמה מילים (קצת, קצת)נשארו קצת ריגשונים צוחקים עבורי?
כי אני יושבת מול המסך ומתגלגלת מצחוק. הבנים מסתכלים אחד על השני במין מבט של: ידענו שהיא לא בדיוק על הפסים, מסכנה...
מה אומר ומה אגיד, אם לא היית קיים היו צריכים להמציא אותך! (ואז זה בטח לא היה טוב כמו המקור...)
תודה, אורן!
נעה -
לאורןאורן יקר,
זה מה שיש לי להגיד
והחלמה מהירה.
ענת
-
לאורןמסתבר שאמנם הבריאות לא משהו, אבל הזכרון שלך נשאר צלול כשהיה. גיל 42 בפתח גם אצלי, עוד חודשיים, וכנראה שיש תקווה
אכן, אילת היתה והסתיימה והיה כיף לא נורמאלי. אבל...לא נשאר לי כח לכתוב חוויות מיד כשחזרנו ואיכשהו הטיול התמוסס אל תוך השגרה....
ואמסטרדם - נרשמה ותוייקה, אך עדיין התחרות עם פריז קשה. מחכה עוד קצת לפני שנחליט.
תודה על כל מה שכתבת ותרגיש טוב,
אורה
-
לאורן ה מ ק ס ים !!!מה אתה אומר, יומיים עוד נחשב לאיחור אופנתי ?!
מקווה שאתה כבר מרגיש טוב יותר ומפנה קצת זמן לחגיגה מאוחרת.
כמובן, מצטרפת לכל הברכות המדהימות, וגם מוסיפה קצת משלי -
המון, המון, המון מזל טוב ליום ההולדת.
פשוט המשך להיות כמו שאתה, לשמור על אופטימיות, להנות גם מהקשיים, כל השאר כבר יבוא לבד ! פשוט כי מגיע לך כל הטוב שיש לעולם להציע !
עדי. -
לאוסי מאורן על התמונה: וידוי אישי קטן ותודה גדולהאוסי,
קראתי לאלה ואמרתי לה שתראה מה קורה כשהיא משאירה את כל החלונות בבית פתוחים והנה, הפפראצי צילמו אותי ואוסי העלתה תמונת פרופיל מביכה שלי לאינטרנט..
אלה הסתכלה טוב טוב ואמרה שהתמונה דווקא מחמיאה לי ורואים שרזיתי..
אבל פתאום אמרה שאין מצב, שמשהו מוזר, היא אמרה שלדעתה זה פוטו-מונטאז' כי לקחו את הפרופיל המצודד שלי והדביקו עם כרס יותר קטנה משלי כדי שהבחור (אני) ייראה חטוב.. מחיתי על דבריה ואמרתי לי שזה אני וככה נראה גבר אחרי 4 הריונות..
אז היא אמרה שאין לי תחתונים כאלה, כלומר, יש לי..אבל לא עם פסים אלכסוניים..
פתחתי את המגירה ובאמת אין..
אמרתי לאלה שזאת אוסי, הנשמה הטובה, רצתה לפרגן לי ביום ההולדת ולהעלות תמונה יפה ומשופצת. כדי שארגיש טוב עם עצמי ועם גופי.....
אמרתי לאלה שככה עושים גם עם דוגמניות פחות יפות.. עושים להן "קצת פוטושופ"... קראתי על זה בעיתונים הנחשבים והאיכותיים..
אז אוסי, הווידוי הקטן הוא שהתמונה מחמיאה לי בהשוואה למצב במציאות והתודה הגדולה היא על כך שאת לא מתייאשת ומנסה לפרגן ולתרום לשיפור מצב רוחי..
תודה!!
אורן
-
לאורןואם כבר ההודעה החשובה (ולא במרכאות) הזו בראש... אני מנצלת זאת לומר לך שהפעם, אורן, הרגת אותי...
וואללה, אתה משתבח עם השנים ועם הגיל

עם תמונה כזו או אחרת, הכי חשוב הראש הטוב!
שיהיה המשך יום טוב,
אורנה
-
לרווית מאורןרוית היקרה,
תמיד כיף לקבל ברכות, במיוחד מאנשים יקרים (אישה יקרה), גם יום או יומיים אחרי.. זה מעצים וממשיך את השמחה..
תודה על כל מה שכתבת. ריגשת אותי!
אני מאחל גם לך ולכם עוד המון שנים ארוכות וטובות, מלאות רק בשמחות, חוויות חיוביות, הגשמה עצמית, בריאות והנאות, ואיך לא? כמובן שהכל יהיה מתובל לך עם הרבה טיולים כייפיים וחוויות ותמונות וסיפורים ומעל לכל - אושר ואהבה!!
רק בשמחות!!
ושוב, תודה
אורן
-
לענת ונעה מאורן: בנונע לריגשונים..ענת ונעה,
קודם כל ולפני הכל (שזה אותו דבר והיינו הך) - תודה רבה!!
... נעים לשמוע..
נעה, מצאתי היום עוד כמה ריגשונים צוחקים.. היה מבצע של 2 + 1, אז הפגנתי נדיבות חריגה ולא אופיינית והזמנתי עבורך כמה.. האמת, לפי העדפותייך, הייתי צריך להביא לך ריגשוני LOW COST, אבל הם נראו ככה:
: - ) : - ) : - ) : - )
בשני האחרונים נגמר הצבע.. לואו -קוסט, תביאי צבע מהבית..
החלטתי לפרגן לך וקניתי את היקרים..
:lol:
חסר ריגשון אחד, לקחתי, שיהיה בבית.. לשעת חירום..
ענת, אני ממש בשוק, בהלם.. בגללך לא ניתן למצוא בין גדרה לחדרה אפילו ריגשון אחד בהלם, מופתע ומזועזע.. גמרת את כולם בתגובה שלך..הפסקתי לספור ב- 20 ומשהו, מזל שלא קנית 42 + 1 כאלה.... הינו קורסים..
מצאתי רק כאלה..
..
תחליף עדין אך לא מספק...
תודה כבר אמרתי לכן???...
רק בשמחות!
אורן -
לענת ונעה מאורן: בנונע לריגשונים..אורן, אני מתה עליך (גם ממך, אבל כרגע רלוואנטי ה"עליך"!).
מעדיפה לואו קוסט? אני???? איזה כיף! בדרך כלל מאשימים אותי בפינוק יתר
תודה, יקירי!
נעה
נ.ב. אני אזכר בך, בטוח, בטיסת איזי ג'ט ללונדון בחנוכה
-
לאורנה ואורנה - תודה!!אורנה ואורה היקרות,
אורנה, תודה על המחמאות...
עם כזו תגובה, כל מילה שאוסיף (והיו לי כמה בראש), רק תגרע..
אורה, תודה על איחולי הבריאות..
את יודעת, בנוגע להתלבטות בין אמסטרדם לפריז, נזכרתי במשפט "שאלו יהיו הצרות שלנו.."..
מה שלא תבחרי, הרווח של אחותך ושלך מובטח!! נשאר לכן רק ליהנות..
תודה!
אורן -
לעדי המקסימה מאורן - תודה !!!עדי היקרה,
במדינות מתוקנות, יומיים זה לא איחור אופנתי, זה אמצע חינגות יום ההולדת..
אני מרגיש קצת יותר טוב ורוצה להודות לך על כל הברכות החמות והמרגשות!!
אמרתי לאלה שאמרת לי שאשר כמו שאני והיא נאנחה ואמרה: "אז זהו, אין סיכוי שתחזור להיות רזה וחתיך כמו שהיית???.."...
אמרתי לה, לא נעים לי.. עדי ביקשה כזה יפה....
תודה רבה ואני מאחל גם לך ולכם שתהנו ממזל טוב ושיהיה רק טוב, הכי טוב שאפשר - תמיד!!
רק אושר, בריאות, שמחות וחוויות מהנות,
אורן
-
לאורן - החזר חוב!צ'מע אורן
הבטחתי שאני אמצא לך שיר. לא שכחתי.
כבר שלושה ימים אני דוגרת וזה מה שהעליתי בחכתי:
בגלל הנוסטלגיה (משערת שגם במסיבות הכתה שלך רקדו את זה...)
בגלל השמחה
בגלל הצעד התימני
אז שוב - יום הולדת שמח ועכשיו גם מוסיקלי!
בריאות, שמחה, פרנסה והצלחה!
איזה כיף להחזיר חובות
יעל -
למי יש יום הולדת... ל...היי אורן,
אמנם באיחור- מכיוון שרק עכשיו ראיתי...
אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא...
המון מזל טוב, אושר, הצלחה, בריאות, עשייה, הגשמת משאלות לב וכל מה שתאחל לעצמך.
מזל טוב!
שרון. -
ליעל מאורן: כבר חשבתי לשלוח לך גובי חובות..ייעל,
אהבתי.. דרך אגב, הרקדן/זמר שם הוא לא תימני.. סתם, להבהרה (אופס, אולי הבהרה היא לא המילה המתאימה??...
)
בכל מקרה, אהבתי מאוד. ואכן, רקוד רקדנו אותם גם במסיבות הכיתה וכן, גם במסיבות באוניברסיטה... בוני-אם.. אח, כשהיינו צעירים ויפים ונחשקים..
היו לילות והיו ימים.. בעצם, גם היום אני יפה ונחשק, אוסי אפילו צירפה תמונה..
דרך אגב, יש גם ביצוע מקסים לשיר הזה של חוזה פלסיאנו..
תודה רבה על הברכות, על המחשבה, על ההתמדה ועל הביצוע.
10 בסולם יעקב....
תודה!!
אורן