משטוקהולם להלסינקי
-
במהלך שהייה של 10 ימים בשטוקהולם, ובהתחשב בעובדה שזו סקנדינביה ומעבורת זאת לא מילה גסה, חשבנו להשקיע יום בהלסינקי ( מעבורות לילה - עולים על מעבורת משטוקהולם ב16:00, יורדים למחרת ב9:00 בהלסינקי, עולים על מעבורת חזור באותו יום ב18:00, וחוזרים לשטוקהולם למחרת ב9:00).
אבל, מכיוון שזאת פעם ראשונה שאנחנו עולים על מעבורת ליותר מרבע שעה, יש המון שאלות בנושא.
קודם לכל, כדאי להזמין את הכרטיסים עכשיו ולשריין חדרים, או שמפני שזה כלי תחבורה נוכל להגיע לשם ולהזמין כרטיסים בספונטניות? המחיר יושפע מכך?
ובמידה ואני צריך להזמין כרטיסים באינטרנט, אני אוכל להטעין את הכסף בויזה נטענת או שזה לא תופס?
ואחרי שכבר ירדנו ומצפה לנו יום בהלסינקי, מה עושים שם? ההיכרות שלי עם העיר היא כמעט אפסית, אז אני זקוק להמלצות.
תודה מראש לעונים!!
-
קודם כל בטוח שתהנה. אני עשיתי פעמיים שייט בחברת טאלינק משטוקהולם לריגה וטאלין והיה נפלא.
אני הזמנתי את הכרטיסים מראש. המעבורת ענקית ויתכן שלא תהיה לך בעיה להשיג חדר. כשהייתי בשטוקהולם היה להם דוכן בתחנה המרכזית ואפשר לעשות שם הזמנות. יש הבדלי מחיר בסופי שבוע.
אם זה ביקור ראשון אני מציע לך לשוט לטאלין לדעתי העיר מאוד מענינת וגם כדאי להיות שם לילה אחד.
-
אני גם חשבתי על טאלין, אבל פינלנד הייתה התעקשות של הילדים והחלטנו לזרום איתם.
ובקשר להבדלי מחיר, בסופי שבוע המחירים עולים?
-
שלום רב,
מצ”ב קישור לפוסט שכתבתי לאחר טיול של 18 יום במדינות הבאלטיות אולי יוכל לעזור.
תהנו,
אביה
-
עד כמה שאני זוכר יש להם מחירים שונים לימות השבוע
תבדוק באתר של טאלינק לגבי יום בהלסינקי עם יציאה וחזרה לשטוקהולם.
כדאי להזמין מראש מאחר ויש מבחר חדרים שחלקם משתנה לפי הזמינות.
אנחנו לקחנו חדרי A שהיו ממש נחמדים
אפשר להגיע לספינה כשעה וחצי לפני ההפלגה. אחרי שמתמקמים בחדרים עולים לסיפון העליון ושם יושבים על כוס בירה.
הם מדייקים מאוד ויוצאים על השניה. היציאה מהארכיפלג השבדי נפלאה עם מאות רבות של איים ונתיבי מים צרים.
לאחר מכן נכנסים לספינה ואז יש טיילת וחנויות. בגלל טריק מיסויי הם יכולים להפעיל דיוטי פרי מעניין שכולל שימורים של בשר דובים והמון המון אלכוהול.
לא לשכוח את התאטרון עם שפע ההופעות. אתה יכול לקנות פחיות אלכוהול בדיוטי ולשתות בהופעות. אפשר גם להשתתף בהגרלות.
-
הי,
אני מתכנן לעשות הקייץ הכיוון השני מהלסינקי לשטוקהולם, הזמנתי עם viking line.
תהליך הזמנה יעיל ופשוט, שירות הלקוחות שלהם אדיב.
נקווה גם להפלגה נעימה.
מיק