ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ויזה לארה"ב

פורום צפון אמריקה
    3
    4
    20777
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • benss
      benss נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

רציתי לדעת מה הסיכויים, לדעתכם, לקבלת ויזת תייר לארה”ב (ביקור בן שבועיים) לפי הנתונים הבאים:

א. בן 29

ב. נכון להיום, לא עובד, עקב למידה לבחינות לשכה (משפטים).

מה הייתם ממליצים לי להוסיף מבחינת מסמכים לבקשה בראיון? רלוונטי גם עבודות קודמות?

האם יכולים להערים קשיים בעקבות העובדה שכרגע לא מועסק?

תודה רבה לעוזרים!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dhz
        dhz נערך לאחרונה על ידי

לא יודע אם יש מישהו מגולשי הפורום שהיה בדיוק במצב שלך היום ויכול לתרום מנסיונו.  אולי יהיה אדם כזה, ותוכל לקבל מידע קצת מדויק יותר.  כל אדם אחר שלא היה במצבך המדויק יתקשה לתת לך מידע נכון.

יש לך שתי אפשרויות, לדעתי.

1. לפנות לעורך דין המתמחה בעניני הגירה של ארה,ב שיתן לך תשובה יותר מושכלת מזו שתקבל כאן.  כמדומני שיש גם פורומים באינטרנט בעברית העוסקים בנושא הזה.  כדאי לך לפנות לשם.
        2. לנסות את מזלך ולבקש את הויזה.  החיסרון בפעולה זו הוא, מעבר להוצאה הכספית, שאיננה כה גדולה) שאולי תבטל תוכניות לנסיעה לארץ אחרת ושבאם תסורב, תצטרך להזכיר זאת בפעם הבאה שתבקש ויזה.  אני מכיר אנשים שסורבו פעם אחת וקיבלו שנה אחר כך ויזה לארה”ב, כך שאינני בטוח שהסרוב במועד זה (אם יהיה, כמובן), ישפיע על בקשות עתידיות.

אינני יודע מי מהאפשרויות האלו עדיפה.  השאלה היא עד כמה בוער בעצמותיך לנסוע עכשיו לארה”ב.  אולי תוכל ל”הסתפק” בנסיעה לקנדה?  או כמובן לכל יתר העולם.  מצטער שאני לא יכול להדריך אותך כיצד לנהוג.

• benss
          benss נערך לאחרונה על ידי

זה ביקור משפחתי, בגלל זה היעד הוא ארה”ב ולא קנדה.

אם אני מביא אישור לימודים זה נראה לך יתפוס? בהנחה שאתה מכיר את התהליך.. 

תודה..

• karnielr
            karnielr נערך לאחרונה על ידי

אישור שאתה באמצע הלימודים יכול לעזור. אישור שסיימת לימודים סביר שלא יעזור. אולי אישור הרשמה לבחינות הלשכה ואישור תשלום כולל תאריך הבחינות יכול לעזור. 

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון