ייעוץ לפרו
-
אנו זוג מבוגרים מתכנניםטיול של כשבועיים בפרו באוגוסט.
מחפשים מומחה למדינה זו לייעוץ לגבי מבנה הטיול
-
חזרנו מטיול “אחרי צבא" מאוחר (אחרי שהילדים סיימו צבא) לפני כ-3 חודשים
אנחנו זוג 50+ טיילנו 5.5 חודשים בקולומביה, פרו, צי’לה ארגנטינה וברזיל
בפרו היינו חודש ימים, בשבילי זו היתה פעם שנייה (הקודמת היתה שהצטרפתי לבני המוצילר שנה וחצי קודם)
אם את רוצה לקרוא חומר, ולבנות באופן עצמאי ולשאול שאלות הכוונה, המלצות על מלונות, איך להגיע מX ל-Y, אתה מוזמן לפנות כאן או בפרטי.
אם אתה רוצה משהו שיבנה לך טיול עם הזמנות ויגזור עליך קופון שמנמן, יש סוכניות שמתמחות באמריקה הלטינית.
יש בחור בשם אלן שטרסברג שגם מרצה בסניפי למטייל, אין לי נסיון אישי איתו מעבר לזה ששמעתי אותו בהרצאה בחנות בדיזינגוף.
בנוסף יש כמה ישראלים שפתחו סוכניות בקוסקו: אופיק מסחבק, חביתוש וכד
גם הם גוזרים קופון שמן, אבל לפחות התקשורת איתם היא בעברית עם אפשרות לתקשר בווטאפ וכד.
אני בפעם הראשונה נעזרתי באופיר והוא היה אחלה, בפעם השניה הגעתי מחוץ לעונת הישראלים והוא התנער ממני והתנהג ממש מגעיל.
אופציה נוספת יש סוכנות שעבדתי איתה בלימה אמא ובת מאד נחמדות מדברות באנגלית ואפשר להעזר בהן. שם הסוכנות שלהן INCA ROCA
המלצה שלי: תבנה לבד ותהנה מאד מעצם ההתכוננות לטיול, ותעזר באנשים כאן ובנסיון שלהם.
-
היי חגי מה שלומך ?
פרו מלימה דרומה, כולל את כל הנקודות החשובות: לימהחצי יום, פרקאס חצי יום מספיק, איקה באגי חולות . . נאסקה רק מי שיכול לסבול את הטיסה במטוסים הקלים, אחרת המאמץ לא שווה. טיסה מנאסקה לאריקיפה, אחרת הדרך ארוכה וקשה. אריקיפה סיור של חצי יום במנזר ובעיר. לצאת אחרי הצהריים לצ'יבאי בדרך לקולקה קניון. טיול בקניון קולקה. אחרי הצהריים נסיעה לפונו. בבוקר אגם טיטיקאקא, מקסים ביותר. לינה בפונו. נסיעה מפונו בטיול של Inka Express לקוסקו. קוסקו עיר יפה וכייפית. כדאי להישאר בה יומיים. לקחת סיור בתוך העיר, מוזיאון וכנסייה יפה, המון כיכרות ומסעדות טובות. לקחת סיור סביב קוסקו חצי יום. יום חופשי לכייף. טיול בעמק הקדוש ורכבת למאצ'ו פיצ'ו. לילה באגוואה קליאנטס. לצאת בבוקר להיי לייט של הטיול למאצ'ו פיצ'ו בהדרכה פרטית בסביבות 7:30 בבוקר. להנות מכל מה שהמקום מציע. בסביבות 3-4 לחזור ברכבת לכיוון קוסקו. אם רוצים אתנחתא בג'ונגלים לפני החזרה הביתה לקחת טיסה לפורטו מאלדונדו שלושה לילות עם טיולים בכייף, תהנו ביותר. הכל אפשר להזמין דרך האינטרנט או לעבוד דרך סוכנות.. אני מציעה להצמד לרשת בתי המלון של Casa Andina. רשת מצוינת, היה לנו בריכה, מסעדות טובות וחדרים נעימים. להשתמש רק באוטובוסים של Cruz Del Sol, יש להם אתר באינטרנט ואפשר לעשות בוקינג ישירות, אם אינכם עובדים דרך סוכנות. תהנו מהאפשרויות המגוונות שפרו מציעה!
כמובן שלגבי כל שאלה אתה מוזמן לפנות אלינו בפרטי לקבלת ייעוץ לגבי כל שלב בטיול
בהצלחה !