ויזה לארה"ב
-
שלום לכולם,
רציתי לדעת מה הסיכויים, לדעתכם, לקבלת ויזת תייר לארה”ב (ביקור בן שבועיים) לפי הנתונים הבאים:
א. בן 29
ב. נכון להיום, לא עובד, עקב למידה לבחינות לשכה (משפטים).
מה הייתם ממליצים לי להוסיף מבחינת מסמכים לבקשה בראיון? רלוונטי גם עבודות קודמות?
האם יכולים להערים קשיים בעקבות העובדה שכרגע לא מועסק?
תודה רבה לעוזרים!
-
לא יודע אם יש מישהו מגולשי הפורום שהיה בדיוק במצב שלך היום ויכול לתרום מנסיונו. אולי יהיה אדם כזה, ותוכל לקבל מידע קצת מדויק יותר. כל אדם אחר שלא היה במצבך המדויק יתקשה לתת לך מידע נכון.
יש לך שתי אפשרויות, לדעתי.
- לפנות לעורך דין המתמחה בעניני הגירה של ארה,ב שיתן לך תשובה יותר מושכלת מזו שתקבל כאן. כמדומני שיש גם פורומים באינטרנט בעברית העוסקים בנושא הזה. כדאי לך לפנות לשם.
- לנסות את מזלך ולבקש את הויזה. החיסרון בפעולה זו הוא, מעבר להוצאה הכספית, שאיננה כה גדולה) שאולי תבטל תוכניות לנסיעה לארץ אחרת ושבאם תסורב, תצטרך להזכיר זאת בפעם הבאה שתבקש ויזה. אני מכיר אנשים שסורבו פעם אחת וקיבלו שנה אחר כך ויזה לארה”ב, כך שאינני בטוח שהסרוב במועד זה (אם יהיה, כמובן), ישפיע על בקשות עתידיות.
אינני יודע מי מהאפשרויות האלו עדיפה. השאלה היא עד כמה בוער בעצמותיך לנסוע עכשיו לארה”ב. אולי תוכל ל”הסתפק” בנסיעה לקנדה? או כמובן לכל יתר העולם. מצטער שאני לא יכול להדריך אותך כיצד לנהוג.
-
זה ביקור משפחתי, בגלל זה היעד הוא ארה”ב ולא קנדה.
אם אני מביא אישור לימודים זה נראה לך יתפוס? בהנחה שאתה מכיר את התהליך..
תודה..
-
אישור שאתה באמצע הלימודים יכול לעזור. אישור שסיימת לימודים סביר שלא יעזור. אולי אישור הרשמה לבחינות הלשכה ואישור תשלום כולל תאריך הבחינות יכול לעזור.