טיול משפחתי בפסח
-
פסח יוצא השנה בסוף מרץ. אנחנו רוצים לחגוג יומולדת וסיום לימודים של אשתי בטיול משפחתי. אנחנו זוג + 3 בני 13 9 ו 6. רוצים טיול מעניין לשבוע בחול המועד פסח (כולל לא להיות כאן בערב החג). מעונינים בטיול עצמאי עם רכב ולא בטן גב. יש רעיונות למקומות בהן מזג האוויר יהיה סביר בתקופה זו ?
-
טיול משפחתי בפסחשלום רב
בשנה שעברה היינו בפסח (כולל מצות וכו ) בצפון איטליה וזכינו
למזג אוויר מדהים הכולל שלג במקומות הגבוהים וטמפ חמה מאוד
באגם גרדה היה מדהים לדעתי באירופה בתקופה הזו צפון איטליה מתאים ביותר
יום טוב
מישל -
טיול משפחתי בפסחשלום,
גם אנחנו היינו בטיול משפחתי בשנה שעברה בפסח באיטליה. בגלל החשש ממזג האויר, התחלנו שלושה לילות ברומא עם מזג אויר מעולה חוץ מיום אחד של גשם קל, שלושה ימים נוספים בטוסקנה, ושבוע בצפון בגארדה. מזג האויר היה מעבר למוצלח, ורוב הטיול לא היינו צריכים יותר מחולצה ארוכה אחת דקה.
השנה פסח מקדים קצת, ואם אתם בכ"ז חוששים, אפשר לשקול את דרום איטליה, אך שם יש פחות אטרקציות לילדים אם גם זה שיקול.
יורם -
טיול משפחתי בפסחתודה למגיבים. האם יש מה לעשות בתקופה זו (תחילת אפריל) בצפון איטליה מבחינת אטרקציות (גרדהלנד וכו').
-
טיול משפחתי בפסחגארדלנד יפתח השנה ב1/4/10 -
טיול משפחתי בפסחמה לעשות בצפון איטליה ?
גרדהלנד - יום שלם
וונציה - יום שלם
וורונה - חצי יום לפחות, ובשאר היום אפשר לטייל בפארק סיגורטה (אנחנו לא היינו)
מאונט באלדו, מלצ'סינה ואגמי צפון גארדה - יום מלא
יש אטרקציות נוספות אך לא למילוי של יום והשאלה לכמה ימים ומה מחפשים.
-
טיול משפחתי בפסחמצרף תמונות ממלצ'סינה ומאגם טנו.
-
טיול משפחתי בפסחשלום רב
יש המון המון מה לעשות אמנם חלק מהמקומות סגורים אך אם יהיה לך מזל תזכה לראות המון המון שלג
תשלח לי מייל לכתובת אימייל שלי ואני ישלח לך את המסלול שלנו באופן עקרוני לגביי מקום לינה לנו בכפר נופש מדהים שנקרא "אונדבלו " כתבתי מספר פעמים לגביי המקום (יש קטש קטן )תחפש בשירשורים תהנו ההחלטה היא החלטה נכונה (לדעתי )
יום טוב
-
טיול משפחתי בפסחבהתחלה תכננתי שבעה שמונה ימים אבל אחרי שקניתי את הספר של שלומית יפת נראה לי שהכיוון מתארך ל 11-13 ימים (תלוי בטיסות..).
-
טיול משפחתי בפסחאני חושבת שאתה צריך לבדוק מה פתוח ומתי.
להתייחס לתאריך 1.4 כנקודת פתיחה של חלק מהאתרים
ו4.4. לחלק אחר.
לא לשכוח את פסחא בעיתוי זה (ראשון ושני של פסחא).
ואז לראות איך אתה בונה מסלול.
לא בטוחה שאם אתה רוצה להתמקם באגם גארדה בלבד- בתקופה של אפריל 13-11 ימים שאתה מתכנן לא יהיה קצת "יותר מדי".
מעבר לכך שחלק ניכר מכפרי הנופש מאפשרים לינה שבועית של שבת-שבת, כך שתוספת ימים תחייב גם תוספת מקום מגורים נוסף(שזה לא רע אבל צריך לחשוב היטב מה והיכן בעיתוי זה).
-
טיול משפחתי בפסחלא בהכרח ננעל על גארדה בלבד. בהחלט גמיש לנוע בין האגמים. את יכולה לחדד את נושא הפתיחות. אילו מקומות ידוע שסגורים במרץ או שנפתחים אחרי 1 באפריל ?
לגבי פסחא. מתי זה יוצא ?