סים רק למטרת Waze
-
הי.
מעוניין בסים מקומי רק למטרת וויז לטיול ניו יורק, בוסטון , מונטריאול וקוויבק וחזרה לניו יורק כלומר גלישה בלבד.
המלצות וטיפים.
תודה מראש.
שי
-
אם אתה נותת בארה”ב, גש לאחת החנויות של AT&T או של T-MOBILE, לשתי החברות יש תוכניות גלישה בהן אפשר להשתמש גם בקנדה וגם בארה”ב (ויש חנויות כמעט בכל מקום).
אם קודם נוחת בקנדה, אז בדוק תוכניות בחברות הסלולר בארץ כמו פרטנר, פלאפון, גולן וכו’.
-
אני נוחת ב JFK ונוסע עם רכב לבוסטון.
-
איני יודע באיזו שעה אתה נוחת, אני רואה בגוגל מאפס שיש סניף של AT&T בשדה עצמו, לפי מה שאני רואה במפה מדובר בטרמינל 4: https://goo.gl/maps/qMKTJuKhASk
באתר של AT&T רשום שהחנות פתוחה מדי יום כל השבוע בין השעות 8 בבוקר ועד ל-11 וחצי בלילה
-
אני נוחת בצהרים.
-
אז קח לך כמה דקות, גש לטרמינל 4 ותעשה תוכנית בחנות הנ”ל. 50 דולר ל-8 ג’יגה גלישה לחודש, כולל שיחות ו-SMS חופשי בארה”ב, במקסיקו ובקנדה.
עוד דבר ששכחתי לציין, כדאי לבדוק מראש האם הטלפון שלך מתאים לתדרים של AT&T בארה”ב. בדוק זאת לפי דגם ותת-דגם (האחרון בד”כ מתחת לסוללה) באתר:
WILLMYPHONEWORK.NET או תרשום כאן ואני אבדוק עבורך.
-
Iphone x
תודה מראש.
-
הסים הוא רק לצורך גלישה או רק לצורך וויז?
אם רק וויז:
קודם כל וויז לא צריך כלכך הרבה גיגות. ואז יתכן שחבילה פשוטה ישראלית כמו למשל גלובל סים של פלאפון או אחרים יתנו פתרון מספיק טוב.
בנוסף יש לא מעט פתרונות ניווט שלא דורשים גלישה בכלל (אוף ליין) ואז לא צריך בכלל סים
-
פתרונות הניווט שלא דורשים גלישה - אוף לייןטובים לגיבוי במקומות בהם אין קליטה. אבל אין תחליף לתוכנות/אפליקציות שעובדות און-ליין כגוגל וווייז כי אלה מתריעות גם על כבישים סגורים או פקקים רציניים ומציעות חלופות בטרם נתקלים בבעיות אלה.
-
לגבי T-Mobile מניסיוני באוקטובר האחרון הכיסוי בניו אינגלדנד ממש לא טוב.