קניית רופי בארץ
-
שלום לכולם
האם ניתן לקנות רופי בארץ?
איפה עדיף לפרוט כסף בהודו:בשדה התעופה,או בCHANGE בכל מקום?
תודה!
-
קניית רופי בארץהיי nice iraki,
לא יודע היכן לקנות רופיס הודי בארץ.
לגבי שאלתך השניה: שערי ההמרה כמעט בכל שדות התעופה בעולם יותר נמוכים מאשר בצ'נג'ים מחוץ לשדה התעופה ולכן, עדיף לא להחליף בשדה התעופה (ואם אין ברירה, אז את המינימום הנדרש).
טיול מהנה, -
קניית רופי בארץתודה
-
הרופי לא סחיר בארץולכן עד כמה שידוע לי אין אפשרות להחליף בארץ, מלבד בשדה התעופה.
אני ממליצה להחליף סכום קטן בנתב"ג כדי שיהיה על כל מקרה, ואת השאר להחליף בשדה בהודו או בהודו עצמה. -
הרופי לא סחיר בארץהרופי לא סחיר בכלל. עד כמה שאני יודע, להוציא רופי מהודו זה לא חוקי. החלף מעט דולר/יורו לרופי בשדה התעופה, ואח"כ כמה שאתה צריך בצ'יינג' מחוץ לשדה. עוד אפשרות (נוחה) היא למשוך כסף מכספומט. -
חדשות מרעישותמנסיון רב בעולם אכן בשדות התעופה השערים שתקבל גרועים ממש, אך את תיאוריה זו סתר הביקור האחרון שלי בהודו.
הגעתי לשדה תעופה הבינלאומי וראיתי את השער. אמרתי נו, בטח בחוץ יותר טוב, עברתי לשדה הלאומי וכבר שם היה פחות טוב, וכשיצאתי לעיר, המחירים ירדו בעוד הרבה, ורק הצטערתי שלא החלפתי בשדה התעופה.
שווה לבדוק -
חדשות מרעישותהשער בשדה יכול להיות מצוין (והיה כך שאני הייתי השנה), רק שבשדה התעופה אתה משלם קומיסיון שאוכל כל חלקה טובה, ובחוץ, אצל החלפנים, בדר"כ לא.
הצרה, שהם בדר"כ לא רושמים בפרסום התלוי על הקיר אף מילה על קומיסיון (כדי להטעות המחליפים), ומכאן הטעות שלך, אורי. -
חדשות מרעישותאני גם מסכים שברוב המוחלט של המקרים התעריפים בשדות תעופה/גבולות הם הכי גרועים, אבל יש יוצאים מן הכלל!
אולי זה לא לפורום הזה, אבל במעבר גבול מצפון ארגנטינה לצ'ילה (כן, לייד "קן הצרעות") היה את השער הכי טוב שראיתי יחסית לכל מקום אחר בכל אחת מהמדינות!
תמיד צריך לבדוק... -
חדשות מרעישותזה לא היה המצב במקרה שלי, לא היה קומסיון גבוה, ודאי לא כזה שישקר את ההחלפה ביחס לעיר, ואפילו לא השווה.
אבל בכל מקרה, נראה שכולנו מסכימים לגבי העובדה שעל פי רוב עדיף להחליף בעיר.