איך מגיעים משדה התעופה מבנגקוק לגשר הידידות- לאוס?
-
הי
בשעה טובה כבר יוצאים לטיול אוטוטו
נוחת ב- 08.12 בבנגקוק בשעה 7:00 בבוקר ומעדיף לוותר על הקוואסן ולצאת ישר למעבר הגבול ללאוס (גשר הידידות)
אני לא מת על קניית כרטיסים מהסוכנויות בקוואסן אלא אם כן זה הדבר הכי משתלם לעשות.
אני זוכר מהנסיעה הקודמת שהאוטובוסים של החברה הממשלתית מאוד נוחים (הסוגים של ה- V.I.P) וגם מחירים מצויינים לעומת הטוריס באס שמוכרים בסוכנויות.
שאלות:
1. האם יש באיזור השדה אוטובוס כזה שיוצא לאודן טאני או ישירות לעיירת הגבול נונג קאי?
2. אם כן מה העלות והאם זו הדרך הכי זולה להגיע לגבול?
3. מה משך הנסיעה? אני מתאר לעצמי שזה 6-7 שעות אז אני כבר יכול לישון בלאוס בערב או שאצטרך לישון עדיין בצד התאילנדי? -
איך מגיעים משדה התעופה מבנגקוק לגשר הידידות- לאוס?אני מציע לך לבדוק טיסות מבנקוק לאודון טאני,המחירים ממש לא יקרים,קניתי כרטיס מבנקוק לאודון של תאי אייר(שזה החברה הכי יקרה)ב1800 באט(אבל בלי אפשרות לשינויים אז תקח את זה בחשבון)אם תבדוק באייר אסיה אז תוכל למצוא משהו עוד יותר זול,כמו כן תדע שמחוץ לשדה תעופה באודון טאני(יש רק יציאה אחת),יש לך הסעות של ואנים שלוקחים אותך לגשר הידידות בנונג קאי,זה נסיעה של פחות משעה -
עוד משהו ששחכתי לצייןאת הכרטיס קניתי דרך סוכנות נסיעות,אם תזמין דרך האינטרנט זה יעלה לך עוד יותר זול -
תודה על המידע ושאלה נוספתשמעתי שיש רכבת שמגיעה ישירות לנונג קאי. מישהו יודע משהו על זה וכמה זה עולה?
לגבי הטיסה הסתכלתי באתר של אייר אסיה ויש טיסה באותו יום בשעה 16:00 לאודון טאני במחיר של 1400 באט.
אני לא ממש נמצא בתקציב טיול שכולל טיסות בין מדינות ואני גם ממש לא מוגבל בזמן, אבל אם אוטובוס או רכבת לאודון טאני עולים 800-900 באט אחשוב על זה.
כמה עולה אוטובוס או רכבת לשם?
-
תודה על המידע ושאלה נוספתהרעיון של טיסה טוב מאוד , לטעמי , גם אם אינך מוגבל בזמן ,( אל תשכח שאתה אחרי טיסה ארוכה) בזמנו קניתי באיר אסיה כרטיס בדוכן עצמו ממש ברגע האחרון ( ואז המחיר הכי יקר !! - 2000 באט .
היתרון ברכבת הוא נסיעה בלילה ( חסכון של זמן + עלות מלון ) עבורך זה לא רלוונטי .
( אגב מאחר וטיסה זו היא פנימית ולא בין ארצות היא זולה יותר )
עלות אוטובוס מאודון טאני לגשר 40 באט - הסעה מהשדה תהיה כמובן יקרה יותר אבל לא בשמיים .
אם אימצת את רעיון הטיסה זכור שבתאילנד אמצו את התקנות הבינ'ל ואסור להעלות לטיסה משקאות , קרמים וכד' ! )
-
תודה על המידע ושאלה נוספתלא יודע בדיוק כמה עולה אוטובוס או רכבת,כי אף פעם לא נסעתי לשם בדרך הזו,זה גם תלוי באיזה מחלקה ברכבת תסע,אבל זה אמור להיות באזור המחיר שאמרתה,800 או 900 באט,ולהיות אחרי טיסה ארוכה,עוד איזה איזה עשר שעות בדרכים,זה לא ניראה לי רעיון כל כך טוב,במיוחד שההפרשים במחיר מאוד נמוכים,לגבי ההסעה של הואנים מאודון טאני לגשר הידידות,זה משהו כמו 150 באט.
-
לא ממש הבנתי את השאלה אבל...יש דרך להגיע ברכבת מבנגקוק ללאוס ברכבת ככה:
רכבת מבנגקוק לעיר הגבול התאילנדית: "נונג קאי"
בזמנו נסיעה כזו ברכבת לילה בסליפר (עם מצעים נקיים ווילון) עלתה כ 550 באט.
מתחנת הרכבת טוקטוק או אוטובוס למעבר ביקורת הדרכונים והויזות של תאילנד.
משם יש אוטובוסים של מס' דקות שמעבירים לצד הגבול הלאוסי וגם שם יש ביקורת דרכונים וגבולות
לכניסה ללאוס. משם כ 40 דקות נסיעה מגיעים לעיר הבירה של לאוס ואנטיאן.
אם עניתי שלא לענין אז סליחה. לילה טוב -
אם רק את זה לא הבנת מצבנו טוב. -
תודה על המידע ושאלה נוספתיש טיסה של איר אסיה גם בשעה 7.25 בבוקר אבל אם אתה נוחת בשבע בבוקר אז בטוח לא תספיק להגיע לטיסה ,הטיסות באיר אסיה ( גם של הצוהריים בשעה 16.25 ) אורכות כשעת טיסה ומחירן לאחר כל המיסים יהיה כ1800 באט (אולי עוד כ200 באט אם יש לך משקל מטען מעל ל15 קילו ) ,לידיעתך ,גם אם תיקח את הטיסה של השעה 16.25 עדיין תוכל להמשיך לנונקאי ולעבור את הגבול ולהגיע לויאנטיאן בערך בשמונה בערב מה שלא תוכל להספיק אם תיסע באוטובוס מהשדה תעופה כי הנסיעה לבד עד לנונקאי אורכת 12 שעות לפחות ולא 6-7 שעות כמו ששמעת או חשבת ,.
הנסיעה באוטובוס רגיל תעלה כ 500-600 באט או כ800 באט לכסא עם מס'ג בV.I.P BUSS ,בכל מקרה הנסיעה היא ארוכה ומעייפת ולפי דעתי זה גובל בהתעללות עצמית במיוחד לאחר טיסה מהארץ של 11 שעות לפחות ,אבל,זה החלטה שלך ...
יש טיסות גם בתאי אייר או נוק אייר שיוצאות יותר מאוחר בבוקר וכן יתאימו לשעת הנחיתה שלך ,אבל,הם יותר יקרות ועולות כ 2500 באט ומעלה ,..
טיול נעים ומהנה ,. -
יש אפשרותלהזמין מתאי אייר,כרטיסים זולים יותר,אבל שאין בהם אפשרות לשינויים,וזה עולה דרך סוכנות נסיעות 1800 באט כולל מיסים,בהזמנה מהאינטרנט לדעתי אפשר להשיג בעוד יותר זול,וזה יתאים לך יותר עם השעות שאתה נוחת,תבדוק באתר של תאי אייר -
ארז, אתה מחפש צרות נכון ? ? ?