שאלת פינוק
-
אז היינו אמורים לטוס מחר עם בריטיש, והתקשרו לבקש שנעבור לטיסה של לופטאנזה (תמורת כסף סביר) ונחיתה רק כחצי שעה מאוחר יורת.
א- האם עשינו בשכל? לופטנזה זה סביר?
ב- הם נותנים לנו וואוצ’ר לאוכל בשדה (כי התלוננו שלא יהיה לנו אוכל כשר בטיסה..) וכניסה לטרקלין. איזה טרקלין היא מתכוונת? משהו של בריטיש?
-
אם זה בהלוך בנתבג אז כנראה טרקלין דן או המלך דוד.נראה שדן .תראו מה כתוב.
יש שם אוכל שתיה חמה וקרה עיתונים
ואפשרות לנוח עד הטיסה.
-
אכן, תל אביב.
שני הטרקלינים הם בשלב הדיוטי פרי? -
עשיתם בשכלאם אתם לא לחוצים בזמן, אז זו נשמעת כמו עיסקה טובה. להתפנק בטרקלין, לקבל קצת דמי כיס לחופשה, וגם לטוס עם חברה מצוינת כמו לופטהנזה. הייתי חותם על דבר כזה בכיף. עניין האוכל אולי קצת מבאס, אבל גם האוכל של BA הוא לא מציאה גדולה בכלל.
-
אין לי בעיה עם האוכל עצמו, רק עם זה שאני לא יכולה להזמין אוכל כשר.
מניחה שלטיסה הקצרה יהיה מה לאכול (בוקר זה חלבי ברוב המקרים) ובטיסה של ה9 שעות המסוייטות לפילדלפיה נקווה שתהיה בחירה צמחונית. בכל מקרה- אם ה1:40 שעות של הקונקשן יספיקו אני מניחה שנרצה לאכול משהו בשדה.תכננו להגיע לשדה פחות משעתיים וחצי לפני הטיסה כי הנחנו שהטרקלין זה רק להיכנס, להגיד “וואי איזה מגניב אני מרגיש איש חשוב” ולצאת… לא ככה? כי בשביל להתפנק (ואולי לשתות משהו מרדים לקראת הטיסה) אפשר להגיע קצת יותר מוקדם

אגב, 125 פאונד לאדם טעונים בכרטיס מאסטרקארד שהיא אמרה שאפשר למשוך מכל כספומט או להשתמש כאשראי- האם זה סכום רגיל לשינוי טיסה או שיכולנו אפילו יותר?
עריכה לעיניין הכשרות כדי להבהיר שאני לא מוזרה: אנחנו מבקשים כשר כי אנחנו לא אוכלים מיקס בשר-חלב או בשרים “מיוחדים”, לא כי אנחנו צריכים חותמת כשרות על משהו
לכן לאכול בשדה או מנות צמחוניות זה אחלה) -
נסיעה טובה ומהנה!
מוני
קיבלתי
יום 8 יוקדש לבוסטון.
והנה סדר המסלול שאני חושב שהיות וההתחלה שלו בתאריך יחסית מוקדם יתאים להנאה מסוימת,וכאשר אין יותר מידי ציפיות תמיד יש הפתעות לטובה -
יום 1
ניו יורק>>>מערב קונטיקט >>>מערב מסצ'וסטס(ברקשיירס)
יום 2
דרום מערב וורמונט>>>לייק ג'ורג' >>>לב האדירונדאק והגעה ללייק פלאסיד.
יום 3
מזרחה לצפון וורמונט
אפשרות אחרת בסופו של היום הזה ,לינה ב-Stowe
יום 4
במידה ולנתם בברלינגטון ,כוכבי/מעגלי כהצעה
יום 5
מזרחה להרים הלבנים-
יום 6
מעגלי בהרים הלבנים
יום 7
ירידה דרך נגיעה במיין ובחופיה הדרומיים והגעה לתחילת הביקור בבוסטון.
יום 8
בוסטון
מוני
נכתב ב-11/08/2014 15:46
דווח למנהל על הודעה פוגענית -
תודה רבה!!
עוד לא התחלנו וכבר בלאגן, אז אני מקווה שיהיה בסדר.
תשארו זמינים פה בחודש הקרוב, בטח אשוב עפ שאלות

-
לופטהאנזה חברה מעולה, טסנו איתה כמה פעמים – אחת החברות הכי טובות שטסנו איתם במהלך השנים
-
מעודד מאוד!
היינו בטוחים שלבחור בבריטיש זה רעיון טוב אבל באמת מסתמן שלופונזה טובים אפילו יותר.
מקווה שבאמת הטיסה תהיה בסדר (וגם החזור, עם בריטיש)
-
בלופטהאנסה מותר עד 8 ק"ג בטרולי, בבריטיש אין הגבלת משקל לטרולי
-
נקודה טובה.
האם באופן תיאורטי לא מחויבים לי לפי מה שמכרו לי (למרות שאני בספק אם באמת אגיע ל8 קילו בטרולי..)? -
גם באופן תיאוריטי וגם באופן פרקטי, לופטהאנסה לא מחוייבת לתנאי המטען של בריטיש. אבל אם כפי שכתבת, אין תעברי על המשקל, אז לא בעיה. לופטהאנסה אחת החברות הטובות בעולם
-
מעדכנת:
טרקלין דן פלוס (אמור להיות טוב מדן רגיל). היה נחמד, קצת נשנושים וקצת מרטיני למצב רוח…
ארוחת בוקר באילנ'ס שהיא סנדביץ' ושתיה (ביקשנו להחליף לקוראסון), קיבלנו מאסטרקארד טעון עם סכום הפיצוי, ואנחנו כבר בשרוול ומקווים לצאת בזמן.
-
נסיעה טובה ! -
שני הטרקלינים באיזור הדיוטי פריי.
למיטב ידיעתי הם כשרים.
נסי להתקשר ללופטהנזה ישראל או לתקשר עמם באינטרנט ולהזמין/לבדוק אפשרות הזמנת אוכל כשר. מניח שזה אפשרי בהחלט.