צפון איטליה סלובניה מידע
-
זוג ושני ילדים בני 16 ו- 9 רוצים לטייל באוגוסט הקרוב בצפון איטליה סלובניה וקרואטיה למשך 10 ימים. מה כדאי? יש הצעות? מה היא חלוקת הימים המומלצת? לא טיילנו באיטליה או סלובניה. אוהבים טיולי נופים ובעבר היינו באוסטריה.
-
צפון איטליה סלובניה מידעהיי,
אני חושבת שאתם מנסים לטייל ביותר מדי ארצות ואין לכם יותר מדי זמן ומספיק ימים. אנחנו טיילנו בצפון איטליה עם שני הילדים באוגוסט בשנה שעברה ומאוד אהבנו. היינו שבעה לילות וישנו באזור ורונה והצטערנו שלא נסענו ליותר זמן, לפחות ל-10 או 12 ימים, כי היינו מספיקים הרבה יותר. צפון איטליה מאוד כיפית עם ילדים ויש בה המון מקומות ודברים יפים. מה שכן, בקיץ יש הרבה תיירים שם, אבל אני מניחה שזה ככה בכל מדינה תיירותית.
אנחנו לא היינו בסלובניה אבל אם זה עוזר לכם, אני יכולה לספר שחברים שלנו היו שם וטיילו בקיץ האחרון ואנחנו הבנו מהתיאורים שלהם שהם בילו שם גם כשבוע והיה מה לעשות בכל הימים, ככה שאני חושבת ששלוש מדינות בעשרה ימים זה הרבה. אולי אפשר לשלב בין שתיים אבל נראה לי שזה מעט זמן ותפסידו הרבה מקומות יפים גם בצפון איטליה וגם בסלובניה ושווה לכם אולי בכל זאת להתמקד רק במדינה אחת שתבחרו. דרך אגב, החברים שחזרו הקיץ מסלובניה אמרו שלא זול שם בכלל, הופתעו לרעה. הם היו שנתיים או שלוש לפני זה גם בצפון איטליה, כבר לרא זוכרת, וכששאלנו מה יותר יפה ואיפה נהנו יותר, הם אמרו שצפון איטליה היתה יותר יפה ושהם נהנו בה יותר כי הילדים מצאו יותר עניין שם וגם הם, ההורים נהנו יותר בצפון איטליה. זה בטח משתנה בין אנשים.
אביבה
-
היינו בסלובניה והיא "שווה" לפחות שבועורצוי 10 ימים, כך שאני מצטרף להמלצה להשקיע יותר באטרקציות ופחות בכבישים בדרך לאטרקציות.
כבישים יש גם בישראל. -
צפון איטליה סלובניה מידערצ"ב קישור לרמי טיול בסלובניה שהתפרסם לפני כשבועיים.
היינו בסלובניה לפני שנה, אמנם רק אני ואשתי אך הבטחנו לעצמינו שנחזור לשם עם ילדים שלדעתינו מאד יהנו שם.
מבחינה של עלויות לא בטוח שהיא יותר זולה מאוסטריה או גרמניה, אבל היא בהחלט יפיפייה. -
צפון איטליה סלובניה מידעשלום רב
כמטייל שעשה את שני המסלולים לעניות דעתי לא מערבבים בשר
וחלב ולכן עושים כל מסלול בנפרד כל מדינה והאיחודיות שלה
תהנו
מישל -
צפון איטליה סלובניה מידעלאחר קריאת התגובות קודם כל תודה למשיבים.
כנראה שנוותר על קרואטיה ניראה לי כי 6 לילות
באזןר צפון איטליה(ונציה וורונה דולמיטים)פלוס
4 לילות בסלובניה יכולים כן לתת מענה.
אפה כדאי להתחיל?
אפשרלעבור ברכב ממדינה למדינה?
לינות? חלוקת הימים?
תודה מראש למשיבים
-
צפון איטליה סלובניה מידעלכל חברה להשכרת רכב יש מדיניות משל עצמה, וצריך להודיע לחברה על כוונה לעבור ממדינה למדינה אחרת בעת ביצוע ההזמנה, כדי לוודא שהביטוח יתפוס למקרה הצורך. -
בעיקרון אפשר לעבור ברכב בין סלובניה לאיטליהכשאני בדקתי בפעם האחרונה (ועברו לפחות שנתיים) לקרואטיה היתה בעיה.
אבל יש דגמים שחברות ההשכרה לא מאפשרות להעביר.
בחוזה ההשכרה כתובות כל המגבלות, לפעמים כתוב שם שאתם צריכים להודיע מראש על מעבר מדינות ובכל חברת השכרה הדברים משתנים.
בקיצור הטוב ביותר הוא כשאתם מזמינים את הרכב פשוט לדאוג להודיע באילו מדינות אתם עתידים לבקר ולבדוק שהן מכוסות בחוזה ההשכרה.
מאיפה כדאי להתחיל? איפה אתם נוחתים ומאיפה אתם ממריאים? -
בעיקרון אפשר לעבור ברכב בין סלובניה לאיטליה -
צפון איטליה סלובניה מידעשבת שלום -
צפון איטליה סלובניה מידעהי,
מצרפת קישור לתיאור הטיול שלנו עם הילדים בסלובניה בקיץ האחרון.
מקווה שהמידע יעזור.
טיול נעים,
אורה -
צפון איטליה סלובניה מידעמישהו רודף אחריכם?
למה לכווץ את איטליה ל-6 ימים? לא מצליחה להבין את השיקול העומד מאחורי התוכנית.
דולמיטים -שלשה ימים או ארבעה-המינימום כדי לחוות אותם,בוודאי אם אתם חובבי טבע ולא חובבי כבישים.
וונציה -יום אחד לפחות ואם רוצים קצת יותר ירוק ואווירה אחרת ולהתמקד באיים הקטנים יותר בוונציה (פרט למוראנו בוראנו) הינה יש לכם כבר יומיים, ואולי להתמקד יום אחד בטיול לאורך ריביירת ברנטה?או בוונטו בירידה מהדולמיטים.
ואתם לא תהיו באגם גארדה הקלאסי לשעשועי ילדים? באחת מעיירות האגם לפחות? פארק גארדה לנד?
ומה לגבי אזור שמורת מינצ'ו?
והינה יש כבר 10 ימי טיול בלי להריח את סלובניה בכלל.
וסלובניה- למה לכווץ אותה ל4 ימים? מהצד השני,גם לה "מגיע" יותר.
בקיצור למרות החיבור הטבעי הגיאוגרפי-לא ממליצה ,בקושי מספיקים 10 ימים ליעד של דולמיטים-וונציה לחובבי טבע.
*למיטב ידיעתי אין בעיה להעביר רכב איטלקי לסלובניה, הבעיה מתחילה בהעברה לקרואטיה של סוגים מסוימים של רכב. -
צפון איטליה סלובניה מידעחברים יקרים
ידוע לכם מתי יפרסמו מחירי הטיסות
ללוביאנה או ווארונה ?האים כדאי להזמין כבר כרטיסים?
האים יש רק טיסות שכר?
תודה -
המידע שיש לי מצורף בלינק (מלפני יומיים)אם אין טיסות עוד אי אפשר להזמין כרטיסים.
תצטרך סוכן או אתה עצמך להיות עם אצבע על העכבר.
מנסיון עבר כדאי לך להיות עם אצבע על העכבר, הרבה יותר כלכלי.