ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה בתכנון ירח דבש

פורום צפון אמריקה
    3
    3
    2197
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • eladb123
      eladb123 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכלם , אני ואשתי מתכננים טיול ירח דבש לארצות הברית באמצע חודש ספטמבר לתקופה של 24-25 יום.

יש לציין שזאת תהיה פעם ראשונה שלנו בארצות הברית ואנחנו די אובדי עצות.

אני כבר תקופה נמצא בפורום ,קורא כתבות ,המלצות וטיפים ומרוב עומס מידע הולך לאיבוד ומתקשה להבין מאיפה להתחיל בכלל. אנחנו זוג שמתחבר יותר לסגנון חיים העירוני פחות טבע(למרות שכן היינו רוצים לבקר במקומות מרכזיים) יותר מקומות מרכזים ושופינג .

מקריאה מרובה בפורום אלה המקומות בהם היינו רוצים לבקר: סאן פרנסיסקו, כביש 1 ,לוס אנג'לס, סן דייגו ,לאס וגאס וסיבוב פארקים ובסוף לקנח בניו יורק.

אנחנו מתכננים להשכיר רכב לאורך הטיול והייתי שמח לשמוע מתי כדאי להשכיר , באיזה ערים מומלץ/לא מומלץ , התנהלות עם חניות ברחבי העיר. בנוסף הייתי שמח לשמוע מכם איך כדאי לחלק את זה וכמה זמן מומלץ להיות בכל יעד.

ועוד שאלה על איזה פארקים אסור לוותר באזור לאס וגאס והאם זה דורש מאיתנו ללון כל לילה במקום אחר או שמספיק לפנות יום אחד לכל פארק.

תודה לעוזרים , כל עצה תוכל תעזור.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • עמיחי13
        עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

לא מסתדר לי

אתם יוצאים לטיול ירח דבש. מן הסתם טיול יקר מאוד, בטח עבור זוג צעיר בתחילת הדרך. עבור השקעה כזו של כסף, לא תרצו לבצע את המסלול שהכי מתאים לכם?

מצד שני, נשמע שאתם בוחרים באפשרות של המון פשרות. אתה כותב שאתם מתחברים לסיגנון חיים עירוני. מצד שני בוחרים במסלול פופולרי מאוד בדרום מערב שכולל המון טבע.

אתם זוג צעיר שאוהב ערים. למה ניו אורלינס לא בתוכנית שלכם? איפה סן אנטוניו ואוסטין? למה כביש 1 וקבוצה של פארקי טבע במדבר מקבלים עדיפות?

מתוך הרשימה שלכם, הייתי מתכנן מסלול שעובר ביעדים האלה: סן פרנסיסקו, לאס וגאס, ניו אורלינס או סן אנטוניו ואוסטין, ומסיים בניו יורק.

• אנשיםטובים
          אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

המסלול שעליו אתם מדברים הוא בערך המסלול הקלאסי לדרום מערב שמככב רבות פה בפורום. הן בהרכב משפחתי (ילדים) והן בהרכבים אחרים (זוגי ועוד), ובתוספת ניו יורק.

אם אתה קורא פה בפורום בשוטף וקצת עשית חיפושים תוכל לראות המון המון המון התיחסות למסלול. חפש גם שלוש שנים אחרונה לפי האתרים שהזכרת.

תוכל לראות גם המלצות על כמה ימים בכל מקום.

אבל יותר מכל – אתם צרכים להחליט מה אתם רוצים. לא חייבים ללכת לפי מסלול שמישהו אחר עשה, עם תחומי עניין אחרים, הרכב אחר, עונה אחרת וכו’.

כמה ימים בכל מקום נגזר ממה שרוצים לעשות. אם בסן פרנסיסקו רוצים רק את הגשר וצ’ינה טאון אז יום אחד שלם יספיק. אם רוצים גם את הטיילת ואלקטרז זה כבר עוד יום שלם. אם רוצים גם את הפארק, יוניון סטריט ועוד זה עוד ימים. אם רוצים לשקוע בעיר, להנות מהחופש שלה, לשבת בגינה כזו או אחרת לקרוא ספר יחד עם המקומיים – צריך עוד יותר ימים. ואותו כלל נכון גם לכל יעד אחר שאתם רוצים.

בהתחבר למה שכתב עמיחי מכיוון אחר – המסלול הזה הוא גם מסלול קלאסי לטיולי משפחות. אז נכון שזה רק ירח דבש, אבל אני מניח שמתישהו יהיו גם ילדים, ואז כל אופי הטיולים משתנה (בין אם לוקחים אותם ובין אם לאו).

אולי בטיול הזה כדאי לבחור יעדים שיותר מתאימים רק “לגדולים”. ואם אני מתחבר עם מה שכתבתם על כך שאתם עירוניים – אז טיול ערים טוב.

אם הטיול שלכם גם נגרר גם לתוך אוקטובר, אפשר לשקול טיול קלאסי אחר לצפון מזרח. הערים הגדולות ניו יורק, וושינגטון, בוסטון ואולי גם פילדלפיה. עיירות ואתרי חוף בקונטיקט, ואז עלייה להנות מהשלכת היפה באדינרונדק או במיין (לא בקיא בפרטים). אומנם אלו גם אתרים שמגיעים אליהם עם ילדים, אבל זה בעיניי עדיין טיול שיותר מכוון למבוגרים.

לא חסרים באיזור גם אתרי טבע קטנים ונופים יפים אם רוצים בקטנה (פחות מרשימים מאשר במערב, אבל גם יותר קרובים לערים).

יש איזורים עם יקבים אם זה מושך אתכם, כמו גם מבשלות בירה

כמובן שלא חסר באיזור שופינג

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון