דיג לילי בכנרת
-
"תכיני את התיק, עוד חצי שעה יוצאים". לא, זה לא היה צו 8 הפעם. זה הקוד שפירושו שהאיש שלי מבלה את הלילה הרחק ממני. ובחברה אחרת לגמרי. לילה על טהרת גברים, חכות ומה שביניהם.
אז היה להם קר אבל לא יותר מדי, היה להם הרבה אוכל ושתיה. כי בשביל זה יש אותנו, הנשים שנשארות מאחור לשמור על הבית, על הילד, לטייל עם כלב ולדאוג כל הלילה אם לא קר לו מדי או אם לא שמח לו מדי.
וכהוכחה לכך שצריך להאמין לו כשהוא אומר שהוא נוסע לדוג הנה כמה תמונות ממש מהיום ושתי מפלצות במשקל של 7 ו- 11 קילו שנחתו אצלי בכיור, עוררו פאניקה על גבול היסטריה אצל הכלב, זכו ל"לא רוצה" מוחלט מצד החמות והועברו במתנה למזכירה במשרד שמאוד רצתה גפילטע פיש לשבת.
אלונה
-
דיג לילי בכנרת
-
דיג לילי בכנרת
-
דיג לילי בכנרתזה לא צריך רישיון דייג!
זה צריך רישיון לצייד!!!
מה זה הדבר הזה? לוויתן?ברוו כבוד,כבוד.
פעם הבאה עם צ'יפס וקולה בבקשה
אוהד -
דיג לילי בכנרתעכשיו אני מבין מי שותה את כל המים של הכינרת
נראה לי המשפחה של המזכירה יפסיקו לאכול דגים בשנים הקרובות
אחרי שיתמודדו עם המפלצת הזאת....
דיג? לא מושך אותי בכלל.זריחה בכינרת זה כבר סיפור אחר...
ג'מוס
-
דיג לילי בכנרתג'מוס - אני איתך בעניין הזריחה.
אלה דגי מאכל בכלל?????
וואוו...
רבקה -
דיג לילי בכנרתמחר על הבוקר אני מראה לו את התמונות
במקום לשבת מול אתרי דייג במחשב צריך לדאוג להביא אוכל הביתה
לא פלא שהחמות אמרה לא,צריך המון כח לדבר כזה.איזה דג זה? שפמנון? אחד נראה שם ,במיים, קרפיון.נהייתי קצת עצלנית,מכניסה דגים לתנור עם תבלינים והלך על הגפילטע
.אומגה 3 של סלומון הכי נוחה לבישול.בעלה של חברה שלי כמעט כל שבוע שני בדייג,כבר עניין של הרגל.האשה האוהבת אפילו קנתה לו מתנה-סירת גומי,דומה לזאת שבתמונה
.יופי,חזרה גנרלית לאגמי בולגריה,
אמה -
דיג לילי בכנרתאלונה, תמונות הזריחה מהממות!!!!!!!! תעבירי את המסר לצלם.
האמת שבהתחלה הייתי מוטרדת שלא רואים מי עומד/ת ליד הצלם בסצינה הרומנטית להחריד, אבל אחרי כמה תמונות נוספות של ג'יפה ובלגן גברי טיפוסי נרגעתי...
ובפעם הבאה שככה מסרבים לקרפיון מפואר, נא לשלוח בפדקס לירושלים - יש מי שמעריך את השלל וגם יודע מה לעשות איתו!
ושיהיה לכולם בתיאבון,
אוסי -
דיג לילי בכנרתיקיריי וגם כאלה שלא נמשכים לדגים, בוקר טוב.
אלה דגי מאכל, נקראים "קרפיון מצוי ביותר ונורא שכיח" (או משהו כזה).
הסוד הוא לזרוק חכות מהסירה במרחק של איזה 200 מטר מהחוף, לחזור לחוף ולחכות בסבלנות, לא לבדוק כל שנייה, להתעלם מצלצול חלש של פעמון, לשתות כמה בקבוקי וויסקי וליפול לשינה, בבוקר עם הזריחה זה מה שמתקבל.
אוסי, גם אני נרגעתי למראה הג'יפה. לא יתכן שהיו נשים בסביבה כזאת.
הבוקר התחיל נפלא, שרק ימשיך ככה.
אלונה -
גבר גברהזה שמחזיק את המפלצת באמת נראה טוב גם בלי פנים.
אפשר לכתוב גם משהו כמו וואו, גבר גבר הקרפיון, אבל לרוב זו קרפיונה.
-
גבר גבראורי, איך אתה יודע שזה קרפיונה?
אלונה -
גבר גברלפי הסנדלים....
סתתתתם.
זה הזכיר לי שפעם כשהגדול שלי היה בגן הודעתי לו שאני הולכת להחליף משקפיים והוא נורא נלחץ מזה שלא יוכל לזהות אותי. כשבאתי אחה"צ לגן לקחת אותו, הוא כמובן קפץ עלי בשמחה. שאלתי אותו: "החלפתי משקפיים, איך הצלחת לזהות אותי?". אז הוא ענה לי: "לפי הסנדלים"....
אם זה לא היה כל כך מצחיק, הייתי יכולה להעלב
אורה -
דיג לילי בכנרת - אז למה אין מים?עכשיו זה ברור
כל 'שליפה' של דג כזה מהמים, גורם שהמפלס ילך ויתקרב לקו השחור!
וזו המפלצת שנחתה אצלי הבוקר בשער הבית.
40ש"ח, ואפילו ישנתי במיטה שלי!
-
גבר גברהיי אלונה
בנעורי עבדתי בין השאר גם בדייג בברכות הדגים ושם למדנו להבחין בין הזכרים והנקבות של הקרפיונים.את הנקבות היינו מחזירים למיים בכדי להגדיל הטלה.מאז שתיתי הרבה מיים מהכנרת ואני כבר ממש לא זוכר את הסימנים.אבל אני כן זוכר שכמות ביצי הדגים, עומדת ביחס ישר למשקל הקרפיונה ולכן הנקבות מקבלות יחס מיוחד חיים ארוכים ומשקל.לכן גם בכינרת מחזירים הדייגים את הנקבות למיים.
כאשר מייצרים בבית גפילע פיש כשיש ביצי דגים, יש חגיגה והיתה נקבה.
-
גבר גבראורי תודה על ההסבר, כאמור הדגים לא נשארו בכיור שלי הרבה זמן כך שלא יכולתי להתעמק אם זאת אכן הייתה קרפיונה. לעניין להחזיר את הנקבה חזרה לכינרת, אני אפילו לא מעזה להגיד את זה בבית בקול רם. זה גט על המקום, וכל דייני הרבנות יצדיקו אותו
אלונה -
גבר גברמילא דיני הרבנות אבל מה עם דייגי הרבנות?
תארי לך דייג וגם דיין. זה גט ,קנס והילדים הולכים לדייג.
-
גבר גבראתה מבין למה אני לא מסתכנת? עם המזל שלי הוא יקבל את הילד והכלב ואני את החמות.
אלונה -
גבר גבראלונה,עוד לפני שתקבלי את החמות,היא תבוא בריצה לבד.
מי יוציא אותה לטיולים?
נראה לך שיש לה מה לחכות מבנה? חוץ מהדגים בכיור?
מי יסדר לה חופשה עם חדר פרטי ושרותים צמודים?
מדברת מתוך נסיון(ללא הגט
)ולצערי כבר ללא החמות
אמה -
גבר גבר
כמה דעת הוספתי פה. למדתי על קרפיונות מפלצתיות שמוחזרות אל הכינרת כדי להעלות בחזרה את המפלס ועל אחת חסרת מזל, שנלכדה בחכתו של דיג חובב מגבעת שמואל
... וגם, שבפעם הבאה שאחליף משקפיים, אדאג להישאר לפחות עם עם אותם סנדלים
זה מידע מאוד מועיל ומלמד.
אלונה,
תמונות הזריחה יפהפיות
ועכשיו אני הולכת להוסיף דעת בחידה של ג'מוס.
ביי ביי,
זיוה
-
גבר גברעם כל הכבוד לדגים
הדייגים הרבה יותר אטרקטיבים.
אלונה , לא יודעת מי מהם שלך
אבל זה עם החולצה המשובצת בנוי לתלפיות .
(והנה גם אני חוטאת בקשקשת ברשת)
איריס