ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

התלבטות לגבי השכרת רכב

פורום צפון אמריקה
    6
    7
    31013
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • izia100
      izia100 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם, 

אני מתלבט לגבי איזה רכב להשכיר. אנחנו זוג עם שני ילדים מעל גיל 18, מתלבטים אם להשכיר שברולט אימפלה או דודג קרוואן ל4 אנשים ו4 מזוודות. בשבוע הראשון נהיה רק 3 ואחר כך הבת מצטרפת בבוסטון. האם כדאי לקחת שברולט אימפלה ולהחליף אחרי שבוע לדודג קרוואן או להשכיר שברולט אימפלה לכל התקופה? האם זה מסובך להחליף רכב באמצע הטיול?(טיול מתגלגל של 3 שבועות, מחזירים את הרכב בניו יורק).

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • reuben13
        reuben13 נערך לאחרונה על ידי

בהנחה שתחליפו: לא יודע איפה אתם לוקחים את הרכב הראשון ומחליפים לרכב גדול יותר, אבל יכולים להיות קנסות על לקיחה במקום אחד והחזרה באחר.

כ”כ, מניסיוני, 4 מזוודות בשום פנים ואופן לא תיכנסנה בתא המטען של האימפלה, אני פעם הצלחתי להכניס שלוש מזוודות וזה היה ממש ממש במזל, לדעתי.

אני מלכתחילה הייתי הולך על מיניואן, מאוד מאוד נוח, אם תהיו ארבעה, במיניואן יש שבעה מושבים, כאשר את שלושת המושבים מאחור ניתן לקפל ולשטח תוך דקה, מה שמגדיל את תא המטען בצורה משמעותית, יהיה לכם מאוד מאוד נוח. רכב טוב זה חלק מטיול טוב.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • אנשיםטובים
          אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

בהרכב מלא כמו שנאמר רכב פול סייז לא מספיק גדול

בהרכב של 3, פול סייז יספיק, אבל יתכן שחלק מהציוד יהיה על המושב האחורי

לרוב ההפרש במחיר בין פול סייז למיניואן לא דרמטי, ואם משקללים את עלויות פיצול ההזמנה כולל אולי שבועות לא שלמים, ודמי החזר – בהחלט יתכן שמיניואן לכל התקרופה יהיה אפילו יותר זול

כך שבעיניי מיניואן לכל התקופה הוא הפתרון הנכון.

אבל אפשר בהחלט לקבל שתי הצעות מחיר ולראות – אם במקרה פול סייז לשבוע הראשון יהיה מהותית יותר זול אז אולי זה שווה.

בכל מקרה כשסופרים ציוד אל תספרו רק מזוודות. אני מניח שיש מזוודות גדולות, ויש טרולים קטנים, ויש תיקי גב, ארנקים לנשים, אולי ציידנית, אולי שקיות עם קניות.

וגם בטיול מתגלגל הרבה פעמים נוח להוציא חלק מהציוד מתוך המזוודות ולהשאיר שקיות קבוע באוטו – בגדי החלפה, ציוד חם, ציוד רחצה (בגדי ים+מגבת+...), נשנושים וכו’. כל הדברים האלה תופסים מקום

• ramiav1
            ramiav1 נערך לאחרונה על ידי

תיקח את המיני ואן לכל התקופה , ההפרש אמור להיות נמוך ויחסוך את כל ההתעסקות בהחלפת הרכב באמצע הטיול .

• karnielr
              karnielr נערך לאחרונה על ידי

הנוחות של המיניואן שווה את ההפרש במחיר. ארבע מזוודות, ארבעה טרולים, צידנית, נכנסים בקלות ויש מקום לעוד. בטיול זמן שווה כסף , החלפת אוטו באמצע טיול תבזבז לכם זמן יקר, עלולה להשפיע על המסלול שתבחרו, כמובן שדמי השכרה חד כיוונית יעלו גם הם כסף. 

• צביקה
                צביקה נערך לאחרונה על ידי

אם יש לכם 4 מזודות, זה בברור לא יכנס לתא המטען של האימפלה. אצלנו נכנסו לאימפלה: 2 מזודות + 3 טרוליס + תיק מחשב + שקיות של קניות. ראו תמונות.

לכן, במקרה ששלכם אתם זקוקים לתא מטען גדול יותר. עם זאת ברוב רכבי ה-SUV והמיניואן, תא מטען גדול יותר מושג רק ע"י קיפול שורת המושבים האחורית, או חלק ממנה והמטען ברוב המקרים חשוף לעין כל. יש אנשים שזה לא מפריע להם, לי זה מפריע, אבל בכמות המטען שיש לכם, כנראה שאין ברירה.

בחירת רכב לפי תא המטען

אימפלה 1: טרולי אחד למעמקים, כשלצידו ומעליו עוד יש מקום לשקיות של קניותאימפלה 2: שתי המזודות הגדולות בתחתית (זיכרו שבמעמקי התא יש עוד טרולי), מעליהן עוד שני טרוליס ובצד תיק מחשב ועדין יש קצת עוד מקום לשקיות של קניות
                • karnielr
                  karnielr נערך לאחרונה על ידי

בדודג' החלונות מושחרים, לא רואים את הציוד מבחוץ. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון