ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

איי סיישל

פורום אפריקה
    3
    6
    3048
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ronitsa
      ronitsa נערך לאחרונה על ידי

לעידו וכל חברי הפורום שלומות,
      בשל אילוצי זמן, חשבנו לנסוע בפסח עם מדרפט לאיי סיישל. יש להם טיסה ב 31.3 לששה ימים חמישה לילות.
      הבעיה בסידור כזה היא שהם מציעים מלונות מסויימים ובמחירים שלהם. האם מישהו יכול להמליץ על דרכי הגעה אלטרנטיביות והאם זה משתלם (למדרפט יש טיסה ישירה של 6 שעות)
      האם מומלץ להיות באי אחד בשל קוצר הזמן או לפצל?
      בענין הסיורים הפנימיים, האם זו בעיה לעשות הכל עצמאית ( דבר שיוזיל) או לקחת דרכם?
      אנחנו משפחה עם 2 ילדים שיהיו בני 12, 10.5
      עידו, ממך הבנתי כי כדאי לשהות באי פארלין, מה המרחק והעלויות להגיע גם למאהה?
      איזה ספר מלבד הלונלי פלאנט כדאי לרכוש?
      אלפי תודות
      רונית
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Eytanin
        Eytanin נערך לאחרונה על ידי

איי סיישל
        שלום רונית
        קודם כל, בחירה טובה. אין טובה ממנה בין איי האוקיאנוס ההודי!
        בין פראלין ומהה יש שירות מעבורות איטיות (בערך 6 שעות) מעבורות מהירות (שעתיים פלוס) וטיסות של 20 דקות
        בעקרון, בפראלין קל לסדר כל יום שייט לאי אחר. (גם נערי-החוף יסדרו זאת על המקום)
        שלחתי כתבה מפורטת למטייל ברשת ואני מקווה שהיא תתפרסם בימים הקרובים כך שתקבלו מושג ישיר של 'איך זה הולך'.
        תעלי על גוגל EARTH ולכי לאי פראלין. תסתכלי על מקבץ האיים שסביבו ותביני שקל מאוד להיות ולישון בפראלין, ומשם טיולי כוכב, כל יום לאי אחר עם היחודיות שלו.
        לפחות מהסיבה הזו אין צורך 'לזוז' מפראלין וללכת לישון באי כמו פליסיטי או לה דיג. טיולי-יום, עונים על הדרישה של לנוע בין האיים.
        מעט סבלנות, אני מקווה שהצוות יפרסם את הכתבה בימים הקרובים.
        בהצלחה
        • eugeng
          eugeng נערך לאחרונה על ידי

איי סיישל
          איי סיישל הם אחד ממקומות הנופש היקרים ביותר. בצורה זאת הם שומרים על יחודיות, אתה נמצא לבד על חוף מדהים, בלי הצקות, בלי כסא ליד בסא, ים טוקיז, חול בלן והמון צמחיה ירוקה.
          העסקה שלהם היא הטובה ביותר. כל המלונות יקרים יחסית, ואפשר לבחור כמעט כל מלון באיים והם יסדרו את זה. כדאי ביותר להיות כל התקופה באי פרלין, שהוא היפה ביותר. ממנו אפשר להגיע בקלות לאי לה דיג, 15 דקות במעבורת, לבקר בשמורה עם פרי הקוקוס המיוחד ולעשות טיול של 3 הריים בנוסף לבילוי על החוף.
          אנחנו חילקנו את התקופה 3 לילות בפרלין ו- 2 במהה, אך נראה לי שעדיף להיות כל התקופה בפרלחן, שהוא האי היפה והמיוחד ביותר.
          • Eytanin

איי סיישל
            שלום יוג'ין
            צר לי 'לאכזב' אותך ולשמח את הקוראים.
            מבדיקה השוואתית בין כל האיים התיירותיים באוקיאנוס ההודי (ובקרתי בכולם) סיישל אינה בראש סולם העלויות. הייתי אומר שמאוריציוס יקרה יותר וכן גם ריוניון.
            האיים היקרים ביותר בסיישל הם 'אי הצפרים' ואיי אלדברה שבדרום הרחוק.
            • eugeng
              eugeng נערך לאחרונה על ידי

איי סיישל
              שלום צפריר
              אני לא יכול להתחרות בך במקומות באפריקה בהם הייתה, אך מבין המקומות בעולם בהם אני הייתי, המלון שגרנו בו בפרלין שבסיישל היה המקום השני מבחינת יוקר. המקום הראשון הוא שייט בגלפגוס.
              אם מאוריציוס וראוניון יותר יקרות, אז אולי אחזור לסיישל, אך אין הרבה סיכוי להגיע לשם.
              • Eytanin

איי סיישל
                שלום רונית
                ראיתי שהכתבה על סיישל התפרסמה
                בכדי לקרוא אותה, צריך ללכת לדף הבית והיא מופיע בו.
                לחילופין, אני מניח שהיא תופיע תחת 'כתבות', כשתפתחי את היעד אפריקה ומשם תלכי ל'איי-סיישל'
                שתהני
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון