דיג לילי בכנרת
-
בג'קוזי, האמת עלול להיות צפוף משהוולא בגללנו חלילה....בדיווח האחרון מהשטח שקיבלתי, הוא איך לומר...קטן משהו.
אבל הוויכוחים עדיין בעיצומם. כמה אנרגיות, כמה אנרגיות.
ה"מרגלת" נשלחה לתור את העיר. והשאלה החשובה (והמאד עיניינית אגב) היתה, באיזו עיניים או באיזה כובע עלי לבדוק כל אזור ופונקציה במלון.
ונכון, בבדיקת המזרונים בחדרים (5 מלונות אמרתי?) ההרגשה היתה צריכה להיות כמו של נסיכה על עדשה (איך תרגיש זו....מטירת לודוייג הלונטיק על מזרון, אפאס לא פלקסבילי מספיק).
בלובי, איך תרגיש הוד מלכותי, האם המיקום יאפשר לה לצפות ולצ'וטט (בלי שום כוונה כמובן) בשיחות הערות פה ושם. ובמיוחד לגשת ולכבות את השריפות, טרם הנצו...האם השנה עדיפה דורדון נגד איסלנד, כלכלה נופלת - וחלון הזדמנות גם מבחינת הפשרת השלגים.
ויכוחי השיט...האוניה שלי גדולה יותר לעומת נגישות הנמל....(יואל ונעמי: באיזו קונפיגורציה אתם מגיעים?).
חדר האוכל והמנות המוגשות מול הנוף של הכנרת...האם כולנו נצפה בכחול כחול...
חברה הרבה מוטל פה על הכף והמשימה אינה קלה כלל ועיקר.
מאד יעזור אגב עם תמצאו לי שני תאריכים אולטימטיביים, על מנת שנוכל להתכנס
-
בג'קוזי, האמת עלול להיות צפוף משהואניגמתי, אולי כדאי לפרסם הודעה בתוך האשכול המקורי של סופ"ש רגוע? -
בג'קוזי, האמת עלול להיות צפוף משהובדובאי נפלו מחירי הארוח במלונות לחצי
אולי כדאי לשקול מפגש שם?
אמנם טבריה איכותית יותר אבל הכסף מדבר.
OS -
קרררר בג'קוזי, על אוניה,.אם יהיה צפוף,יהיה מקום בסאונה.
יש מקום בשני ג'אקוזיים, במחירי "הרגע האחרון" בקרוז של הרטיגרוטן בסוף חנוכה.
הקרררררוז לאנטארקטיקה יעלה כ 5000 $ הטיסות עוד כ1500 .הנה תמונות ממש מאותו הג'אקוזי. אבל בשייט בחצי הכדור הצפוני.
-
יאללה, אורי, אתה בא? -
יאללה, אורי, אתה בא? - כן/לא/אולי -
יאללה, אורי, אתה בא? - כן/לא/אוליאורי זה אתה בצילום?
hא?
os -
זאת אני ... -
יאללה, אורי, אתה בא? - כן/לא/אוליהיי 0s
האמת שיש סיפור מאחרי שתי התמונות.הראשונה צולמה בחצות בקור של 0 מעלות.אנחנו היינו "הארופאים" היחידים שעשו את זה והיה ממש כף.
בתמונה השניה זה כבר בדרך דרומה.הגרמנים השתכנעו לנסות קודם סאונה ואח'כ בירה בג'אקוזי (הבירה עליהם).אח'כ הם שאלו אם אנחנו רוסים או משהו.עניתי שבעברנו הקדום, יש סאנט פטרסבורג ואלונה. זה ממש נכון. בשבילנו לפני שנתיים זה כבר באמת היסטוריה וגם התמונות האלו.
אז בכדי להזכר באביב, אני הולך עכשיו להקפיץ כמה אוניות וגשרים שגם
ריבקה תזכר.
הנה אני בשבילך.
מספר הטלפון מאחרי התמונה.
-
יאללה, אורי, אתה בא? - כן/לא/אוליצריך המון אומץ להיכנס למיים ב-0 מעלות
אותי לא היית משכנע אפילו בתשלום.
אגב מאחורי התמונה כתוב IBM thinkpad בדקתי