ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אלף האיים

פורום צפון אמריקה
    4
    4
    1134
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ארז_3551667
      ארז_3551667 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אני מתכנן עם המשפחה שיט של שעה באלף האיים.(הצד הקנדי)
      האם לקחת את השייט הקלאסי שיוצא מ: IVY LEA המקיף את הטירה?
      או לקחת את השייט שיוצא מ: GANANOQUE, הבנתי שהאזור הזה צפוף יותר באיים?

האם מישהו עשה ויודע להמליץ?

בתודה ארז

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • מוני
        מוני נערך לאחרונה על ידי

שלום

אנחנו עשינו את השייט המדובר מגננקיו, אבל השייט הקצר הזה של שעה אותנו אכזב, מוידאו שראיתי אצל רופא משפחה שעשו את השייט מ-ivy lia הייתי אומר שעדיף.

מוני

• אנשיםטובים
          אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

אנחנו עשינו את השייט של השעה שיצא מ IVY LEA.

היינו עם 3 ילדים (הקטנה בת 6). היה מעולה. נוף יפה, לא ארוך מדי בשביל הילדים, ההסברים היו טובים וכו’.

המסלול אומנם הלוך ושוב (כלומר החזרה היא פחות או יותר באותו מסלול של ההלוך), אבל פשוט בחזור שטים טיפה יותר מהר, וההסברים הם שונים. כך שלא הרגשנו בעיה.

מצד שני – לנו המבוגרים זה הרגיש קצת החמצה. בייחוד כשראינו את טירת בולט הצטערנו שאנחנו לא יכולים להגיע אליה. היה שלב ששקלנו לשנות את התוכניות, לנסוע לארה”ב כדי לבקר בטירה, אבל ויתרנו.

בדיעבד – הייתי מעדיף שייט של שעה-שעתיים ללא ביקור בטירה מאלכסנדרייה ביי, ואז אם אני מרגיש צורך אפשר להוסיף ביקור עצמאי בטירה.

בהנחה שהטיול גם ככה כולל חלקים בארה”ב, אז מעבר הגבול הוא לא בעייתי. הנסיעה מIVY LEA לאלכסנרייה ביי צריכה לקחת בערך חצי שעה כל כיוון.

בהתחשב בזה שלרוב עושים מאמץ גדול בכלל להגיע לאיזור, הייתי מנסה להשקיע יותר זמן במקום. וגמישות כמו שהצעתי (עם/בלי הטירה) יכולה מאד לעזור.

אגב, שימו לב שב IVY LEA אין שום דבר. השיט יוצא מתוך משהו שמרגיש כמו שכונת מגורים, וחוץ מחנות מזכרות קטנה אין במקום שום דבר. ברור שאפשר בנסיעה קצרה של כמה דקות להגיע למקומות עם אוכל וכדומה (אנחנו אכלנו ב Gananoque). שוב מהבחינה הזו התרשמתי שבAlexandria Bay,יש איזה רחוב תיירותי (קטן) שטיפה יותר נעים לחכות בו לשייט או לאכול מיד אחרי. לרגע אני לא טוען שזה שיקול קריטי, אבל זה בונוס נחמד.

• dhz
            dhz נערך לאחרונה על ידי

אני לקחתי שיט מ- Alexandria Bay בסתיו האחרון, וירדתי לביקור בטירת בולט.  במהלך הביקור בטירת בולט ראיתי שיש גם אפשרות להגיע לשם עם סירה קנדית.  אני לא יודע איזו חברה מגיעה לשם ומהיכן יוצא השיט, אבל אם זה מענין אתכם (והביקור בטירה עבורי היה מענין), אז בדקו את האפשרות הזו באינטרנט.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון