עזרה לגבי blue man group
-
אהלן
מי היה ויודע להמליץ אם כדאי לשבת קרוב
ככה שמקבלים ׳שפריצים׳ מהבמה או דוקא רחוק
יותר מהבמה?
הבדל גדול במחיר....
-
היינו שנה שעברה (בבוסטון). לא ישבנו בחלק שמתלכלכים, ולא היה לי חסר בכלל
-
אנשיםטובים היייי
גם אנחנו מתוכננים לבוסטון!!!
מה דעתך על המקומות המסומנים?

-
הייתי לפני לבד 13 שנה באוף אוף אוף ברודווי והיה מדהים.
שוקל ללכת השנה באורלנדו עם המשפחה, נראה לכם שיתאים לילדים 6.5,10,11.5?
-
נראה לי מקומות סבירים ביותר.
בהופעה זו מה שחשוב זה שיהיה באולם קטן.
לראשונה הייתי לפני יותר מ 20 שנים כשהיה באוף אוף ברודווי. מאז היינו שוב ושוב ולאחרונה כשהיו לפני כשנה בארץ והופיעו בהיכל התרבות בתל אביב. זה היה אולם שממש לא התאים לכזה מופע. נראה שזה באולם קטן.
-
תודה!!!!
-
היינו עם הבנות בברלין. אחת ההופעות המוצלחות.
ישבנו בדיוק בגבול המושפרצים (שורה 8-9 כזה נדמה לי) והיה מושלם.
הצעירה אפילו זכתה להתייחסות אישית מאחד השחקנים.
-
תודה שירלי

-
אנחנו ישבנו בגוש A שורה B (ממושב 20 ודרומה). בפועל שורה A (שמוגדרת כשורת לכלוך) הייתה ריקה ולכן מבחינה מעשית היינו שורה ראשונה.
ככל הזכור לי ראינו נהדר.
יחד עם זאת, אני חושב עדיף לשבת בחזית הבמה ולא בצד. כלומר למשל גוש G שורה A יכול להיות נהדר. גם כי מסתכלים קדימה, וגם כי בחלק מהזמן עפים דברים לכיוון הקהל והם ברובם הגדול (אם כי לא רק) עפים קדימה.
אני חושש שהמושבים שסימנת פחות מיטביים, ואולי זו הסיבה שהם זמינים ופחות יקרים
. בין היתר כי יש שלב שבו מעיפים נייר טואלט על כל הקהל, ובגלל שהמושבים שלכם מקורים (מתחת ליציע) אז אולי זה לא יהיה רלוונטי.מצד שני – כאמור זה אכן תיאטרון קטן ואינטימי (יחסית), והחלק שבו זורקים על הקהל דברים הוא ממש לא החלק העיקרי בהופעה. כך שלא נראה לי שיש מקומות גרועים באמת.
אני מניח שראית תמונות (גוגל ואחרים) של פנים האולם
אז אם כלכלית המושבים האלה משתלמים – אפשר בהחלט ללכת על זה.
אם תמורת תוספת קטנה אפשר לשפר לגוש המרכזי – הייתי שוקל בחיוב. לא רואה שום סיבה לשבת שורה ראשונה (עם מחיר של שורה ראשונה)
עריכה:
שימי לב לביקורת הבאה:
-
תודה!
כרגע יש תקלה באתר אז אין אפשרות לראות מקומות זמינים….