ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מוצילה או מזוודה

פורום מרכז אמריקה
    2
    4
    1404
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Roeip10
      Roeip10 נערך לאחרונה על ידי

היי , אני יודע שזה נושא שנטחן פה בפורומים אבל יש לי שאלות קצת ספציפיות ... 

מתכנן נסיעה של חודשים למרכז אמריקה, מתכנן לצאת לטרקים אבל של יומים שלושה גג ובעיקר טיולי יום , ככה שהבנתי כבר שמבחינת הצורך לטרקים, תיק יום של 40 ליטר אמור להספיק ( מתכנן לקחת) אבל השאלה שלי היא מה קורה עם הציוד שנשאר מאחור בטרק של מספר ימים? ( מוצילה גדולה עוד אפשר לקחת איתך גם אם זה פחות נוח , מזוודה לא ) יש איפה להשאיר את הציוד בהשגחה? או שהמזודה תקועה איתך ויכול להיות מצב שאצטרך לוותר על טיול או משהו בסגנון בגללה? 

ובואופן כללי יותר , מצד אחד יש לי בעיות גב ואני גם מתכנן להיסחב עם  גיטרה שתוסיף משקל ככה שמזוודה תקל עלי מהבחינה הזאת, עוד יתרון שאני רוצה זה להאפשרות לנעול את הגיטרה בתוך המזוודה וככה לשמור עליה כשאני עוזב את ההוסטל ( מפחד על הגיטרה מאוד)  אבל מצד שני אני לא יודע כמה מזוודה מתאימה לתנאים של טיול שם ( אין לי בעיה עם לסחוב את המזוודה במדרגות של ההוסטל אבל מבחינת הסתובבות ברחוב לא רוצה למצוא את עצמי מרים מזוודה במשך כמה רחובות )

אשמח לכל עזרה ודעה בהתלבטות 

תודה רבה Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

להשאיר תיק לשמירה כשיוצאים לטרק תמיד אפשר- מבקשים במקום הלינה, זה צריך לעבוד כמעט בכל מקרה. אף פעם לא אמרו לי לא. הדבר היחיד שיכול לקרות- הוא שאם זה לא טרק מעגלי תצטרך לחזור אולי חזרה לאסוף את התיק.

לגבי מזוודה או מוצ’ילה, באורך של הטיול שלך ובחלק מהיעדים אני הייתי אומר שעדיף מוצ’ילה.. יהיו מקומות שאין מדרכות, או שהביובים פתוחים וכו’- אם אתה גם מחפש שם לינות במקום ולא מובל ישירות למקום לינה, או שאתה משתמש לעיתים בתחבורה ציבורית והולך לטרמינל וכו’- לי אישית לא נראה נוח מזוודה.

יש היום כל מיני סוגי תיקים, אם אתה לא לוקח משהו שכבר יש לך, תראה אם יש משהו שיכול גם להיות נוח לחבר אליו גיטרה...

• Roeip10
          Roeip10 נערך לאחרונה על ידי

אין בעיה להשאיר במקום לינה גם אם נגיד אני עושה טרק עם לילה ולא משלם על הלילה הזה בהוסטל? 

ותודה רבה 🙂 

• גדליהו מהגרעין
            גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

אני עשיתי את זה כמה פעמים בחיי. לא נתקלתי מעולם במקום לינה שסירב לשמור על תיק. אם זו ממש בעיה, אם אתה יוצא דרך סוכנות מסוימת- אני כמעט משוכנע שלהם לא תהיה בעיה לשמור לך על תיק במשרדים שלהם...

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון