ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

רק לא סנדלי שורש!

פורום ציוד טיולים, ביטוח ואיתור
    2
    3
    45553
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Ravivos
      Ravivos נערך לאחרונה על ידי

להלן שרשור מהפורום משנת 2008:

forum.lametayel.co.il/forum_msg/th-614188/unread-1/

לצערי אנחנו בשנת 2018 כעשר שנים עברו והמצב הולך ונהיה גרוע איתם.

רכשתי סנדלי שורש דגם גובי. לאחר 3 חודשים של שימוש רגיל בעיר הרפידות שלהם החלו להתפרק. פניתי אליהם ולאחר יגע רב (שירות גרוע ופלצני.. מי הם בכלל) הם אישרו לי החלפה והמליצו על הדגם סטרים. כך עשיתי. לאחר כשנה סנדל אחד החל להתפורר כנראה מזיעה. אציין כי הם נועדו לשימוש יומיומי רגיל בעיר. והסנדל השני לא. צירפתי תמונה

הם מתייחסים בזלזול ולא מוכנים לעמוד אחרי סנדליהם.

איני יודע מה קורה שמה. אבל הסנדלים שלהם הם ענין של מזל או שנפלת על אחד טוב או שהנחת סנדלך על קרן הצבי. האם היצור עבר סינה? או הפועלים כאלה.. או שהחומרים זולים יותר.. לשורש הפתרונים..

כך או כך שירות גרוע מאוד. ישראלי טיפוסי כמו שהם מתיימרים להיות.

התייאשתי מהם כעת אני תר אחר סנדל דומה בעיצוב אבל שעשוי מחומרים טובים יותר.. אשמח להצעות..

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • amir_sapir
        amir_sapir נערך לאחרונה על ידי

החוויה שלי (וכנראה של עוד כמה אנשים) משורש היא מצוינת.

• Ravivos
          Ravivos נערך לאחרונה על ידי

גם שלי... בסנדלים הראשונות [גם גובי] שנרכשו לפני יותר מעשר שנים ושרתו אותי שנים רבות נאמנה בכל תנאי שטח, ועד היום הן עוד משמשות כשמדי פעם אני לוקח אותן לסנדלר מקצועי לשיפצור כי איני יכול להיפרד מהן.

זאת הסיבה שניסיתי לא מזמן לרכוש שוב גובי והפעם לשימוש יומיומי בעיר אך לצערי התקלפו הרפידות לאחר 3 חודשים. שורש נתנו לי במקום זה סטרים אך ראה זה פלא – הסנדל הימני בעיקר מתפורר [כבתמונה..] כנראה שיש פגמי ייצור או משו כזה.. קראתי עוד חוויות כאלה מאנשים נוספים. האמת? כבר איני יודע.. לשורש פתרונים..

הדבר העיקרי שאני אוהב מאוד בשורש זה העיצוב הישראלי לדעתי, מה שאין כן בשאר החברות [למעט אולי טיבה..] ולכן עלי לבי דווי שאיני מרגיש בטוח לרכוש שוב לאחר פעמיים של פגמי ייצור בשני דגמים שונים..

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון