ניו דלהי בחצי יום?
-
היי
אני מגיע לניו דלהי כחניית מעבר של 14 שעות בדרך מנפאל הביתה.
אני נוחת שם, אחרי ביקורת דרכונים וכו' בערך ב1 בצהריים, ויש לי עד הלילה.
יש לי מה לצאת מהשדה תעופה? יש משהו מעניין לעשות/לראות בכמה שעות אור יום שיהיו לי?
-
ניו דלהי בחצי יום?היי dazler,
אין בשביל מה להשאר בטרמינל בדלהי, צא לעיר וטייל.
תוכל להספיק לטייל בשנים-שלושה אתרים לפני שתחזור לשדה"ת.
ממליץ לבקר במבצר האדום, בהומאיון ואם תספיק במקומות נוספים (לא חובה במיין באזאר...).
מצרף לך קצת חומר על האתרים בדלהי.
תהנה, -
ואני מתאר לעצמי שאם אתה שואלאז לא היית בהודו
ולמה
כי אם לא היית אני לא כמו תאי כן ממליץ ללכת למיין בזאר
הרי שתגיע לאתר (כל אתר )ישגעו רוכלים וכל מני פי 10 מנפאל
אני לא מבין איך יהיה אפשר להינות ממקום כל שהוא אם עדיין לא רגילים לאוכלסיה שסביבו ,בעיקר להצקות שלהם
ובמיין בזאר תוכל להרגיש את ה הרחוב בכל המזרח (נכון חמי
)
ודווקא במיין בזאר לא יציקו לך יותר מאחרים או לפחות זה לא תרגיש יותר
ובפעם הבאה שידברו על המיין בזאר תדע על מה מדובר
או שתקבל את העצה של תאי ואז תדע מה זה המבצר האדום
אין אין על המיין
-
יעקב - כבר דאגתי.. לא הבאת אישור על ההיעדרות הזו..לאן נעלמת לנו..
אני בדעתך, יעקב, ומציעה לשואל לטייל לו במיין בזאר הססגוני והכאוטי ואולי בקונוט פלייס.. קצת לפה קצת לשם.. כמה קניות נחמדות.. מסעדה..וכבר עבר חצי יום..
מובן שגם האפשרויות שמעלה תאי יפות וראויות, ואישית, אפילו פקדתי כל אחד מהמקומות שהזכיר יותר מפעם אחת אבל בחצי יום בדרך מנפאל..לא יודעת..
וגם יש יום בשבוע שהמבצר האדום סגור (שני, למיטב זכרוני זכרו לברכה). למקרה שהגעת ביום שני - אתה יכול המשיך לג'מה מאסד הסמוך לו - מסגד ענק.
הדרך למבצר האדום (תוכל לקחת מטרו מהמיין בזאר) מחייבת מעבר בצ'אונדי צ'אוק - דלהי הישנה, המון קבצנים שרועים בדרך, נודניקים, סוחרים, מנקי אוזניים עם מסרגה דקה (בררררר) - בלגן ולכלוך שהמיין בזאר הוא שוויץ לידו...
הקונוט פלייס (כיכר ענקית ) מסודרת, מגוננת וקלה יותר לעיכול ולאיזון..
אולי כדאי לך לקחת מונית או ריקשה ולנסוע לראג'פאט (דרך המלך), לראות את אינדיה גייט הנחמד בצד אחד ובית הנשיא בצד השני - תלוי מה יאפשר לכם מזג האויר. בשער הודו מטיילים הודים רבים - זוגות ומשפחות מרחבי הודו, יש אגם לשייט נחמד וגן סביב..
נילי.
-
ניו דלהי בחצי יום?יש בניו דלהי כמו במקומות אחרים בהודו סיורים מאורגנים. לא יקרים בכמה שעות תוכל לראות כמה מהאתרים המענינים.
אממה ההודים התכמנים יקחו אותך במהלך הסיור לחנויות מזכרות , אמפוריום . תביא את זה בחשבון.
למרות זאת הסיור כדאי יש הרבה מקומות מענינים בניו דלהי.
-
ניו דלהי בחצי יום?עד איזו שעה עליך לחכות ? אם יש לך זמן לתפוס גם כמה שעות שינה לפני הטיסה מצטרף להמלצה על המיין באזאר . חדר , לזרוק ת'תיק , לשוטט ברחוב ובסימטאות היוצאות ממנו , לאכול ארוחה טובה לקשק קצת עם אנשים ו...זהו טסים הביתה
בהצלחה .
-
ניו דלהי בחצי יום?מיין בזאר וקונאט פלייס איט איז.
תודה! -
אתה לא שונה מהעדר...אתם שמטיפים כל הזמן נגד תופעת העדר, אתם יוצרים את העדר עם תשובותיכם. אני מוכן להתערב שלא כולכם הייתם בהומאיון
לא שיש לי משהו נגד המיין באזאר, אך זה לא שוק, זו סתם תחנת מעבר. אם אתה רוצה שוק, לך לצ'אנדי צ'וק.
-
אתה לא שונה מהעדר...יש משפט שאומר.:
"אינני מסכים עם דעתך , אבל אלחם על זכותך להביע אותה!!!!"
-
שבת שלום צילה וכולםלא להתרגז בערב שבת
ולעצם העניין אני גם ממליץ בחום על הצ'אנדי צ'וק- שוק מדהים כך שאפשר גם וגם
ועל המבצר האדום לדעתי אפשר לותר, בטח בלו"ז כזה קצר. ולקינוח שתי תמונות של "פעם" כהגדרתך מה -EBC, סט רחב יותר אולי בשבוע הבא...
-
שבת שלום צילה וכולםמיין באזר מומלץ קונוט לא כל כך המקום בשיפוצים נכון מלפני חודש
ולפי הקצב של ההודים עוד הרבה זמן
-
טעות שלי התמונה ה זאת נפאלהמיין באזר
-
דלהי בכל זאת...הי גולני,
המשפט מדבר בעד עצמו!! אני להתרגז חו"ח... כל עוד אין צעיף אדום, השור שקט!
הנה כמה תמונות של דלהי ההסטורית!
-
דלהי בכל זאת...
-
דלהי בכל זאת...