טיול משפחתי לאיטליה
-
שלום חברים,
אשמח לעזרתכם, מתוכננת נסיעה משפחתית (8 מבוגרים, 2 ילדים בני 6 ו2 תינוקות שנה, שנה וחצי) לאזור אגם גארדה בסוכות ויש לי מלא שאלות, אשמח לעזרה כי אני זו שמארגנת הכל.
המלצות למקומות גם לילדים וגם למבוגרים?
איך מסדרים טיול שיתאים למגוון הגילאים, יש אומנם 2 ילדים וחשוב לעניין אותם אבל לא רוצה שהמבוגרים יסבלו יש רעיונות?
המלצות למסעדות?
תודה ענקית
-
מציעה כי קודם כל תקראו קצת מידע על מסלולי טיולים משפחתיים/ולא משפחתיים באזור אגם גארדה. יש שפע כאן באתר.
אח”כ תבדקו מה תקף לספטמבר ? (הרוב) ומה לא מתאים.
מה מתאים לגילאי הילדים , ומה מיותר לכם
כמה זמן נסיעה מוכנים בכל יום לנסוע, מגבלות אחרות
וכמובן שצריך במקביל ואולי גם קודם לאתר לינה מתאימה להרכב הגדול שלכם.
לא מעט עבודה
מסעדות...בסוף, אחרי שהכול מאורגן כבר.
-
סגרנו חבילה של מלון, טיסות ורכבים אני פשוט מנסה לעשות לעצמי סדר בראש איך מתכננים טיול לכזו קבוצה שהרוב מבוגרים עם התייחסות לילדים.
-
התשובה לשאלה תלויה בכל משפחה והסגנון שלה.
יש משפחה שתקדיש את כל הטיול או רובו לשני הילדים הפעילים(התינוקות פחות משמעותיים בהקשר זה) ותתרוצץ בין פעילות לאטרקציה פתוחה (ספטמבר!)
ומשפחה שנייה שתחליט שזו הזדמנות לכל המפגש המשפחתי למבוגרים והילדים “יסתדרו” עם מה שמעניין את המבוגרים.
או--כל מיני גישות באמצע,
זו אינה החלטה טיולית, אלא החלטה שלכם על הצרכים וההעדפות שלכם שכדאי ללבן קודם כל בשיחה מקדימה משפחתית.
היות ובחרתם באגם גארדה אני מניחה שחלק מהשיקולים היה ריבוי הפעילויות לילדים (אחרת כנראה הייתם בוחרים ביעד אחר לחופשה)
אז תקבעו אתם את המינון בין טיול לבין בילוי ממוקד ילדים!
-
היי,
צרי במחשב האישי שלך לוח תכנון שבועי/דו שבועי, הוציאי כמה העתקים לשימושכם, קצת לפני הטיול. תקראי וכתבות ובלוגים ברשת כמו זה:
http://www.lametayel.co.il/%D7%90%D7%99%D7%96%D7%95%D7%A8+%D 7%94%D7%90%D7%92%D7%9E%D7%99%D7%9D
כל פעם שאת קוראת על המלצה למקום/טיול תמלאי בטבלה עד שהיא תהיה מלאה באטרקציות/מידע שימושי, שיתאימו למבגרים וקצת לילדים.
מומלץ לנסוע בשני רכבים גדולים כמו מרצדס ויטו או סיטרואן ג’מפי אם 7 מקומות (ידני/אוטומטי) ו-4 מזוודות. תבדקי שהביטוח כולל ביטוח החזר השתתפות עצמית על כיסוי נזקים, מראות וצמיגים, ביטוח גניבה, תאבדי את המפתח? נעלת את עצמך מחוץ לרכב ועוד. בדוק האם המחיר כולל נהג נוסף וק”מ בלתי מוגבל.
אל תשכחי ביטוח נסיעות.
בהצלחה, תומר