נגמר בשלום
-
רק לסבר את האוזן:
בחודש אפריל, יצאנו לביקור משפחתי בברצלונה. בגלל מקום המגורים של בן המשפחה, נבחר מקום המגורים בקרבתו ולא בשל הפאר או הפינוק, אלא נטו בגלל הקרבה הפיסית.
המקום הוזמן דרך בוקינג ושולמה מקדמה. מצאנו שהמקום אכן לא מושלם (כמו שהבנו מראש) אבל הקרבה אפשרה לנו לבצע כל תכנית יחד וביעילות (5 דקות הליכה בין שני המקומות)
מקום הלינה הוזמן ל11 לילות ובהגעה, שלמנו בכרטיס את השלמת הסכום. ביום הרביעי, (לאחר 3 לילות) מצאנו שהמעלית אינה עובדת ובחדר המדרגות שורר חושך מצרים. (קומה 5). מכוון שאנו מבינים שהספרדים לא יתקנו את הדרוש תיקון במשך סוף השבוע (הבעייה התחילה בשישי בבוקר) פניתי להנהלה והודעתי להם חד משמעית שאנו מתכוונים לעזוב. ההנהלה, הודיע לי שעלי לפנות לבוקינג מכוון שהם לא מתכוונים להחזיר לי אפילו גרוש במדה ונעזוב. תעדתי הכל בווטסאפ, התקשרתי למוקד של בוקינג, תארתי את הבעייה ותוך 10 דקות, קבלתי בחוזר, כתובת למלון אחר, עם הנחייה לתוספת קטנה במחיר. הודעתי לבעלי המלון הראשון, שבמדה והבעייה לא תפתר עד הבוקר, אנו נעזוב. לא נענינו (כפי שציפיתי) ועזבנו לאחר ארוחת הבוקר למלון החדש. להפתעתנו, לא הייתה בו הזמנה על שמנו, אולם היה מקום. הזמנו במקום ושלמנו מחיר מלא לכל הלילות הבאים.
כשחזרנו, פניתי לבוקינג לקבל החזר. מבוקינג, חזרו אלי 5-6 סוכנים ולכל אחד הייתה אג’נדה שונה. כולם ביקשו את כל ‘ההוכחות’ (שכמובן שלחתי) אבל לא היה מישהו שבאמת יטפל בתלונה. לאחר כמה ימים, התרגזתי ושלחתי להם מכתב חריף עם שמות כל הסוכנים שפנו אלי ועם טענה שיד ימין שלהם אינה יודעת מה יד שמאל עושה. מרגע זה, הפסיק (כמעט) כל הטרארם וסוכן בכיר פנה אלי שאסביר לו על סמך מה הוצע לי סכום (מגוכח לטעמי). הוא בקש רשימה ארוכה של בקשות (בדרך כלל העתקי קבלות ודפי כרטיס אשראי) ולאחר שקבל הכל כולל העתקי התכתבות עם המלון הראשון בווטאפ והקלטת השיחה עם בוקינג-אנגליה, הוא השתכנע מטיעוני, פסל את הטענות של מנהל המלון הראשון והחליט לשלם לנו את כל הסכום ששולם על ידנו למלון השני בתוספת ‘פיצוי על עגמת נפש והוצאות נלוות’. בסה”כ, פיצוי נאה. הוא הסביר מה אמורה להיות הפרוצדורה להחזר הכספי והיום, בשעה טובה, הכסף כולו חזר לכרטיס.
מכאן:
לא להתיאש כשבוקינג פונה אליכם עם 5 סוכנים שונים.
לשמור על כל הקבלות (גם תשלומים מזומניים)
להקליט שיחות מפתח
לשמור הודעות אס-אם-אס והודעות ווטסאפ
לבקש סוכן בכיר שיטפל בבקשה שלכם.
אם אתם צודקים, תקבלו גיבוי והחזר כספי!
-
נכון שלקח זמן אבל שמחה שנגמר עבורכם בשלום.
ובמקרה הזה הזמנה ישירות מהמלון (לא דרך בוקינג) – היתה גורמת לכם נזק כספי ניכר. -
לייק גדול