ברזיל או קוסטה ריקה????????
-
שלום,
אנחנו מתלבטים איפה לטייל 3 שבועות עם הילדים כמובן (17,16,12)
ברזיל או קוסטה ריקה
מה דעתכם?
-
ברזיל או קוסטה ריקה????????מאיר בטח כולם יגידו ברזיל,אז אני בברזיל לא הייתי
אבל קוסטה ריקה זה המקום המדהים ביותר שהייתי בו בחיים.
השנה 1996 כדי להתאושש מההלם של עלית ביבי לשלטוןורצח רבין לקחנו זוגתי ואני פסק זמן של חודש מהחיים ונסענו לשם (עדין היינו נטולי ילדים)
וואלה כבר שכחתי אבל עכשיו הזכרת לי
מונטהוורדה המנותקת מהציוולזציה והמדהימה,חופי מונזומה הפראיים הר הגעש בארנאל,צבי הים הענקים (קטנה קטנה אבל יש בה שני אוקינוסים למיטב זכרוני)יערות הגשם והתוכים הצבעוניים ועוד ועוד ועוד.
אמנם היינו נטולי ילדים אבל שלך כבר גדולים ובזכות קוטנה של המדינה אפשר להגיע לכל חלקיה.
מצחיק אותי להזכר איך נסענו פעם בלי להזמין מקום בלי גי פי אס בלי תכנונים אבל זה היה פעם.....
בקיצור קוסטה ריקה מדהימה -
ברזיל או קוסטה ריקה????????כדאי להפנות את השאלה לפורום דרום אמריקה
אני טיילתי בשתי הארצות לפני 8 שני בלי ילדים
קשה להשוות ביניהם כי ברזיל עצומה וקוסטה ריקה בערך כפולה בגודל מישראל.
בקוסטה ריקה המרחקים הרבה קטנים ואפשר בקלות יחסית לראות מגוון של בעלי חיים צמחים וחופים והטבע שמור מאוד. גם התשתית התירותית בזמני היתה טובה יותר בקוסטה ריקה למי שמחפש טיולי טבע והרבה יותר אנשים ידעו אנגלית. גם בברזיל יש טבע מדהים אבל המרחקים עצומים.
מבחינה תרבותית לברזיל יש הרבה יותר מה להציע אבל זה פחות מדבר אל ילדים בפרט אם לא מדברים את השפה. -
ברזיל ברזיל ברזיל( ולא תשבאו ממנה)גם הילדים לר ישתעממו דקה, כי יש גם טבע וגיוון עצום וערים מרהיבות והלם תרבותי ומפלי האיגואסו וג'ונגלים והאמאזונאס וחופים מדהימים.
קוסטריקה יפה, אבל בכלל לא מתקרבת למה שברזיל עשויה לתת לכל טעם, כולל כדורגל. -
ברזיל בשביל כדורגל????בשביל כדורגל לא צריך את ברזיל השחקנים הטובים משחקים באירופה...
בשביל כדורגל היום נוסעים לספרד!!!
לדעתי שתי המדינות יפות מאד (את ברזיל לא ניתן למצות בפעם אחת..).
מנסיון..ולא ממידע כתוב.. -
ברזיל או קוסטה ריקה????????םרו!!!!!
הילדים יחגגו מטרקטרונים, רפטינג, בנג'י, סקי חולות, חיות, שווקים, אגמים......ואתם מהמאצ'ו פיצ'ו!!
מיכל -
פרו - (לא יצא טוב) -
פרו - (לא יצא טוב)האמת, שאיין ספק שפרו היא חויה ענקית,בעיקר תרבותית .אפשר לחבר אליה גם את בוליביה ,אם כבר . אבל הם לא שאלו עליה, גם לא הגדירו עיתוי הטיול,ואפילו לא חזרו לומר תודה. -
ברזיל או קוסטה ריקה????????היי, שמי קרני ואני מסכימה על כל מילה לגבי קוסטה ריקה המהדימה, הייתי מבקשת לשאול על טיול עם ילדים לברזיל, האם היא בטוחה מספיק, האם אפשר לטייל שם עם ילדים.
וכמו כן, הייתי מבקשת לשאול מה עלויות המחייה,
אשמח לתשובתכם.
קרני