קולומביה או ברזיל?
-
היי,
אני מתכננת טיול 3 שבועות עם חברה (בנות 35) למרכז אמריקה. ההתלבטות היא בין שילוב של קוסטה ריקה+קולומביה לברזיל. השאלה היא כמה מסוכן בכל אחד מהיעדים הללו ל2 בחורות? מי מסוכנת יותר? האם עדיף לוותר וללכת על יעד אחר?
אני מאוד אוהבת את מרכז אמריקה ומאוד רוצה ללכת על אחד מהם אבל אם זה אומר שאצטרך לחשוש כל החופשה אני אוותר.
יש יעד אחר באיזור שהוא בטוח יותר? (כבר הייתי בקובה, גמייקה ומקסיקו).
תודה לעונים.
-
הייתי מפנה את השאלה הזו לפורום דרא”מ, שכן קוסטה ריקה היא ארץ יחסית די בטוחה למטיילים. מה שכן הייתי חושב פעמיים אם ב-3 שבועות טיול הייתי מכניס גם את קולומביה והטיסות ל/מ כחלק מהעניין, כשאני בטוח שאם אין לכן מה לעשות 3 שבועות בקוסטה ריקה, בטח תוכלו למצוא לשבוע הנוסף משהו בפנמה או ניקרגואה הסמוכות.
מהיעדים במרכז שכתבת עושה רושם שאתן מטיילות יותר לחופים, ואם כך הדבר- אני חושב שאתן יכולות לשלב את פנמה עם קוסטה ריקה.
לגבי ביטחון אישי בקולומביה או ברזיל- מדובר במדינות ענקיות ואין דין ביטחון אישי בבוגוטה כמו קאלי או קרטחנה.. כשאתן באות לשבוע כנראה שתישארו ממוקדות סביב אזור אחד… השאלה איזה. אותו כנ”ל לגבי ברזיל- שם אפילו בתוך הערים יכול להיות שונה באזורים שונים מבחינת הרגשת ביטחון אישי.