שינוי יעד עם איבריה
-
הבנתי שאם אני טס עם איבריה יש לי אפשרות לשינוי יעד חזרה בחינם פעם אחת ואח''כ של שינוי 100$. האם זה תמיד ככה בכרטיסים הפתוחים לשנה לדרא''מ? בארץ הסוכני נסיעות מתעקשים לתת לי כרטיס עם תאריך ועיר חזרה, האם זה אומר שהכרטיס כבר לא פתוח ואני לא יכול לעשות את -
שינוי יעד עם איבריה:Reקודם כל- תעשה חיים!! עכשיו לעיניין- אתה חייב תאריך חזרה- לא ניתן להנפיק כרטיס ללא תאריך חזרה. מה שעדיף לך לעשות זה לתת תאריך חזרה הכי רחוק שאתה יכול (בד''כ שנה) וכשתרצה לחזור תקדים את הכרטיס. לגבי איבריה- שינוי ראשון חינם (זה לא משנה אם זה תאריך או יע -
שינוי יעד עם איבריה:Reהיי אני מסכים עם קודמי בכל ורוצה רק להוסיף כמה דברים קטנים. אם אתה נמצא בחור תמיד אפשר להתקשר לסוכן נסיעות ממנו הזמנת את הכרטיס או הביתה ולבקש שיעשו את זה בשבילך למסור את ארץ המוצא ממנה אתה רוצה לטוס ומתי בערך ובארץ כבר יסדרו ולך לא נותר אלא לאסוף את הכ -
שינוי יעד עם איבריה:Reלפעמים יכול לקחת כמעט חודש עד שמוצאים כרטיס טיסה בזמן ומהמקום הרצוי כך שעדיף לעשות זאת ברגע שמודעים לרצון לשנות את הדברים -
תודה רבה לשניכםעזרתם הרבה! -
שינוי יעד עם איבריה:Reמה שקובע הוא סוג הכרטיס כפי שזה מצוין בקוד שהוא חלק ממספר הכרטיס,הכרטיס שלי היה פתוח ל 3 חדשים עם עצירה בדרך חזרה במדריד. שיניתי את מועד החזרה בשני הקטעים במשרדי איבריה בקיטו.הפקידה טענה שאין ביכולתה לעשות זאת. כאשר האוקטבות עלו יצאה מנהלת הסניף שמעה במה