הי דרומה לנגב
-
הי דרומה לנגבהי אורה,
יופי של טיול ויופי של תמונות.
כל הכבוד לחבר'ה ההרפתקנים שלך
!
תודה והמשך חג שמח,
זיוית -
הי דרומה לנגבזיוית, טיאן ואוסי -
תודה.
החבר'ה לא ממש הרפתקנים בנשמתם, אבל אם משהו יוציא אותם מהבית ומהמחשבים - זה טיול אתגרי מסוג זה.
אכן, סוגיית המכונית מעלה סימני שאלה
לאורך הטיול, אבל אם מתייחסים לזה כחלק מההרפתקה - שורדים את המתח.
אורה -
הי דרומה לנגבהי אורה, יש בליבי פינה חמה מאוד לטווסי זלמנוביץ עוד מהטיול לסלובניה. אבל הפעם הם התעלו על עצמם. אני קוראת את הסיפור שלך כמו ספר מדע בדיוני מרתק. לטפס\לקפץ\לזחול - כל המילים שמעולם, גם לא בגיל שפוי יותר לא היו בלקסיקון שלי. אבל מסתבר שזה יכול היות ממש כיף.
העניין של "נעה נפלה לבור" - עכשיו אני מניחה כולם מבינים למה אני לוקחת איתי לטיולים יותר תרופות מבגדים? הרי אם הייתי שומעת "הנסיך נפל לבור" קודם כל - כדור נגד חרדה, אחר כך טיפות נגד הלב, אחר כך הכדור הצהוב הזה להורדת לחץ דם. אחר כך הלבן הזה שעושה הרגשה של "יאללה, מה 'כפת לי מי נפל ולאיפה". ואחר כך הייתי בטח שוכבת ומחכה בסבלנות לבחורים מ- 669 שיבואו לחלץ אותי כמובן.
אז כל הכבוד לך שלא איבדת את עצמך לגמרי שם, וכל הכבוד לטווסים שהתנתקו מהמחשב ועשו לנו כזה יום כייפי עם הסיפור. תודה!
אלונה
-
הי דרומה לנגבהיי אורה
תענוג לקרוא ולהשתתף בטיול מקסים שכזה!
מזמן לא ערכנו טיול מסוג זה עם הילדים, באמת הגיע הזמן...
בפעם האחרונה ערכנו טיול אתגרי בנחל סלוודורה הסמוך לים המלח ועין גדי, אבל כבר חלפו 4 שנים מאז.
האתגרים היחידים להם נחשפנו מאז היו כבר במחוזות קצת יותר רחוקים כמו פארק החבלים ביער השחור או מגלשות הרים באוסטריה...
התמונות שלך נהדרות
נורית
-
הי דרומה לנגבאורה,
תענוג צרוף לראות (אצל אחרים
) מראות טיפוסיים שכאלה!
כל הכבוד לכם, ההורים, על התעוזה המשפחתית וההורית! שאפו!
אורנה
-
הי דרומה לנגבאלונה, אורנה, נורית -
תודה על המחמאות
.
אני אוהבת לצלם. מאז המצאת הדיגיטלית זה מקל עלי את החיים. לא צריך לחשב כל לחיצה על הכפתור. פשוט לוחצת ולוחצת בידיעה שאחד הפריימים יצא בדיוק כמו הדבר האמיתי שרציתי.
טווסי זלמנוביץ אכן שיחקו אותה הפעם (אלונה - זכרת
). זה לא תמיד מצליח. לפעמים טיולים מלווים בכל כך הרבה תלונות, טענות ומענות, שאני שואלת את עצמי - למה בעצם יצאנו מהבית?
ובחיבור מהיר למה שקורה עכשיו - לעומת הגשם הדופק על חלוני כרגע - הטיול נראה כל כך מדברי וכל כך רחוק.
אורה
-
הי דרומה לנגבהיי אורה,
רק עכשיו השלמתי חסרים (מנסיעה קצרה).
איזה יופי של טיול ואיזה הרפתקאות!
חבל שלא זכיתם לראות את נחל גוב עם גבים מלאים, זו חוויה נהדרת...
תודה על השיתוף והתמונות היפות!