מעבר מקולומביה חוף מערבי לפנמה
-
שלום.
האם מישהו עבר מאזור צ׳וקו בקולומביה לפנמה דרך פורטו אובלידריה?
במידה וכן יש למישהו מושג על עלויות וזמני הגעה?
אני יודע שמטורבו קולומביה לקאפורגנה זה שעתיים בסירה מהירה ועולה בסביבות 25 דולר.
איך מתבצע המעבר מקאפורגנה לפוארטו אובלידה? האם זה בסירה? כמה זמן וכמה עולה?
איך מגיעים מפוארטו אובלידה לפנמה סיטי? האם זה במטוס? האם יש אפשרות לשוט? אפילו עד קולון?
במידה ויש למישהו רעיון- מנסיון כמובן על מעברים מהחוף המערבי של קולומביה לפנמה אשמח לשמוע.
להגיע לקארטחנה או מדג׳ין זה לא אפשרות כרגע.
אם יש אפשרות להגיע מהחוף הפסיפי של בואנה ונטורה לכיוון פנמה אשמח לשמוע.
תודה רבה.
-
יש סירה מקפוארגנה ב-25,000 פזו קולומביאני, ב-7 בבוקר ו-1 בצהריים יש סירה לפוארטו אובלדיאה.
ממנה יש רק 3 פעמים בשבוע טיסה לפנמה סיטי. קרוב ל-100$.
כל הנאמר למעלה הוצאתי מהאינטרנט ולא מידע אישי שלי. אבל ממשהו שעודכן לפני כחודש ( ואני לא יודע אם זה הפרטים הללו בהכרח)
דברים נוספים שכדאי לשים לב- הטיסות לפנמה סיטי לרוב מלאות ואתה עשוי להיתקע לימים רבים בפוארטו אובלדיאה, שכמובן אתה לא רוצה. אז או שתזמין טיסה מראש או שתקווה לטוב… כשהטיסה נוחתת בפנמה סיטי יש בדיקה ארוכה מאוד של הנוסעים- שיכולה לקחת כמה שעות… כולל שירצו לראות דולרים אמריקאים ( 500$ לפחות, לעיתים יסכימו לראות אשראי)
בעיקרון יש אפשרות להפליג לקרטי בסן בלאס מקפוארגנה, יעלה כ-100$ ויקח כמה שעות, אבל צריך למצוא 10 אנשים לשייט. ואז לילה בסן בלאס ולמחרת ג’יפ לפנמה סיטי שעולה כ-25$
יש בעיית חשמל בחלקים הללו של קולומביה- יתכן ותרצה להסדיר את מעבר הגבול ( החותמות ) בערב לפני- אחרת בלי חשמל אולי לא יוכלו לקבל אותך בבוקר ותחמיץ את הסירה…
מקווה שהפרטים הלו עוזרים לך להתארגן...
-
תגובה מעולה ומפורטת!!!
תודה רבה לך ידידי…
המשך שבת שקטה